Regisztráció Blogot indítok
Adatok
P.M.

39 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Digitalizáltam a gyerekek jelentkezési lapján lévő adatokat, amikor arra döbbentem rá, hogy a kedvenc zenekaros pólóm idősebb, mint a kölykök, akiket focizni tanítok. Ráadásul a srácoknak esélyük sem volt arra, hogy ott legyenek a 2005-ös Insted koncerten, mivel még meg sem…..
P.M. A helyzet kilátástalan 2012.05.14 12:27:00
Mostanában még a kevésnél is kevesebbszer jelentkezek itt. Az egyik oka a közönyön kívül, hogy a kedves kishúgom a tudtomon kívül csinált nekem tumblr oldalt és most már oda posztolom, ha eszembe jut valami. Be kell látni sokkal egyszerűbb egy képet vagy egy videót kiposztolni…..
P.M. ha Johnny Ramone part I. 2012.02.09 12:37:40
Ha Johnny Ramone Barcelonában született volna egy Espanyol szurkoló családban a sport iránt elhívatott fanatizmusa miatt megtette volna. Ha a Beatles-el megtette, akkor megtette volna a városi riválissal is, hogy egy reklámszatyornyi kővel megy ki minden egyes meccsre a Nou Camp-ban és a…..
A sztorim a Reddons-al? Ha úgy vesszük egy poló és egy kislemezen kívül nem túl sok. De ha nem vesszük ennyire komolyan magunkat és nem vagyunk ennyire felszinesek, akkor talán mégis egy kicsivel több. A Red dons csak egy portlandi punk zenekar, semmi több. Lehet vitatkozni, hogy…..
Mire eljutottam, odáig, hogy újra írjak, addigra már el is felejtettem, hogy mit is akartam. Lehet hogy kisfüzettel vagy diktafonnal kéne mászkálnom mindig és mindig amikor eszembe jut valami, akkor beleírni. Arra azért még emlékszem, hogy az Auxes nagyon király volt, pedig nem is…..
Amikor utoljára volt lehetőségem fizikailag arra, hogy láthassam a Panic-ot, akkor még egy harmonikus párkapcsolatnak a hitében éltem, így nem igazán fogott még meg a dolog. Aztán a harmonikusnak semmiképp nem mondható, de még azért párkapcsolatnak nevezhető dolog véget ért és a…..
P.M. ... 2010.02.14 22:29:00
Egy hónapja kétszer is vissza kellett mennem a munkaügyi központba, hogy valami hivatalos dolgot elintézzek. 11re érkeztem, 3ig volt ügyfélfogadás, de hazaküldtek, hogy a mai napra már elfogytak a sorszámok. Másnap biztosra mentem, odamentem a hidegben nyitás előtt egy órával. Ez…..
P.M. before christmas 2009.12.06 19:36:00
Karácsony előtt tuti szeretethiányom van és ezért hallgatok jóval több indie-t, mint az év többi szakaszában.Azért a az új Blacklisted benne lesz az idei dobogón..
P.M. the things change so fast.... 2009.11.30 18:36:00
Ma délelőtt a vonaton Aligától Fehérvárig hallgattam a Little fury things-t vagy 9 szer. Aztán azon gondolkodtam, hogy a Shadowplay vagy az Every day like Sunday királyabb szám. Egy biztos, ha énekelnék egy feldolgozás zenekarban mindhárom dal ott lenne a repertoárban. Lassan egy…..
P.M. Times together 2009.10.12 00:26:00
Azért vicces, hogy egy búcsúkoncert hozza vissza a hitemet. Egy olyan dologba, amit 5-10 éve komolyan vettem, majd egyre kevésbé. 3 napja álltam a színpad előtt és üvöltöttem a zenei téren a második vízválasztó szövegeket. Ami persze jóval több, mint zene, egy új utat mutatott,…..
P.M. a semmiről... 2009.09.04 22:34:00
Ez a nyár még az előzőeknél is rosszabb volt. Két hetente történt valami jó dolog, közötte meg a nagy semmi. Ez a nyár nem szólt másról, csak olcsó energiaitalokról, a soulseek-ről, belvárosban elfogyasztott falafelekről, tofukról, a bizonytalanságról, a semmiről. De a…..
P.M. 2005 augusztus 5. 2009.08.06 07:33:00
6kor felébredtem. Befejeztem Kristóf Ágotától a Tegnapot, majd 4 számot hallgattam meg az mp3 lejátszómon.Something against you: Bombázó (Tizedes meg a többiek feldolgozás)Something against you: Could this picture be perpetual?Verse: SearchingVerse: Tear down these wallsAztán…..
P.M. románia 2009.08.01 23:21:00
Már régebben megírtam, hogy egy turnén kívül szinte már mindent elértem a punkban, amit akartam. Július közepén ez is teljesült. Szerencsére túl sok dolgom volt, ahhoz, hogy azon aggódjak, hogy induljunk. Pedig menni akartam nagyon, hónapok óta csak arra vártam, hogy eltűnjek egy…..
P.M. a bane pulcsi erőt ad 2009.06.16 21:42:00
Amikor még volt csajom és csokit kért vasárnap reggel, akkor lementem anyukámhoz és megkérdeztem, hogy van-e itthon csoki. Anyu meg azt kérdezte, hogy rendben van-e a szexuális életem, ha felkelek vasárnap reggel a barátnőm mellől, akkor az első dolgom, hogy csokit akarok enni.…..
Depressziósnak lenni szar, viszont mindenképp divatos. Egy ideig menő, de aztán egyre inkább fárasztó, majd talál az ember valami új hobbit ahol jobban érzi magát és már szégyelli, hogy annak idején Nirvana-t hallgatott. Sokszor annyira próbálunk azonosulni bizonyos előadókkal,…..
P.M. auf wiedersehen 2009.04.29 19:14:00
Holnap egy újabb zenekarral leszünk szegényebbek. Valahogy nekem mindig kimaradtak a last show-ok az életemből, kivéve talán a Hátsó szándékot. A külföldi zenekarok sorra tünnek el, itthon meg nem igazán volt az elmúlt években olyan banda, aki igazán hiányozna. Azért a SAY…..
P.M. without words... 2009.04.17 22:19:00
                   …..
P.M. years are passing... 2009.04.13 23:10:00
Már többször is említettem, hogy az idő az egyik legszemetebb fizikai fogalom. Minél többet töltünk el valahol, valakivel vagy valamiben, annál inkább kiismerjük és ragaszkodunk hozzá. Nekem az egész punk ilyen. Mennyivel jobb volt 16-nak és naivnak lenni. Amikor 2000 augusztusában…..
  Ha egy olyan zenét hallgatok, amit mostanában nem igazán szoktam, de az élet egy bizonyos szakaszában sokat hallgattam, akkor olyan érzés fog el, mintha visszamennék az időben és azoknak az időknek a hangulata valahogy újra előjön, amíg le nem jár a hanganyag. Ha…..
P.M. boldog új évet... 2009.01.01 01:13:00
Úgy terveztem, hogy pontban éjfélkor beillesztem az alábbi listát, amit már előre megírtam, de mégsem olyan szar az élet, hogy sikerült volna, úgyhogy késtem vele több mint egy órát. Buék mindenkinek a következő hozzászólást a Punkportal top 5 topikjába írtam be:Nem sok új…..
P.M. ... 2008.12.28 13:11:22
 Dél van, én itt ülök egyedül a gép előtt és Quicksand-et hallgatok és a tegnapi focitorna miatt nem igazán érzem a lábamat. Elég rég írtam, talán nincs mit mondanom és üres szavakra ne pazaroljuk a papírt, de ha esetleg valaki mégis aggódna amiatt, hogy majdnem két…..
P.M. carry on 2008.11.06 10:40:00
  Éveken át vezettem egy naplót. Ha valami felbaszott beleírtam, csakis saját magamnak. Voltak benne trágár szavak, köztiszteletnek örvendő öregembereket geciztem le benne, mint egy lázadó kamasz, olyan 16 lehettem. Leírtam mindent, ami a szívemet nyomtam, majd eltettem volt…..
Szombat este a kedvenc balatonföldvári szórakozóhelyemre látogattam két barátommal, akik nem vetik meg az alkoholt, de elég közel állnak hozzám, meg az egyikőjük barátnőjével. Egyből, ahogy kiléptem a kertbe este fél 10kor megcsapta az orrom a tipikus őszi szombat este szag, amit…..
P.M. ... 2008.08.13 20:54:00
 Már másfél napja nyomom a gépezetet. Elég hamar elment ez a nyár. Én is dolgozok, mint mindenki más a telepen, de én valahogy mégis kilógok. Pont úgy érzem magam, mint az élet minden területén. Teljesen jól jellemzi a lelkiállapotomat. 8-ra megyek, megvan a dolgom, mint…..
P.M. these summers never comeback 2008.07.28 20:28:56
 Néha úgy érzem, hogy feladtam valamit. Években mérhető, hogy mikor volt utoljára tipikus 9-töl 5-ig munkám. Persze annyira nem szörnyű, mert az is években mérhető, hogy mikor volt utoljára olyan nyaram, amit nem unatkoztam végig. Tehát végülis annyira nem is rossz ez a…..