Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Kepler

13 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Elég régen írtam ide tippet, de most megteszem, mivel van egy kis időm, hogy végigmustráljam a mai kínálatot. Két olaszországi mérkőzést veszek ki a mai napra. Mindkettőnél a vendés csapat az esélyesebb, de óvatos duhajként csak dönteetlen esetén nincs fogadással fogadom meg a…..
Sportfogadás Espanyol-Real Madrid 2014.01.12 14:55:49
A tegnap két tippem ült, szóval igyekszem a mai napra is hasonló szériát produkálni. Itt van az Espanyol és a Real Madrid összecsapása, ahol a Real Madrid győzelmét várom, ugyanis jól jött neki a két rivális egymás elleni döntetlennel végződő összecsapása. Győzelme…..
Sportfogadás Ajaccio-Paris SG 2014.01.11 16:48:51
A mai Hull City-Chelsea mérkőzéssel sikeresen nyitottam a hétvégét,  valljuk be, ami jó alapozás a továbbiakra. Most egy könnyebbnek ígérkező mérkőzést ajánlok. Ez pedig a Ajaccio-Paris SG vendég győzelemmel 1.20-ért. Szerintem nem rossz az odds. Az első és…..
Az utóbbi két napban nem adtam le tippet, két oka is volt, egyrészt nem volt sok időm, másrészt pedig nem is volt olyan mérkőzés, amire fogadtam volna. De nézzük a lényeget. A mostani tippem az angol Premiere League-ból merítem, méghozzá élőben tippeltem…..
Mára egy spanyol mérkőzés van terítéken. A késő esti Rayo Vallecano - Villarreal mérkőzésre érdemes egy kétesélyt megjátszani X2-t 1.30 szorzóért. A statisztika nem teljesen támasztja alá a biztos vendég győzelmet, mivel mindkét csapat nem a legjobb formájában készül a…..
A mai napra eltérő módon nem egyes, hanem egy kettes kombikötéssel jelentkezem. Mindkettőt biztosnak érzem a statisztika alapján. Ez a két meccse nevesítve:a Fiorentina-Livorno Hazai 1.33és a Liverpool-Oldham Hazai 1.13 A Fiorentina remek formában van, ez azonban az ellenfeléről nem…..
A következő mérkőzést a kenguruk földjén játszák. Élőben fogadtam meg a Central Coast Mariners-Melbourne Heart meccset a hazaik sikerével. Élőben tettem meg a tétet, H 1.50 szorzóval, döntetlen esetén pedig érvénytelen a fogadás. Most nem annyira statisztikáznék,csak annyit…..
Az előző tippem sajnos nem jött be. A Man City 1-1-et játszott. Nem volt annyira hajtós mérkőzés. Valamiért a Man City nem vette komolyan az ellenfelet. De mindegy, ne a múlttal foglalkozzunk, inkább tekintsünk előre. Ezért ajánlok még egy mérkőzést. Most elhagyjuk…..
Nézzük a statisztika  mit mutat  erre a meccsre. Az utóbbi, egymás közötti meccsek egyértelműen a Man City fölényét mutatja, öt mérkőzésükből négyet nyert a City és csak egy végződött döntetlenre. Így a vendégek sikere tűnik biztosnak. Persze nem szabad…..
Sportfogadás 2014.01.01 16:38:51
Nos, a kora délutáni tipp az bejött. Szóval egy nyertes szelvénnyel tudtam bemutatkozni. A ManCity nyert. De a Premier League nem áll meg. Már több, mint fél órája tartanak a 16-órási mérkőzések. Ebből két meccset emelnék ki, amiken szintén papírforma eredményt várok. Az egyik…..
Sportfogadás 2014.01.01 14:04:01
..
Sportfogadás 2014.01.01 14:03:04
Swansea-Man. City meccset választottam. Élő fogadásban helyeztem el tippet a vendégekre, 1.61-es oddsra a 10. perceben. Az újév első mérkőzését néztem ki magamnak. Hogy miért? A Swansea nincs jó formában, az utóbbi 6 meccsén nem nyert mérkőzést, de így is van három pontja,…..
Sportfogadás Bemutatkozás 2014.01.01 13:40:45
A címből könnyen kitalálható, hogy pontosan mivel is fog foglalkozni ez a blog, szóval nem fogok meglepetést okozni, azzal, ha leírom, hogy  sporteseményekre leadott tippeket fogok ebben a naplóban rendszeresen vezetni. Remélem, hogy sokan fogjátok olvasni és örömötöket is…..
Több helyen olvashatjuk, hogy a hét vége felé akár már hó is eshet. Most kinézve az ablakon, és látva a szikrázó napsütést, aminek természetesen rettentően örülünk, kicsit kétkedve hisszük el a hírt, de nem árt mindenre felkészülni. Nálunk a családban három négylábú…..
Kepler 2013.11.14 20:14:22
@Nebelraser: :DDD
A modern zombik ősatyját George A. Romerónak hívják. Előtte is léteztek zombik a popkultúrában, jóhogy, a szó maga haiti kreol nyelvjárásban az élőhalottat jelenti, és először 1937-ben találkoztak vele (mármint a szóval) a nyugati néprajzkutatók. A modern értelemben vett…..