Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Márton Kelemen

0 bejegyzést írt és 14 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A vasárnapi X-Faktor a Döntés alcímet viseli, de persze ez a rész, a döntés az egyórás műsoridőből úgy nettó hat percet jó, ha elvisz, mert előtte a szavazatok utáni könyörgés, az aktuális heti sztárfellépő playback-műsora és az egyre rettentőbb ruhákba öltöztetett…..
Az X-Faktor a második élő adásra jutott el oda, hogy bizonyos szempontból a műsor hajszálpontosa ugyanolyan lett, mint a tavalyi, és ezt csak azok veszik bóknak, akik az RTL Klubnál dolgoznak, vagy anyagi érdekük fűződik a show sikeréhez. A mentorok kezdenek belebetonozódni a…..
Márton Kelemen 2013.10.20 12:25:28
@AnnaKarenina: Annyira ők sem jók, de Eckert Anikó, a Fat Phoenix, Tóth Marcell és Bozsek Márk mellett ilyen színben tűnnek fel. :)
Márton Kelemen 2013.10.20 11:02:22
@klarky: A koleszben mi is felkaptuk a fejünket Gabi véleményezésén. Mármint alapvetően igaza volt, de furcsán vette ki magát az egész "szexualitás" témakör, ha jó láttam Tünde sem volt biztos benne, hogy jól kerekíti ki Gabi a végére... :)
Márton Kelemen 2013.10.20 12:05:42
@AnnaKarenina: Szerintem a mezőnyben senkinek sincs eget rengetően "jó" hangja (na jó Krasznai azért elég jó...). A Fat Phoenixes srác elénekelget, a produkció szinte élvezhetetlen az X-faktor színpadán, de még mindig inkább őket nézem, mint a Bozseket.
Véleményem szerint elég sok ember gondolt már bele, hogy milyen lenne, ha a játék amivel nap, mint nap játszik, egyszer csak valósággá válna. Legyen itt szó akcióról, kalandról vagy éppen sci-firől. William Brent Bell a 2006-os esztendőben bemutatta, hogy nem minden esetben lenne…..
James Wan a mai horrorfilmek fenegyereke az idén megmutatta, hogy a műfajból még ki lehet préselni 1-2 szépen muzsikáló darabot, ha képesek vagyunk szívvel és lélekkel nekiülni a munkálatoknak. Ezt mi sem bizonyítja jobban, mint a 13 milliós költségvetéssel elkészült The…..
Márton Kelemen 2013.08.20 23:22:52
Klisé-mentes horrorfilmet meglehetősen nehéz gyártani - a tükörben mögötted áll valami; hangokat hallasz; félelmetes porcelánbaba próbál rád ijeszteni, az állatok megőrülnek és kárt tesznek magukban, lehúzza valami a takarót rólad álmodban... Tetszik vagy sem, ezek tesznek egy paranormális eseményt félelmetessé, nem igazán lehet variálni az eszközökben, bármilyen kreatív az ember.
Dávid, érdekes, amit írtál, mer én pont azt szerettem a filmben, hogy abszolút logikusan építették fel és nem volt vég nélküli gyilkolászás, helyette bemutattak egy családot, amely estéről-estére nem mindennapi furcsaságot tapasztal és ezért segítséghez fordul a kor két professzionális démonűzőjéhez.
Nem vagyok ijedős fajta, de bizony egy-egy jelenet felugrasztott a székemből: ezen esetben nem a hangeffektekkel próbálták megijeszteni az embert, egy egyszerű taps a hátad mögött, a kisfiú a tükörben, majd a porcelánbaba elfordítja a fejét és máris megáll a szíved egy pillanatra.
Az elmúlt évek egyik legjobb horror filmjének, hovatovább az idei év egyik legjobb filmjének tartom ezt az alkotást, nem mondom, hogy stílusteremtő, de bravúrosan összetett és elgondolkoztató: vajon miért volt nyitva a szekrényed szerda délelőtt, amikor te bezárva hagytad? Lehetséges, hogy csak a húzat, vagy a macska érezte jól magát pár percre a kopott ruháid között, de akkor is, az ember belegondol…egy pillanatra átjárja az a „de, mi van akkor, ha…” érzés.