Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Elég a szélsőliberális hazudozókból!

0 bejegyzést írt és 77 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A közoktatási törvény módosításai ismertek voltak eddig is - a gyakorlatban azonban sok százezer iskolás és szüleik most, az új iskolaév kezdetével ismerkednek meg a friss rendelkezésekkel. Nem fogok a törvény által előírt változások mindegyikével foglalkozni, kizárólag a 16…..
Elég a szélsőliberális hazudozókból! 2013.09.02 01:35:56
@Jhonnyq:

Ugyanaz vagy, mint az előbb másik nicken író elvtársatok, aki HALÁLOSAN MEGFENYEGETETT anélkül, hogy bármelyik "értelmiségi" rászólt volna, hogy ez azért durva, ezt nem kéne akkor sem, ha nem ért velem egyet?

Hát ennyit rólatok, álliberálisok!
Elég a szélsőliberális hazudozókból! 2013.09.02 01:37:11
Elég a szélsőliberális hazudozókból! 2013.09.02 01:38:10
@Nero Bianco:

Baloghban egyetértünk. Hoffmann inkább pozitív nálam, mint negatív, ez a döntés pedig határozottan szimpatikus és előremutató szerintem.
Rohadt unalmasak már a sokadik egygitáros feldolgozások a Youtube-on, ezért is örülünk annyira, hogy végre igazi talentumra lelt az internet népe. Ő Jess Greenberg énekes-gitáros hölgy, aki javarészt unalomig ismételt rockklasszikusokat és popdalokat dolgoz fel egy szál gitárral a…..
“Yeah, fighting a war to fix something works about as good as going to a whorehouse to get rid of a clap.”  (Norman Mailer: The Naked and The Dead) Nem szép dolog vamzerkedni, ugyanakkor érdemes elgondolkozni azon, hogy Seres László 2013. augusztus 30-án a HVG-n megjelent…..
Elég a szélsőliberális hazudozókból! 2013.08.31 21:37:39
A kormány sokféle módon igyekszik a családok segítségére lenni a gyermeknevelésben. Most például a rendőri erőket veti be a zabolátlan nebulók rendszabályozására: szeptembertől iskolarendőr is képviseli az állam erőszak-monopóliumát az iskolákban. Az ide vezető tervezet…..
Elég a szélsőliberális hazudozókból! 2013.08.30 19:10:10
Győzike és Bea asszony nemcsak a Mr. és Mrs. című műsorban, hanem egy napi celebes valóságshow-ban is feltűnhet, ám ingyen fognak dolgozni - írja a Blikk. A lap szerint a második negyedéves „NAV-szégyenlistán" ismét szerepelt Gáspár Győző és felesége, Balla Bea, ami azt…..
Amikor ezt hallom egyből a pisztolyomhoz kapok. És hát hallom, egyre sűrűbben hallom, bár az is igaz, hogy egyre kevésbé tudom már követni, hogy akkor most ki is a bolsevik, ki a mensevik, az eszer, a satöbbi. "Demokratikus ellenzékezik" a politikus, na jó, neki ez munkaköri…..
A Dúró-Novák házaspár saját gyermekét használja politikai haszonszerzésre Ma már közhely, de könnyebben jut el az információ a társadalom széles rétegeihez, ha kisgyerek, kutya vagy hiányos öltözetű nő is megjelenik az üzenet átadásának folyamatában. A politikai…..
Elég a szélsőliberális hazudozókból! 2013.08.27 12:41:34
@Wrex:

Nyilván a posztolót kellett volna megbízniuk a gyerekfelügyelettel, hiszen csak úgy süt róla, mennyire szereti a gyerekeket, biztos fel is nevelt már vagy ötöt, akik közül kettő óvónő lett, kettő tanár, egy pedig gyógytornász.
Elég a szélsőliberális hazudozókból! 2013.08.27 12:42:37
@Kék az ég:

Micsoda pech, szarházi geszthi, hogy itt nem tudsz színezni, vastagítani. baszott nagy képeket beszúrni a dumád mellé, na meg persze modis topkóba rohangálni mószerolni.
Elég a szélsőliberális hazudozókból! 2013.08.27 12:43:08
@Kék az ég:

Én a te helyedet tudom, a dögkút mélyén lenne.
Az egyre inkább kínossá váló cicaharc apropóján sokan foglalkoztak az MSZP elnökével, és talán ennél is többen Bajnai Gordonnal. Éppen ezért velük most nem is érdemes foglalkozni, a következő napokban úgyis okot adnak majd arra, hogy a magyar sajtóban a belföld rovat…..
Elég a szélsőliberális hazudozókból! 2013.08.26 16:45:03
@Pop40:

"miniszterelnökségre esélyes Bajnai"

Egyelőre nemhogy a miniszterelnökségre nem esélyes, de a miniszterelnök-jelöltségre sem. Most azért kapar, hogy ő veszíthessen a Zorbán ellen.
Érdekes, és számomra örömteli fordulat következett be az Együtt-PM és az MSZP közötti tárgyalásokban. Eddig a nyilvánosságot, és így tulajdonképpen az állampolgárokat kizárva tárgyaltunk a választási együttműködésről. Tegnap azonban Bajnai Gordon és Mesterházy Attila is…..
Elég a szélsőliberális hazudozókból! 2013.08.25 11:06:18
@von Putri:

Remélem, egy Együtt-2018 nem hagy majd hátra adósságot, mint az SZDSZ tette.
Csak jelzem, hogy Kuvatov videoüzenete nem több, mint a nácikkal kollaboráló ostoba elnök alibista szerepjátéka. Kubatov, köpd szembe magad! Amúgy miért mondja az FTC, hogy maroknyi szurkoló tettéről van szó, amikor az egész tábor megtapsolta a feliratot és miért tudják a…..
Elég a szélsőliberális hazudozókból! 2013.08.24 19:47:32
Az ózdi önkormányzat június 27-i ülésén úgy döntött, hogy a város 123 közkútjából mindössze 34 működhet tovább változatlanul, a többit elzárják (28 db), illetve a kapacitását szűkítik, hogy „a kútból kinyerhető víz 2,5 és 5 liter/perc közé essen.”(61 db). Az…..
Elég a szélsőliberális hazudozókból! 2013.08.23 20:02:57
@▓▓▓▓▓☻ ©╞╕ چ ذ җ € η ☻ ▓▓▓▓▓:

KÖSZI SZÉPEN, NAGYON KIRÁLY, ÍGY MOST MÁR NEM KELL A SHIFTET BENYOMVA TARTANI!
Elég a szélsőliberális hazudozókból! 2013.08.23 20:05:51
@tesz-vesz:

ÉN SZIMPATIZÁLTAM BODOKYVAL ÉS AZ ÁTLÁTSZÓVAL IS ELEINTE.

DE MOST MÁR EGY SZUTYOK INDEX-FUTTATTA SOROS-PÉNZES CIGÁNYSEGGSZOPÓ SZENNYBLOGGÁ VÁLTAK, NYILVÁN MERT NEM JÖTTEK AZ ÖTEZRESEK, ÉS ELADTÁK MAGUKAT A SOROSOKNAK.

A BECSÜLETET CSAK EGYSZER LEHET ELJÁTSZANI, LEGYEN SZÓ AKÁR AZ ORKOKRÓL, AKÁR AZ ÚJSÁGÍRÓKRÓL.

ONNANTÓL, HOGY VÉLETLENÜL SEM SZÓLALTATTAK MEG "RASSZISTA" VÉLEMÉNYT A VIDEÓBAN, NYILVÁNVALÓVÁ VÁLT, HOGY EZ A BLOG IS SENKIHÁZIAKAT SZOLGÁL.