Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Viktor 21

11 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az Országos Diákparlamentet Székesfehérváron tartják, ahol az EMMI szerint 320 diák lesz jelen. A megvitatandó témákat egy januári táborban diákok találták ki. Gyetvai Viktor interjúja az Emberi Erőforrások Minisztériumának képviselőjével. Gyetvai Viktor: Mi alapján…..
A Szabad Oktatást diákcsoport az elmúlt hetekben előzetes egyeztetés után 4 iskolának több ezer krétát, és több száz táblafilcet adott át, amelyeket a saját pénzükből, valamint a Humán Platform segítségével szereztek be. Állításuk szerint sok iskolában komoly gondot okoz…..
Hoffmann Rózsa levélben értesítette az iskolákat: november végén jön az újabb Országos Diákparlament, Székesfehérváron. Legutóbb 2011-ben volt ilyen esemény, ennek eredményeiről itt és itt olvashattok. Korábban beszámoltunk a Diákparlament előkészítő bizottságának…..
Az intézményben működő drámatagozaton ez már nem az első eset, ahogy arról korábban beszámoltunk, szeptemberben 2 drámatanár kapott írásbeli figyelmeztetést "A legnagyobb magyar" című előadás rendezéséért.Ezúttal egy diák, Purosz Leonidasz "Homo Ethicus Hungaricus"…..
Többek között a nyelvoktatási botrányról is szó fog esni a "TÉGY - Az oktatásért! II." elnevezésű fórumon, amelyet főként középiskolások szerveznek, és csütörtök délután 5-től az ELTE BTK A047-es termében fog lezajlani, ahova a szervezők szerint valószínűleg…..
No igen, Hoffmann Rózsa "ikonikus" alakká vált főleg az utóbbi 1 évben, "figyelemfelhívó" oktatáspolitikájával. Ez nem is kérdés. De vajon tegnapi kijelentése elszólás, vagy beismerés volt? Oktatáspolitikájával már sok diákot, egyetemistát és oktatót cselekvésre…..
A Középiskolai Hálózat (KiHa) október 1-jén, kedden tart egy "szimbolikus tesiórát", méghozzá egy flashmob keretein belül a budapesti Deák téren. Ahogy arról már korábban is beszámoltunk, a mindennapos testnevelés technikai megvalósításában komoly problémákat…..
Ahogy arról korábban is beszámoltunk, rengeteg helyen adódtak tankönyvekkel kapcsolatos problémák tanévkezdéskor.   Azóta persze újabb esetekről is tudomást szereztünk, például a Tatabányai Árpád Gimnázium könyvtárába nem érkeztek meg a tankönyvek, nagyon sok…..
A napokban több iskolából is arról számoltak be, a mindennapos testnevelés bevezetése rengeteg technikai problémát okozott az iskoláknak. Vajon mi lesz majd akkor, mikor a felmenő rendszer végén az összes osztálynak minden nap lesz testnevelés órája? Egy budapesti…..
Egy igen sikeres futótól szereztünk tudomást arról, hogy az ELTE Budapesti Egyetemi Atlétikai Clubjának (BEAC) atlétika pályájának közepére egy jégsátrat építenek a szomszédos Tüskecsarnok felújítása miatt. Nyár elején még csak terv volt, augusztus végén azonban neki is…..
Tegnap értesített minket egy budapesti gimnazista, hogy az osztályfőnöke arra kéri, mindenképpen vigye be hétfőn a tankönyvek árának befizetéséről szóló csekket, mert a Kello szerint nem fizette be a pénzt.Elmondása szerint azonban befizette a kért összeget, időben. Kedves…..