Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Plüssmacska

0 bejegyzést írt és 13 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Gemby egy szörnyű összeesküvésre gyanakszik, miután az összes zöldséget újra lemérették velük a budaörsi Tescóban, mert az összes benti mérleg hibás volt. Érdekes módon a kinti mérés után sokkal nehezebb lett minden: a gács utcai tescoban álltunk be pár cuccal az egyik…..
Karesz felismerése szerint gyakorlatilag minden küldemény ajánlott levéllé változott, ami vagy ténylegesen vagy az alkalmazottak szerint nem férne bele egy postaládába: A Magyar Posta július 1. szállítási feltételeinek módosításával sok levél esetében lényegében 300%-os…..
Plüssmacska 2013.08.25 08:04:18
@asdf: Nem segítettél , mert Mo-n még nem csomag a 2,5 centit meghaladó vastagságú levél, hanem csak nem lehet közönséges levélnek feladni :)
Ezen sír a posztoló is, hogy a vastagabb levele még levél marad, de azt a plusz 250 Ft-ot rá kell fizetnie. Ejnyebejnye már... :)
Plüssmacska 2013.08.25 08:07:29
@nemzombi: Nem pontosan erre találták ki. Azokat a leveleket, amik nem férnek be a postaládába fel kell vinni emeletre, be kell vele csöngetni etc.... többlet munkát végez vele, ezt fizesse is meg a feladó, de emellett ad egy biztonságot is "mellékesen".
Indulásnál még szó nélkül kiszolgálták a 18 évnél fiatalabbakat a Nemzeti Drogelosztóban, azóta viszont elolvasták a vonatkozó jogszabályokat, úgyhogy most ott tartanak, hogy a törvény szerint nem szolgálhatnak ki, ha gyerek van a boltban Ebből egyenesen következik, hogy a 18…..
György az őskommunista hiánygazdaság apokalipszisében találta magát váratlanul, amikor éjfél után indult  cigarattát vételezni Budapest szívében. A környékén egyetlen nonsztop trafik volt, ahol viszont annyira leltáraztak, hogy egy dobozzal nem tudtak kiadni: Szinte…..
Ki gondolta volna, hogy a 200 forintos pizza után a 300 forintos melegszendvics jobb lesz? A Nyugati pályaudvar metrókijáratától jobbra van egy Noodle Mix névre hallgató vendéglátóipari helyiség.(1. fotó) Szakmai gyakorlatom során a hely közelsége miatt többször voltam náluk…..
Szerencsétlen Bálna Budapest (leánykori nevén CET) bevásárlóközpont még mindig nem nyitott meg, csak a baj van vele. Most legutóbb állítólag a Perseidákat hekkelték meg egy spontán diszkólámpázással: Biztos sokan próbáltatok a fényszennyezett budapesti égen…..
Úgy látszik hiába koptatjuk a billentyűzetet már 8 éve, ha még mindig vannak emberek, akik azt hiszik, hogy a Magyar Posta arra van, hogy a jelöletlen szirszarjaikat borítékba tuszkolva elvigye A-ból B-be. Tessék fizetni a szolgáltatásért és máris lehet interneten nyomon…..
A Posta szerint semmilyen felelősség nem terheli őket, amiért olyan lassan vitték ki tregardnak az ofotértes kedvezménykupont, hogy addigra az már lejárt. A borítékon látható bélyegző szerint a feladás utáni 2. nap iktatták, aztán valahol eltűnt. A Posta szerint ez…..