Regisztráció Blogot indítok
Adatok
OliS

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Van egy sorozata az Animal Planetnek, a Call of the Wildman, amit idén januárban egy alapos oknyomozás után a Mother Jones nevű weboldal állított pellengérre. A műsor egy profi vadőrről szól, akinek az a dolga, hogy vadállatokat távolítson el olyan helyekről, ahol azoknak semmi…..
OliS 2014.03.27 19:08:34
@lkjljfdawfejl: te nagyon érthetsz az agarakhoz... SE! :D a többi mondanivalóddal egyetértek, de lécci ne beszélj olyanokról, amikről halvány gőzöd sincs ;) kösz
Harmadik éve ér az a megtiszteltetés, hogy önkéntese, tagja lehetek a Spánielmentésnek. Úgy érzem, nagyon sok mindent megéltem már Velük – jót, rosszat egyaránt. Jónak mondható, amikor egy-egy spani szerencsésen gazdisodik, és átélhetem Vele a Gazdihoz költözés örömét.…..
Szerintem már kép alapján is jól látszik, hogy a Papa's brand újabb tesóval bővült - ez önmagában nem lenne újdonság, ezerféle ilyen van, kettő már volt nálunk is a blogon, tacot és hotdogot csinálhattunk eddig. A grafika, játékmenet most sem változott, a róka és az ő bőre…..
OliS 2013.09.02 00:24:36
Azért szeretem ezt a blogot szerkeszteni, mert mindig ér valami olyan meglepetés, ami visszaadja a hitemet az emberekben, meg az isteni beavatkozásokban. Két zombi- és disztrojkedvelő szerkesztőnk is a napokban írt levelet, hogy ők most bizonytalan ideig dolgoznak, és nem kerülik a…..