Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Az apparátus

7 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A jó idő beköszöntével rothadó civilizációnk szellemi leépülésének a divaton ütött tályogos hézagát is sokkal szembeötlőben figyelhetjük kibontakozni, mint a sötét, zimankós hónapokban. A városi edzőtermek light trance zenei kísérettel ringató világában, újult…..
1; A bal farpofa – Csatornazene  A piachódító útjának dicső zenitjén méltán trónoló román illetőségű HIT zenecsatorna, valahogy úgy tapintott rá a közép-európai néplélekre, mint pederaszta tanító bácsi a buci maci magazin nyári ruha mellékletére.  A DIGI portfólió…..
Az Apparátus a mai nappal egy olyan jelenséget, terít szét ügyboncnok asztalán, melynek lucskos cafatjait már sokkal korábban illett volna törvényi szabályozás alá vonni. A közbeszédet az utóbbi időben tematizáló csontvázak, melyek feddhetetlen tekintélyű felsőoktatási…..
A nemzet: Nyelvében él, demokráciája minősíti annak kultúráját, meg ahogyan a művészeivel bánik. Frászt! „Vizualitásában él a Nemzet!” Szokta mondogatni Jó Ízlés barátom, és ugyan mi lehetne tökön ragadhatóbb lehetőség, hogy végre megtudjuk hogyan is élünk…..
Modorosblog Ötéves a Modoros 2013.10.29 10:49:52
Ezt is megértük! Ha iskolaérettek lennénk, jövőre mehetnék isibe, mint Vackor az első bébe - mellesleg középső csoportosok vagyunk, és élünk-virulunk. // // Történt 1-2 dolog, amióta Józsival elvégeztük egy 2008 őszi éjszakán a kezdőrúgást: Józsi a Szlenggel…..
Az apparátus 2013.10.30 20:32:43
Tíz tény, ami eszembe jut, ha meghallom azt, hogy modoros blog:

1. A Modoros blog régen sokkal jobb volt.
2. A Modoros blog egy antidemokrata fidesz bérenc propaganda gépezet.
3. A Modoros blog belvárosi libsi irodista hülyegyerekek által működtetett,demagóg, állértelmiségi szellemi műhely.
4. A Modoros blog már régen nem is modoros.
5. A Modoros blog nem is vicces. ( Vagy igen? Ezt most komolyan írtátok? )
6. A Modoros blog egy X@&*#Ł , és mindig is az volt. ijen fost mar regen olvastam.
7. Régen az emberek még összejártak beszélgetni a fórumra, és igen, lehet, hogy sokszor nem értették, miről van szó, sőt azt se tudták, hogy hol vannak, de legalább együtt voltak. Most meg ezt is elvettétek tőlük, gratulálok...
8. A modoros blog olyan lapos, mint kismocsok melle bármelyik random valósághowban, köztudott, hogy 2010-nen indult a züllés, amikor beálltak a kormány szekér tolóinak a táborába.
9. Talán nem biztos, hogy a Modoros blognak a magyar kisembereken kellene gúnyolódniuk.. Majd egyszer ha a céges cafeteriából óljúkenmúvval, nektek sem futja a kondibérletre, megtudjátok milyen nélkülözés. és én mondom szar. aztán lehet itt humorkodni, de állambácsi tudjátok mit tesz? hát elmondom én... <részlet>
10. A Modoros blog? KÖSZÖNJÜK AZ 5 ÉVET DE ENNYI ÉPP ELÉG VOLT BELŐLETEK HAZAÁRULÓ PATKÁNYOK!

Boldog születésnapot,ne hagyjátok abba! (http/youtube/almaegyüttues#pompom)
Az elmúlt hetekben látott napvilágot, a sajtó minden sarkában gondolatébresztőnek szánt sopánkodással fogadott Magyar Ifjúság 2012 kutatás, melynek eredménye nemes egyszerűséggel annyiban összegezhető, hogy a 18-29 közötti szavazásra jogosult  korosztály, a már eddig is…..
Videóbíró rovatában Az Apparátus minden hónapban, egy olyan kiemelt fontosságú audió és vizuális szinkronicitásra épített kisfilmet (ún. videoklipet ) tárgyal meg, ami valamilyen irányból kiemelkedő paraméterekkel bír, ezért felsőbb szintű szabályozása feltétlenül…..
Szerencsére mostanra elcsendesedett a közösségi média óceánja és az internet tengere. Végre nem tör ránk boldog-boldogtalan véleményalkotó valami botcsinálta István a Király kritikával, megpróbálván belefűzni magvas személyes értelmezéseit politikai ínyencségének…..