Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Sandor Nagypal

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Előzmény: Megtámadták a VMSZ elnökét! Ismét a keddi incidenssel foglalkozunk. Úgy gondoljuk, van még mit mondani róla. Pásztor István inzultálását elítélték balról, elítélték jobbról, és pofára estek miatta a szélső jobb háza táján. (Idővel a Jobbik is…..
Sandor Nagypal 2014.05.12 21:29:21
@Reális Randolf: ,ha rám hallgatsz azt csinálsz amit akarsz,de szerintem már le kéne ugranod erről a témáról!Mert már nem téma!Ilyen bemásolt semmitmondó linkeknek az írásaival úgy sem fogsz senkit meghatni."Pásztor a mi magyarunk és nem az övék! Mivel Szerbiában él és szerb állampolgár.Mondják a "derék"szerbek.Ha normálisan végezte volna a munkáját az autonómiáért akkor a szerbek nem írták volna hogy "Pásztor a mi magyarunk és nem az övék"hidd el!
Gyöngyöspata és Olaszliszka hírhedté válása után Tiszabőről is egyre több rémhír jelent meg a médiában a cigány-magyar együttélés különböző problémáiról. Az ország legszegényebb, főként romák lakta településén, Tiszabőn az iskolából, a közigazgatás utolsó…..
Sandor Nagypal 2013.11.01 00:58:07
@micsoda?: Mindenkire lehet valami negativumot mondani például rád is:Ritka nagy barom vagy!Kérdezd már meg a magyar embereket hogy német,olasz,francia vagy cigány szomszédot szeretnének maguknak?"Inkább azzal kéne törődni, szorgalmazni, hogy munka alapú megélhetés legyen a részük." Ez megjegyzésed a csúcsa a hihetetlen ostobaságodnak.Istenem eddig a fejed a seggedben volt?
Sandor Nagypal 2013.11.01 11:06:25
@micsoda?: 1953-ban születtem,szerinted elég idős vagyok?Én napi szinten találkoztam velük,veled ellentétben aki még kitömve sem látott cigányt.A 60-as 70-es 80-as években sem akartak dolgozni csak muszáj volt!Mondjuk a " közveszélyes munkakerülés"-sel járó büntetés sem hatotta őket nagyon meg.Veled erről a témáról vitázni olyan mint vakkal a szinekről.Nőjj már fel és végre húzd ki a fejed a seggedből hogy láss valamit a való életből!Te is csak addig írogatsz pozitív dolgokat a cigányokról( van olyanuk eggyátalán?)amig felnem probálnak egy páran.És oly mindegy hogy férfi vagy nő vagy!
Elfogulatlan laikus helyett vérbeli István, a király rajongót menesztettünk a szegedi Dóm térre, aki Alföldi Róberttel szemben sem titkolja elfogultságát. Bolondul Stohlért, bírja a Kimnowakot: azt hitte, a földi paradicsomba váltott jegyet. Mégsem azt kapta, amit várt. A katarzis…..
Sandor Nagypal 2013.08.21 02:40:56
@vacsad: Köcsög,nagyon köcsög !