Regisztráció Blogot indítok
Adatok
AngelOfDarkness

0 bejegyzést írt és 62 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
   Mostanában, hogy Shadow segítségével (én "idézőjelbe" tenném azt a szót, mert annyit segít, mint a KáDNéP, ami nem sok, valljuk be... - Meguntad az életed?) nagykoalícióban kormányzok, észrevettem, hogy mennyire igénylem mások manipulálását. Nélküle sosem tapasztaltam ilyesmit (Nem, mert Sithis…..
AngelOfDarkness 2014.08.07 01:40:35
   Kezdjük is egy szolgálati közleménnyel: erről viszonylag keveset tudok, ezért csak a saját véleményemet fogom leírni ide és - szerintem legalábbis - az sem lesz túl sok. Gondoltam sokkal egyszerűbb lesz ezt egyszer leszögezni még az elején, mint mindenhez odaírni hogy "szerintem", meg "én úgy…..
   Először is fontosnak tartom leírni, hogy nincs megfelelő végzettségem, tehát csak a saját véleményemet fogom leírni a címben szereplő állapotról, ami tartalmazhat akár tévedéseket is. Na, most, hogy ezt letudtuk, rátérhetünk a lényegre.    Szerintem a testdiszmorfiás zavar, vagy diszmorfiás…..
   Most egy olyan jelenségről fogok írni, amiről nagy valószínűséggel mindenki hallott már korábban. A fantom végtag szindróma (amputációs neuroma fájdalom, phantom limb syndrome), amputálás (vagy egy testrész más okok miatti elveszítése) után alakulhat ki, bizonyos személyeknél. Ezt a jelenséget is…..
   Most foglalkozzunk egy kicsit az olyan rendszerekkel is, amiket kevésbé összetett alterek népesítenek be. Előre szólok, hogy ez is egy kemény menet lesz, úgyhogy tessék kapaszkodni (Félni kell, mert fájni fog...). Az alábbiak vonatkoznak rám is, ha már itt tartunk...
   Már régen észrevettem, hogy létezik a "tükrözés" (Trükközés? Trükkök százai - amiről neked nyilvánvalóan nem kell tudni - segítette, hogy túléljük az elmúlt három és fél órát...) nevű jelenség, de akárhogy kerestem, sehol sem találtam róla információt (Mert nincsen róla! Nincsen!!!). Pontosabban:…..
   Ez a második része a Shire-féle "viselkedési etikett"-ről szóló posztsorozatunknak, aminek első része itt olvasható. Tudom, tudom, Nyilvánvaló Kapitány, de tényleg nehéz ügy bevezetőt írni, aki próbálta már, az tudja (Aki meg nem, az Tuja?)...
Anneliese Michel Mindenekelőtt szeretném figyelmeztetni a Kedves Olvasót, hogy ezt a videót csak akkor nézze meg, ha erős idegzettel redelkezik, mert még rám is a frászt hozza, pedig láttam már kemény dolgokat. A felvételen Anneliese Michel (1952 Szeptember 21 – 1976 Július 1) hallható.…..
   Gondoltam írhatnék már egy kicsit a hétköznapjaimról is, már csak azért is, mert azokból esetleg könnyebben képet lehet kapni a gyakorlati működésemről, mint a tényszerű, személytelen elemzések segítségével. Természetesen az anonimitást továbbra is fenntartom - tehát videót nem készítek, már csak…..
   Jászvilcsi hozzászólásait ebben a bejegyzésben lehet elolvasni, csak itt válaszolok neki a szöveghosszt érintő korlátozások miatt. Lehet, hogy így kicsit fura lesz a szöveg, de pillanatnyilag jobb megoldás nem jut eszembe.    Először is hangsúlyoznám, hogy nem vagyok szakember, sem ebben, sem…..
   Ez egy ... meglehetősen bonyolult téma lesz (Velünk kapcsolatban mi nem az?), szóval lehet, hogy egy kicsit összeszedetlen leszek. Na mindegy!Szerintem egy multival folytatott párkapcsolatnál elsődleges fontosságú a kommunikáció, mert fontos tudni, hogy pontosan mivel is van dolgunk. Minden multi…..
   Bizonyos dolgok a legtöbb ember számára teljesen természetesnek számítanak, például ilyen a nyelvtudás is. Holott ez is összetett agytevékenység eredménye. Remélem a Kedves Olvasó néha majd gondol arra ezután, hogy az agya milyen komoly munkát végez amikor beszél, ír, szöveget hallgat, vagy…..
   Mint az a címéből is látszik, ez egy posztsorozat harmadik része, épp ezért a Kedves Olvasót talán érdekelheti az első és a második rész is. Az eredeti szöveg pedig itt elolvasható, angolul. Akkor térjünk is a tárgyra...
   Ez a poszt a fenti cím alatt futó angol sorozatról fog szólni, amiben (függetlenül attól, hogy mire számítottál) egyáltalán nincsenek multik, viszont tökéletesen át tudja hozni azt az érzést, amit mi is tapasztalunk (Nem vérszívásról van szó - akármilyen meglepőnek is…..
AngelOfDarkness 2013.08.29 02:47:40
   Sok szeretettel köszöntöm önöket, tisztelt Hölgyeim és Uraim, kedves Barátaim és Olvasóim (... és dakota társaim). Ez itt a Shire által írt viselkedési tanácsokkal foglalkozó értekezés (plagizálásának) fordításának soron következő része. Ha valaki csak most kapcsolódik be, az első és a második…..
   Ezt a személyiségteszttel foglalkozó oldalt egy nagyon kedves barátom ajánlotta a figyelmembe, akinek ezúton is nagyon szépen köszönöm. Ez az úgynevezett MBTI (Myers-Briggs Típus Indikátor, vagy az eredeti, angol nevén Myers-Briggs Type Indicator), ami annak felmérésere szolgál, hogy az egyén…..
AngelOfDarkness 2013.08.28 03:12:51
   Ez az idegesítő kérdésekről szóló, ötrészes posztsorozat zárófejezete. Az első, a második a harmadik és a negyedik része itt található...
   Folytatom a megkezdett szappanoperát posztsorozatot, azokkal kérdésekkel, amiket bizonyos multik irritálónak tartanak. Az első, a második, és a harmadik része itt olvasható...