Regisztráció Blogot indítok
Adatok
ThomBoy

0 bejegyzést írt és 34 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Tavaly december 1-jével megszűnt az Elmű Nyrt., a szolgáltást pedig az ELMŰ-ÉMÁSZ Energiaszolgáltató Zrt. vette át, mely az online világban a csodálatos elmuemaszenergiaszolgaltato.hu url-en lakozik. A fogyasztók a változásból elvileg nem vettek észre semmit., a gyakorlatban viszont könnyen…..
A Carthorttle oldalt már régóta olvasom, jó anyagaik vannak és a felületük is guszta. Külön kedvencem a Car Memes, még matricát is rendeltem tőlük. Tegnapelőtt vettem észre a posztot, amiben a Carwow kvízének kitöltése a cél, 60% felett állítólag Jedi szint. Beküldtem a…..
ThomBoy 2014.08.18 01:02:22
@Mumia: a veyron kérdésnél 'and' volt emlékeim szerint a szelepeknél, én kétszer is elolvastam mert gondoltam biztos szivatás. A buszos lámpára én gondolni se mertem. :)
Pedig a HVG riporternője megkérdezi Galambos Istvántól az MTVA vezérigazgató-helyettesétől, hogy akkor mi is a helyzet a Kossuth-díj-szabállyal, de csak elnéző mosolyt kap cserébe. Kommentárt nem fűzünk a dologhoz, mert minek.   ..
Nincs mire várni, itt az ideje a devizahitelek rendezésének, minden létező bíróság minden létező keresete, ítélete, végzése és döntése már megvan, tessék, lehet dolgozni a problémán. Persze arra a kérdésre, hogy most akkor mialószarlesz, nem túl könnyű válaszolni. És nem…..
ThomBoy 2014.06.23 22:40:26
@Borenbukk: Köszönöm, nekem nem kell semmilyen állami segítség, én csak a jogérvényesítést szeretném egy független bíróság által.
ThomBoy 2014.06.24 12:02:22
@Spiro: Azt gondolom még mindig nem érted a fogyasztóvédelmet, nem ismered az uniós irányelvet és jogi szabályozást.
Ha az ittas vezetést is így szankcionálná a törvény, akkor mindenki piásan vezetne, mert érdemes próbálkozni.

A nem járhatnak jobban kormányzati kommunikáció meg egyenesen szánalmas, jogilag nem értelmezhető. Tehát ha valakit átb.sznak akkor szopjon tovább, mert neki ez nem jár?
Ha veszel egy fékhibás autót 4 millióért és rommá törik akkor azt nem kell visszavásárolni mert aki 5 millióért vett az rosszabbul jár?
ThomBoy 2014.06.24 17:51:33
@Spiro: Azt hiszem parttalan kezd válni a vita, nem tudjuk meggyőzni egymást de talán nem is szükséges.

"Az ittas vezetéses példád, ebben kontextusban marhaság, hiszen ott nincs mód az eredeti állapot visszaállítására (időutazás nélkül), és hiába vannak törvények, attól még előfordul, szabálysértés, bűncselekmény, stb. (ezért hülyeség a PKKB feljtegetése, mert a jogkövetkezmény visszatarthat, de nem szükségszerűen korlátoz (illetve nem csak a legradikálisabb megoldás hozhat eredményt)."

Tényleg javaslom olvass utána az európai fogyasztóvédelemnek és ne abból indulj ki, hogy a kúria mit maszatol. Szerencsére esetünkben még az eredeti állapot helyreállítása is működik és jogállamban igenis hisznek és alkalmazzák is a preventív jellegű jogszabályokat.

Ahogyan végig hazudtak prudensék az elmúlt éveket úgy fulladnak bele idővel a hazugságaikba. Nekem van kitartásom, elmegyek az uniós bíróságig ha kell. Én csak azokat sajnálom akik nem tudnak perelni.
Nos, ezt nem kell bő lére ereszteni: megvan az ország első másodfokú, jogerős győzelme az OTP bank ellen. TELJES SEMMISSÉG! Ezzel kívánunk sok szerencsét a PITEE 3.178 milliárdos közérdekű keresetéhez az OTP ellen. Felkészül:…..
ThomBoy 2014.01.22 00:17:12
@DevizaAdós: nem árultál el titkot. :) Én mindössze pontosítani szerettem volna amit írtál.

A lényegen nem változtat, ez egy nagy siker és sok embernek okoz fejtörést most a Nádor utcában...
ThomBoy 2014.01.22 17:29:22
@rtkgbr: a határidő a kézbesítéstől számít ebben az esetben is tudtommal.

Az általam említett decemberi ítélet 2012-es, nem 2013-as, és nem tisztességtelenségre alapozott, hanem a hpt-re szintén.

pitee.wordpress.com/2012/12/07/a-fovarosi-torvenyszek-megallapitotta-hogy-egy-devizahitel-szerzodes-ervenytelen/

Majd újra elsőfok következett a júliusi Kúriai ítélet után, ahol a d) pontra lett beadva (módosítva) a kereset (megállapítási).
ThomBoy 2014.01.22 17:37:13
Ha már kétszer fizetem az átírást, igyekszem nehezen adni magamat. Igenis küzdjön meg az adóhatóság a pénzemért. Kapcsolódó cikkünk kommentposztja...
ThomBoy 2013.08.22 10:41:56
@whale: azt hiszem akkor legközelebb jobban figyelek, mert csekket nem kaptunk, mindent a lereskedés intézet, opció sem volt, hogy én csináljam.
ThomBoy 2013.08.22 10:45:12
@Rocko-: az autót önszántadból értékesíted, pénzt kapsz érte, míg ha ellopják akkor nem. A Casco külön opciós történet, hogy ne bukj akkorát! Egyébként meg az emberek többsége nem 1-2 évre vesz autót, tehát baromira nagy szívás kifizetni többet, mint a minimálbér csak azért mert a közbiztonság olyan amilyen...
ThomBoy 2013.08.22 12:14:16
@whale: ellopták, de ha jól tudom 10 évig az ember nevén marad amíg végleg le nem zárják a felfüggesztett nyomozást...