Regisztráció Blogot indítok
Adatok
S7i0r

0 bejegyzést írt és 13 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Megint játszunk, ezúttal az EzPontAz dizájntermékeket árusító bolttal. A feladat roppant egyszerű, nézegesd a bolt honlapját, válaszd ki a szerinted legviccesebb mondatot, és kommentezd ide, a linkkel együtt, hogy mi is megtalálhassuk.  A játék két hétig tart majd, az EzPontAz…..
Különbségkereső játékok közül volt már néhány a blogon, de a Dreams az egyik legszebb, ami a műfajban készült. A képek egy sztorit mesélnek el, miközben a feladat a szokásos: megtalálni a különbségeket a két kép között. A játék egyetlen hibája, hogy nagyon rövid,…..
Itt követhetjük élőben a Large Hadron Collider beindítását kilenctől. Itt pedig megtudhatjuk, hogy elpusztította-e a világot. :)..
S7i0r 2008.09.10 10:11:46
Igazságtalanul könnyű mindig az alkoholistákba rúgni (meg nem is fair, ők is csak drogosok), de mivel az alkohol legális, a fű meg nem, a zéró tolerancia jegyében találtam egy igen érdekes videót. A világ egyik vezető tévés autós magazinja, a Top Fifth Gear letesztelte, milyen…..
Zseniális videót rögzített a TASZ a múlt heti bécsi ENSZ-drogkonferencián. Egy holland pszichiáter már sokadik alkalommal szegezte a kínzó kérdést az ENSZ Kábítószer- és Bűnüldözési Irodájának igazgatójának: ha Hollandiában 30 éve felnőttek mindeféle para és…..
Legalábbis a Partnership For a Drug-Free America nevű szervezet új reklámfilmje szerint. Ebben egy fiatal srácot látunk, aki a szobájában szippantgatja a zöldet, amit egy érdekes metaforával ábrázolnak. Amikor a felgyorsított felvételeken a fiú előveszi a kis zacsiját, a fűből…..
Design Pumpa Falakat a falakra 2008.01.13 15:15:00
Nils Nova, elsősorban művészeti alkotásként értelmezhető munkáinak segítségével újragondolhatjuk lakásunk "méretét". Persze egy ekkora print nem olcsó mulatság, de a neten van egy csomó törött ingyenes szoftver, aminek segítségével előre megnézhetjük a…..
S7i0r 2008.01.13 18:25:18
Vendetta Kié a Blaha???? 2008.01.12 11:32:00
"Akár már újra az utcán lehet az a tizenkét éves, román állampolgárságú, cigány fiú, aki csütörtökön combon szúrt egy 15 éves kamaszt, mert nem adta oda neki mp3-as lejátszóját." Huhh! Ez azért nem semmi! Nehéz lenne ráfogni, hogy nem előre megfontolt aljas…..
Megint egy érdekes óra, ez legalább nem drága. Kis fehér négyzet mutatja az órát, a brand pedig a percet. 3 színben kapható, férfiaknak 125 dollár, nőknek 110 dolláros áron. Gyakorlatilag megint a szíjjal van gond, hiszen ha elszakad akkor aligha lehet ilyet kapni itthon. De mint…..