Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Gábor Widder

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ezért tényleg kár volt. Bokros Lajos arról beszél, hogy őt, és pártját elutasította a DK: A valóság ezzel szemben az, hogy Gyurcsány Ferenc - ahogy a Szolidaritásnak is - felajánlotta neki a szövetséget, a DK listás és egyéni helyeit, befutó helyeket is. Bokros azonban ezt elutasította. Lehet, hogy…..
Gábor Widder 2018.01.13 11:51:12
@kutyás majmok népe: Nemcsak az elvi alapon való politizálás miatt lehetetlen a Jobbikkak való együttműködés. A Jobbik a Fidesszel lazán együtt fog működni a z új parlamentben, mert saját elveik nem különböznek, sőt, ha a Jobbik nyerne, Fidesz támogatással alapíthatna kormányt. Kinek kell ez?
Az alábbiakban a beszélt magyar nyelv jelenlegi használatában megbúvó tíz leidegesítőbb hibát fogom ismertetni. Mármint a számomra tíz legidegesítőbb hibát. Biztosan vannak más…..
Előválasztás lesz?! 2013. augusztus 23-án, pénteken Bajnai Gordon 15 órakor, Mesterházi Attila 18 órakor egymástól függetlenül jelentette be, hogy előválasztást akarnak tartani a 2014. évi országgyűlési választások előtt. Az előválasztás gondolata 2012 február 6-án jelent…..