Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Suti

4 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
FilmKalauz Filmek a Filmkalauzon 3 2009.08.08 00:18:00
Harry Potter és a Félvér herceg Harry különleges titkokat hordozó bájital tankönyve, Ron barátnője és Hermione szerelme is épp elég titokzatos és ijesztő, de a halálfalók már mindenütt ott vannak, a dementortámadások szaporodnak, és az iskola fölött megjelenik a Sötét…..
Pandora szelencéje Amikor egy idős asszony (Tsilla Chelton) előbb eltűnik, majd megkerülve a szenilitás jeleit mutatja, a család fiatalabb tagjaira hárul a feladat, hogy gondoskodjanak róla. Dráma Vélemények: 0 | Nincs értékelve | Felveszem a kedvencekbe  Lökött…..
FilmKalauz Filmek a Filmkalauzon 2009.07.22 11:04:00
var gaJsHost = (("https:" == document.location.protocol) ? "https://ssl." : "http://www."); document.write(unescape("%3Cscript src='" + gaJsHost + "google-analytics.com/ga.js' type='text/javascript'%3E%3C/script%3E")); try { var pageTracker =…..
A kulcsfigura A kulcsfigura kritika(tmichel) Már rengeteg olyan filmet láthattunk, ahol a főhős valamilyen hátránnyal küzd az életében, és ezt mások megpróbálják kihasználni. A vé... Tovább a kritikához...    Hozzászólások: 1 Góóól 3 Góóól 3…..
Belsőség Nem mi voltunk 2008.08.27 13:19:00
A Zélet a legnagyobb rendező: sikerült egy nappal azután megjelentetnünk a tesztet az új EVÓ-ról, hogy valaki új rekordot futott egy másik EVÓ-val egy somogyi sztrádaszakaszon.Tehát, szól a Totalcar magazin hivatalos közleménye, nem csak hogy nem a szerkesztőség valamely dolgozója…..
Suti 2008.08.27 18:40:49
Belsőség Vajon melyik lehet 2008.07.30 18:02:00
  az az autó, aminek az átvételekor a következő beszélgetés zajlott le? Szereplők: műszaki kolléga, másik kolléga, az autó, én. Reggel 10 óra. Begördül a masina a gyár kapuján, szép fekete, prémium. Gyorsan elvégezzük a papírmunkát, kászálódok be a kocsiba…..
Ezt a mondatot ordította át nekem az a kedves férfiember, aki úgy hordja a napszemüvegét, hogy annak lencséi a tarkóján vannak, a szára meg előre felé mutat. Egy szürke 206-os Peugeotból tette mindezt. Vajon mivel érdemeltem ki? Forgalmi helyzet volt. Esős csütörtök reggel,…..
Suti 2008.06.05 19:19:33
Az igazat megvalva én is ma egy picit a peugeottosstylusban jártam el. Amit tudni illik róllam, hogy városban nagyon nyugodt tempóba közlekedek, nagyon sok autóst beengedek amgama elé, hogy ugy gyorsabban tudjunk haladni. Ámbár ma kiborultam. Batyi felől emgyek a lánchíd körforgalomhoz délután 4kor. Ugye hatalmas torlódás haladni lépésben. A bal térdemetmár nem érzem az Evo kuplungjától. Már 20-30perce "csordogálok" Amikor elérkeztünk ahhoz a bizonyos részhez, ahol ugye a jobb sávmegszünik és buszsávlesz helyette. Én ugye törvény tisztelő állampolgárlévén (városba) nem váltok sávot hanem sznvedek tovább... Telnek a percek és amikor már a 20. autó hajt el mellettem a buszsávba, agyf*szt kapok. De hűen ragaszkodok elveimhez, tehát maradok. MAdj elérek a körforgalomhoz ugye ott megszünik a buszsáv ésát kell sorolni. Látom, hogy a jobbomon egy fekete Fiat punto pofátlankodik szerencsétlen polákos csaj elé. Majd a csajnak siekrült valahogy nem beengedni, madj jött és betolta az orrát elém. Nagyából 50-60 méter lehetett az ő orra és az én kocsim orra között amikor is 1es padló és nagygázzal sávba igazítottam szegény fiatot. Majd férre áltunk és kértem a betétlapot amit ő szorgosan töltögetett is. Tudom,hogy most nagyon sokan utálni fogtok, de azt gondolom ezzel csak segítettem a város dinamikáját. Mert szerintem ez a fiatos többé nem fog pofátlankodásával lassítani senkit. Amúgy Picit megsajnáltam amikor kinyögte a 19éves srác, hogy az anyukája kocsija volt.
Sajnálom mindennek el lehet hordani teljesen jogosan. De elborult az agyam.