Regisztráció Blogot indítok
Adatok
_gabi

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Gábor mindent megtett, amit a Pannon ajánlott neki. Utalt, faxolt, telefonált, levelezett, de a szolgáltatótól pontos tájékoztatás helyett csak híváskorlátozást kapott. Szerinte az ügyfélszolgálat hibájából nem tudja használni a telefonját, ezért perelni fog. Tisztelt…..
_gabi 2009.02.26 11:35:44
sziasztok! ez teljesen off-topik, de épp felvételizek egy helyre, és akkor jutok be ha sokan rákattintanak erre az oldalra:
bowlin.atw.hu/
nincs rajta semmi.. kb
11:40ig megy a számlálás.. :)
szorri, nem csinálok ilyet többet, és köszi
Lesley, a 8ker blogger hívta föl a figyelmünket a legfrissebb bicskanyitogató posztjára. Kellemes vásárlást és molesztálást kívánunk mindenkinek.A Futó és Nap utca sarkán lévő boltban nem ajánlatos vásárolni, legalábbis a felirat szerint. Azt nem tudom, mennyire veszik komolyan…..
Subba Hülye tánc: Rudas 2009.02.25 09:40:00
Azt mindenki tudja, hogy az összes amerikai házban van egy hátborzongató pince, és azért annyira gyönyörű ott az élet Magyarországgal szemben, mert mindenki a pincéjében műveli az összes szart amit tényleg zárt ajtók mögött kell művelni. Az internet, a mi borzasztó közös…..
Mindjárt kiadják a piros viharriasztást az ország közepére, úgysem tehetünk semmit, az elemek uralkodnak. Az Indexszel szomszédos épületet építő munkás is így gondolta, ezért proaktív módon meg is ágyazott alvás előtt, amint az Nóra fotóján látható...