Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Technikamajom

12 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Szavazz a Jobbik ellen! csoport méltán népszerű videójának egy eltitkolt muszter felvétele került a birtokunkba. Novák Péter kissé túlságosan belelovalta magát a fasiszta rém ostorozásába, így ez a végleges anyagba nem kerülhetett be, most azonban - mindenki legnagyobb…..
Technikamajom 2014.04.04 14:10:18
Gerő Tamás Szeretethiány? 2014.01.24 16:23:06
Sokan mondják, hogy szeretethiányosak. Mit jelent ez?  Úgy érzed, hogy senki nem szeret, és arra vágysz, hogy valaki szeressen, szeretve legyél.  Úgy érzed ,hogy valakit megölelnél,magadhoz szorítanál de nincs SENKI akit megölelhetnél. Barátaid nincsenek, a családod nem…..
Kell egy menedék. Kell valaki aki megért,aki szeret és kell valaki akit szerethetek. Rájöttem ez lehet sok problémám megoldása...  Lehet hogy  akik idézőjelben  "ismernek"  nem is ismernek! Példaul szerintem senki sem tudja elképzelni rólam azt ,hogy mennyire…..
Gerő Tamás Hiányzik valami... 2014.01.23 15:10:31
Egyedül vagyok.... Igazából ha belegondolok nincs senki aki megért vagy akivel komolyabb dolgokról beszélgethetek. Szerintem ebbe fogok beleőrülni. (Nem a szüleimmel nem tudok beszélgetni nem olyanok meg aztán őket más dolgok foglalkoztatják)  Úgy érzem valami vagy inkább…..
Reszket a bokor, mert Madárka szállott rá. Reszket a lelkem, mert Eszembe jutottál, Eszembe jutottál, Kicsiny kis leányka, Te a nagy világnak Legnagyobb gyémántja!                                  …..
Gerő Tamás Mi az élet érteme? 2014.01.21 19:52:45
Mi az élet értelme? Család,gyerekek? Vagy hogy  legyél hasznára  minél hosszabb ideig minél több embernek, hogy lehetőleg még a  halálod után is emlékezzenek rád? Vagy Épp az benne a lényeg, hogy értelmet tudsz-e neki adni ?  Vagy a szex? De ha nem ezek akkor…..
Legszívesebben  kimenekülnék a világból! Elmenekülnék a rossz dolgok elől!  El szeretném felejteni a rossz dolgokat. Ezért szeretek tv-t nézni,számítógépezni,olvasni, mert olyankor nincsenek a fejemben azok a bizonyos rossz dolgok. Ilyenkor  kimegy minden rossz a…..
Én féllek idegenekkel beszélni,sok ember előtt beszélni, de főleg lányokkal beszélni. Ilyen helyzetekben a szívem gyorsabban ver,izzadok,szédülök,dadogok vagy alig jön ki hang a torkomon, vagy kínomban mosojgok,nevetek. Még a boltba is alig merek bemenni ezért aztán alig mozdulok ki…..
Gerő Tamás Reménytelen eset..... 2014.01.19 19:02:13
Az ember azt gondolná  hogy a szerelem az jó dolog. Lehet hogy jó ha a kiválasztott is viszonozza az érzéseidet. De mi van ha nem? Mi van ha az a személy  NEM viszonozza az érzéseid?   Na akkor nagyon sz*r tud lenni!  Főleg ha  már több éve szerelmes vagy belé…..
Gerő Tamás Önbizalom....nélkül 2014.01.18 08:20:34
Régen nagyon sokat csúfoltak..... De tényleg sokat! (most már nem annyira  de még most is)Megszóltak mindent: aztmondták csúnya vagyok,oválkának neveztek meg hogy "vastag a fülem" stb. Először  tűrtem  ezeket a dolgokat csakhogy egyszer csak elöntött az ideg és…..
Húúú! Hát több dolog is érdekel: -tudományok(nem mindegyik) -misztikus dolgok (szellemvilág,hit,ufók stb) -könyvek ( főleg Nemere István könyvei) -Számítógépek,okostelefonok,táblagépek -egy kicsit talán a programozás is bár nem nagyon értek hozzá...(egy egyszerű…..
Gerő Tamás Lányok! 2014.01.18 01:53:57
Naszóval! Én nagyon féllek Új emberekkel ismerkedni és amúgy is áhhh hadjuk! Én úgy vagyok vele hogyha meglátok egy lányt és ha az szép és aranyos leegszivesebben átölelném és úgy hozzájukbújnék!  (Ès nem b.zis!)                …..
Hát nemtudom.Talán azért kezdek el blogot ömmmm írni mert  mert.. Nem is tudom miért! Vagy talán tudom... Azért mert sok olyan dolog van amiről nem tudok másokkal beszélni ezért kiírom ide.Vagy valami ilyesmi :S Szóval NEM érdekel mennyien olvassák csak ki szeretnék írni…..