Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Boboboss93

0 bejegyzést írt és 21 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Jelentkezzen, akit meglepett, hogy a csapból is folyó celebszakácsok éttermei közül több is a leginkább túlárazott és legrosszabb minőségű ételt kínáló egységek között végzett! Na ugye. A Harden londoni éttermeket minősítő 2015-ös listáján meglehetősen rosszul…..
Boboboss93 2014.12.07 14:07:41
@aspitwilight: Azért nem említi a cikk Jamie éttermeit mert azok nem felső kategóriások, és a többiekkel ellentétben Jamie nem Michelin csillagos szakács. Egyébként valószínű hogy egy ilyen listára fel sem férne egyetlen Jamie étterem sem a kicsit túlárazott, gyenge közepes minőségű ételeivel.
A csípős szószok (hot sauces) az amerikai BBQ-ban az első számú alapanyagok egyikét képezik. Használják őket mártásokhoz, marinádhoz és a végeredmény kísérőjeként is. A csípős szószok doyenje kétségkívül a Louisiana állembéli Tabasco, amely vénebb és stabilabb a…..
Nem csoda, hogy olyan maga színvonalú a francia desszertkultúra, ha még külön védőszentje is van. Egy nagyon extravagáns desszert Barcelonában, amit a terítőről kell enni, miután lehajította az - előzőleg telepingált - asztalra a lényeget a felszolgáló! [Pár napig…..
Boboboss93 2014.11.18 20:30:29
Okos (és nem annyira okos) emberek gyakran tesznek erős kijelentéseket a jövőről, az igazán kínos az, amikor utólag kiderül, hogy mindez köszönőviszonyban sincs a bekövetkezett eseményekkel. Ma ilyen jóslatokat mutatunk be, hozzátéve, hogy utólag persze könnyű okosnak…..
 ..
Boboboss93 2014.09.28 16:06:19
Nem szokásom a Samsung és Android telefonokról áradozni, de előre el kell árulnom, hogy ez a telefon egyszerűen gyönyörű és baromi okos. A csomagolás a Samsungtól már megszokott fa ihletésű minimál dobozka, amelynek fedelét felemelve rögtön rádöbbenhetünk, hogy egy…..
Boboboss93 2014.08.07 00:43:56
@Hányás: Az eleje még mindig szarüvegből van. Nem véletlen változtatták meg a hátulját mert annyira szar volt az üveg rajta hogy vállalhatatlan volt. Arra alapozva "üljleegyesezel" hogy te azt gondolod hogy valószínűleg az S5 is optimizálatlan.. Na ez az igazi epic fail. A másik, hogy még csak le sem csekkoltad a valóságtartalmát annak amit fröcsögsz. www.youtube.com/watch?v=34H6Q1aQcHc itt egy videó, nézd meg hogy az 5s már a sima elejtésnél széttört míg az S5 csak amikor direktbe a kijelzőre ejtették. Nem tudom miből gondolod hogy Samsung párti lennék, 10 éve nem volt Samsung mobilom. Te viszont elég nyilvánvalóan elvakult iBuzi vagy. Na most te ülj le mert nem csak megbuktál de még szart is csináltál a szádból és nevetségessé is tetted magadat.
Boboboss93 2014.08.07 12:47:30
@Hányás: Konkrétan ugyanúgy a sarkával ért földet. Ráadásul a samsungot kcisit magasabbról is dobta. Ha nem vagy ibuzi akkor meg mit fröcsögsz itt? iphone tulajok is tudják hogy a telefonjuk üvege régóta a legcikibb része egy amúgy nagyon szép telefonnak.

Te nem segget csináltál a szádból.. te konkrétan szart. Más korával előjönni meg eléggé a gyenge ostoba loserek fegyvere. 21 évesen elég idős vagyok ahhoz hogy hozzád hasonló hülyegyerekeknek megmondjam a véleményemet. Hányás névvel nm lehetsz több 14-nél az is biztos.
Boboboss93 2014.08.07 16:28:17
@Hányás: Szerintem kettőnk közül nem én kezdtem a sértegetést meg az alaptalan becsmérlést. Felesleges játszanod itt a felnőttet, ha csak egy down kóros intelligenciájával rendelkezel.
 ..
Boboboss93 2014.08.06 19:21:24
Figyelem, az alábbi írás szigorúan szubjektív vélemény, nem akar megsérteni sem párokat, sem vőfélyeket! Ezzel nagyjából be is vezettem, hogy engem kiráz a hideg ettől a vőfélyesditől. Én igazából felfogni sem bírom, hogy miért fizet valaki azért, hogy élete legszebb…..
Érdekes Világunk Mikronemzetek 2014.01.26 21:02:45
Vannak olyan gyerekek, akik arról álmodoznak, hogy egyszer lesz egy saját országuk, melyben ők uralkodhatnak, de amikor felnőnek, elfelejtik az egészet. Azonban mindig előfordulnak kivételek! Az államalapítás persze nem könnyű feladat. Az utóbbi évtizedekben egyre több mikronemzet…..
Tanulságos összeállításra bukkantam a BBC oldalán, melyben húsz ember meséli el, miért váltott állampolgárságot, és ezzel együtt tulajdonképpen hazát is. Az okok sokszínűek, kedve attól, hogy valaki nem akart sorkatona lenni, azon keresztül, hogy túl sok adót kellett volna…..
Boboboss93 2013.10.19 16:36:28
@Don Kartasch: Mondjuk fél Németországot simán megadóztathatják akkor :D
Egyre nagyobb az igény a luxusautók iránt, és ez nem csak a kereskedésekben, hanem az autóbérlőknél is megmutatkozik. Így nem is csoda, ha már Bugatti Veyront is bérelhetünk, igaz, az ár elég húzós: napi 16 500 fontot kell leszurkolnia annak, aki a világ egyik legdrágább…..
Boboboss93 2013.09.09 17:12:26
@kifordított nagyanyó: Én inkább letisztultnak mondanám. Pl csak az indexkapcsoló kerül 2millió forintba mert magnéziumötvözetből van egyben kimarva.
Ahogy azt várni lehetett, Alan Ball távozása és az azt követő kreatív nihil volt az utolsó csepp (vér, höhö) a True Blood sorsát illetően, és az HBO jelezte a készítőknek, hogy van tíz részük befejezni a sztorit, és szevasz, 2014 nyarán utoljára szívnak vért a vidéki…..
Boboboss93 2013.09.09 00:19:16
@Nyílméregbéka: Pont erre gondoltam mikor olvastam :D Összehozhatnának végre egy rendes odabaszós Gyűrűk Urához hasonló csatajelenetet rengeteg statisztával meg mindennel. Meg mondjuk az sem zavarna, ha 10 helyett 12-14 rész lenne mint ahogy a Wire meg a Sopranos volt.
Itt az ősz, hiába pasztellszínűek még a delek, ha a hideg estéken a tél már ott áll az ablakoknál, és úgy bámul be, mint valami b-osztályú horrorfilm sorozatgyilkosa. Nem elég ide a távfűtés, egy egész ország húzódik közelebb a tévékhez, hogy melegedjen. Hogy meséljenek…..
Nem unatkozik aktív sportpályafutása befejezte után sem David Beckham. Az angol labdarúgó-válogatott volt kapitánya nemzetközi kötelezettségei mellett sok időt tölt a családjával és még arra is maradt ideje, hogy kicsit megfuttassa McLaren Spider sportautóját. Nyáron ugyan…..
Nem sokat tétlenkedett a profi labdarúgó-pályafutását a nyáron befejező David Beckham. Az angol sportoló és divatikon hamarosan megnyitja Gordon Ramsay-vel közös éttermét, most megmutatjuk, hogyan is néz ki. Szavazz ránk a Goldenblogon az Életmód kategóriában! Előre is…..
Boboboss93 2013.08.21 17:46:01
@HgGina: Pusztán ordítozással és káromkodással nem lehet majdnem 80 millió dollárt keresni. Az egy szerep ami kell a műsorait néző embereknek. Az, hogy nem tudod, hogy Joel Robuchon és Alain Ducasse után Ramsay rendelkezik a világon a legtöbb Michelin csillaggal (14-el) az csupán a tájékozatlanságodat mutatja, az viszont hogy valós háttértudás nélkül fröcsögsz az az ostobaságodat nagyon jól mutatja.