Regisztráció Blogot indítok
Adatok
aranyhal52

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A szociális ágazati kiegészítő pótlék kapcsán jó néhány rémtörténetet hallhattunk különböző át-, de leginkább visszasorolásokról, fizetési osztályban vagy fokozatban való visszaléptetésről. Nincs egyszerű dolgunk, de azért érdemes áttekinteni a besorolásra vonatkozó szabályokat. Először a fizetési…..
Önnek is van egy története? Írjon nekünk a munkahelyiterror@gmail.com címre Tisztelt Munkahelyi terror blog! Szeretném, ha sokan hozzászólnának panaszomhoz. Egy iskolában takarítok minimálbérért. A végzettségem 8 általános. Rajtam kívül még van 4 takarító, ebből 3 szakmunkás, de nem takarító…..
2009ben az expressz újságban megjelent egy bentlakó hivatalsegédi állás, lakással a fővárosban,mivel Hajdú bihariak vagyunk jelentkeztünk, felvettek azzal a kikötéssel, hogy ketten a feleségemmel kell jönni. A feleségemmel megbeszéltük, hogy túl vagyok az ötvenen, azt mondták,…..
aranyhal52 2013.08.23 21:26:30
aranyhal52 2013.08.23 21:53:04
@aranyhal52: sajnos nem az a probléma hogy lakhatás kell nekik nem kell.becsapták őket ez a probléma és már rajtuk kivül 2002 óta 2 családot tett tönkre az az állítólagos valaki aki még főnöknek képzeli magát.Elégtétel kell mindenről írás van a kezükben.nem vállalják el a munkát ha elmondja az igazat hogy bármikor albérlet kellhet menni.ezt előre megkell fontolni tudom vállalni vagy nem?papírjukban az áll akkor kell elhagyni a szolgálati pihenőt ha megszünik a munkaviszony.az igazgatónak nevezett úr büntetőjogi felelősége tudatában minden revízió alkalmával írásban kijelentette hogy az épületben nem lakik senki 2002 óta tette ezt, pedig mindíg ott lakott valaki.csak ki vette fel az őrzésért mondjuk a munkabért.még azt is belefoglalták a mellékletbe ha 24 óránál hosszabb időre elhagyják az épületet bekell előre jelenteni.A kinevezése hivatalsegéd ugye az ment be a önkormányzathoz felvételkor melléklet szerint amit csak ők tudtak bentlakó hivatalsegéd. reméljük betudják bizonyítani igazukat a bíróság előtt.