Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Gábor Szegedi

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az őszi borpárbajos poszt ezúttal 8x2 bort foglal magába. Vörösben is, fehérben is lesznek magyar és külföldi borpárok, köztük két remek osztrák Gemischter Satz, két izgalmas hárslevelű, pinot noir-ok itthonról és az USA-ból, a végére pedig két gyönyörű szamorodni 1-1 mádi, illetve tállyai dűlőről...
Gábor Szegedi 2021.12.05 18:09:47
@Hepci: Érdekes ez a meglátás. A dragon egy más kategória szerintem, abban annyi a maradékcujor, hgy vígan elmehetne félédesnek, szerintem azt nem kell figyelembe venni. Bár az 1,2, 3-nak a 2018-sa szerinten kompatktabb volt, mint a 2019-es, ez a 6 pont vastagon kijár neki. A magic Mountain is - szerintem- nagyon rendben van, melxyik korábbi évjártara gondoltál, aminek a nyomába sem ér az új?
Modern remete Barca vagy Real? 2017.03.19 22:25:06
Ha két átlagember beszélgetésbe kezd, és témaként felmerül a labdarúgás, akkor szinte biztos, hogy az első kérdés az lesz, hogy „Barca vagy Real?” Ez valójában nem más mint egy identitást kifejező sportág leegyszerűsítése, két agyon hypolt csapat szembenállására. A futball kétségtelenül a…..
Még 2015 vége felé határoztam el, hogy a blog történetében először itt az ideje, hogy én is készítsek egy toplistát. Hogy kicsit egyszerűsítsem a dolgot, leszűkítettem a kört Budapestre, de bizony így se volt azért könnyű dolgom. Első körben összegyűjtöttem körülbelül 40 helyet, ahol vagy nagyon jó…..
Gábor Szegedi 2017.01.05 19:40:04
Amikor hozok fel otthonról néhány szál igazi házikolbászt, mindig ott állok a nehéz kérdés előtt, hogy mit is kezdjek vele. Ha megvágom, akkor annak nagyon gyors elfogyás lesz a vége. Persze nagyon durva élmény a kolbászos kenyér / szendvics, de az esetek többségében azért mindig megpróbálom valami…..