Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Dr.Chester Barack Boldizsár

0 bejegyzést írt és 549 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Sziasztok farpofa arcúak! Kezdésnek kaptok egy futballozó ebet. Csak úgy. Találtam az interneten, gondoltam megmutatom. Mopsz a fajtája, akit érdekel: Ez csak egy futballozó eb. Egy mopsz egyébiránt. Egyelőre még nem kell szalmakalapos, kilógó nyelvű menőarcokat  kutatnotok a tejes dobozokon,…..
Sztunyablog Barom kérdések 2017.01.20 09:48:32
Dr.Chester Barack Boldizsár 2021.06.20 21:37:54
@Sztui: Te Gesztus nekem nem igen megy az elvonatkoztatás! De amíg pötyögöm leállítom. Én sem hallottam még előtte erről, jó, hogy megismertetted a blog népét evvel Sztui, nem rossz na.
Az olvasósarkom is visszatért, szuper Gesztus! Jól van Gesztuskám. De nem tértél ki arra a kérdésemre, hogy te is megszeretted-e a mulatóst? Mégsem gengszter rap rádiót raktál ki kemény csávó létedre, hanem mulatós állomást. Igaz errefelé az igazán kemény csávók a mulatós iparban vannak. Soós Fecó, Yanni, Young G. Nem találkoznék velük egy sikátorban, érted Gesztus. Veszélyes alakok mulatnak. Minő paradoxon.
Na, csákány Sztú, jó esti műszakot!
Dr.Chester Barack Boldizsár 2022.02.08 21:06:00
Sziasztok, szia Gesztus!
Tudod Ki tiszteletére jelenek meg épp ma, méghozzá gyászolni, átkozni, egyben helyzetjelenteni a szörnyű igazságot, avagy Tudod-dabi-Ki-dú where are you? Én nem cikkot írok, ez csak ilyen izé, amúgy meg bűzlik a blog, hol van a frissőr?
Éppenséggel 11.01-én is megjelentem már szintén ebből az ügyből, de az akkori kommenteim a bannolás áldozatai lettek. De nem adom fel Sztui, nekifutok ismét, remélem most egyet fogsz érteni a leírtakkal!
Szóval, annak a Tudod Ki-nek a 02.08-ai születésnapjára írnék egy megemlékezést a blogra, aki sajnos a 81-et idén már nem töltötte be. Szegény Tudod Ki egy otthoni baleset következményeként került be a kórházba, ahol érdemi segítséget nem kapott, és 2021.07.31-én meghalt. Talán a barom lakótársától várhatott volna némi segítséget még a kórházba kerülés előtt, de az a hülye csak berakta őt az ágyába... törött combnyakkal. Aludjál Tudod Ki, semmi bajod! A kórházban már nem volt remény, és Tudod Ki egy méltatlan kálváriát követően az említett júliusi napon végre letudhatta a szenvedéseit.
Tudod Ki a Sztunyablog megkerülhetetlen alakja volt. Mind a freeblogon, mind a blog.hu-s változatban ugyanúgy.
Emlékezhetünk rá a karácsonyi bulik házigazdájaként, ahol Sztunyához hasonlóan legtöbbször csak egykedvűen szemlézte ahogy az állatcsorda szétdúlja a saját házát - közben pedig őszintén vallott a körülötte lévők csekély IQ-szintét illetően (ebben is hasonlított Sztuira).
Biztos mindenki emlékszik arra, amikor Tudod Ki nem kisebb célt tűzött ki maga elé, minthogy átússza a Balatont! Nagyon készült rá, le a kalappal az elhivatottsága előtt! Ez végül nem jött össze, de velem ellentétben Tudod Ki-nek már nem is kellett e téren bizonyítania - elmondása szerint a feléig úszott már be egy szürke hétköznapon, csak úgy kedvtelésből! A közepénél pedig visszafordult, mondván mit csinálna ő a túlparton. És mindezért sem érmet nem kapott, sem oklevelet, semmit. Micsoda sportember!
Aztán ott van Tudod Ki polgárőr törzshelye a valaha volt családias hangulatú Kurta Kocsma, ami Sztui nagy esztergomi kedvencévé is vált - RIP Kurta!
Nagyszerű cikk született a blogon Tudod Ki állandó mosogatásáról, amit akkor is űzött, ha a mosogató éppen egy lánccal volt elbarikádozva előle. Ilyenkor a fürdőszobájában hódolt e szenvedélyének.
Említsük meg Tudod Ki stílusos bajuszkölteményét is, ami így utólag visszagondolva kissé talán igazságtalanul szenvedett nagyarányú vereséget Sztunya kecskeszakállával szemben.
Száz szónak is egy a vége; Tudod Ki a Sztunyablog legendás alakja, aki rengeteg jó témát szolgáltatott a blognak, mindamellett, hogy az eddig kommentező nem admin felhasználóknak az 50%-át tette ki. Nyugodjon békében!
Tudod Ki (Balassagyarmat, 1941. február 8. - Dorog, 2021. július 31.)
Csősztök Ökrök! Utoljára élvezhetitek Sztúmester blogmester fantáziadús beköszönését és tirpák gondolatait a Sztunyablog felületén. A blog színvonala a béka valagától olyan messzire került, mint Lufitól az elégséges diplomamunka. Hónapok óta fel sem szagolt a magát blogcsászárnak tituláló…..
Dr.Chester Barack Boldizsár 2021.06.01 18:44:45
@Sztui: Kedves Mr."Túl jó vagyok, hogy válaszoljak a rajongói kérdésekre"!
Majd 5 hónap egy ***** szó nélkül. Nem érdemlem talán meg Gesztus? A legutóbbi cikkod óta eltelt 14 hónap btw.
Tudom, hogy megkapod a leveleimet, tökéletesen írom rá a címzettet. Csak egy redvás válaszra válaszra vártam Gesztus. Nagyon elcseszett dolog így semmibe venned a rajongóidat Sztunya.
Gáz vagy bratyesz, nagyon gáz!

*Eminem-Stan. Felfedezhetsz hasonlóságokat Sztunya.

Písz.
Na essünk túl rajta.... Jön a fél éve beharangozott nyári cikk a sztunyablogon! Még éppen időben vagyunk, mert csak holnap gyün a 15 fokos lehűlés, szóval Császtok barmok! Mocskosul sok hamisítványt lát nap mint nap Sztúmester. Ti is biztos összefutottatok már szarul sikerült koppintással.…..
Dr.Chester Barack Boldizsár 2020.02.14 12:01:28
@Sztui: Te Sztunya, akkor te igenis otthon vagy a mulatósban, ne tagadd tovább! Nem tudom Sandu Ciorbát honnan ismered, de akkor ez alapján most már velősebb mulatós kérdések megválaszolását is elvárom tőled Sztui! Persze sokat nem kell keresni, itt minden mindennek a koppintása valószínűleg.
Mimit nem akartam a listára tenni, mert nem egy gyakran játszott előadó a Muzsikán, Pityu meg Didi meg két nagy kutya- érted Sztui.
Didit meg én Muzsikásnak ismertem meg, lehet korábban volt máshol is nem tudom.
Ami viszont belém hasított az egy olyan párharc, ami nincs a listán, pedig ez lett volna az egyik amire fel akartam hogy fűzd ezt a cikkot, amikor eszembe jutott, hogy írhatnál mulatósról Geszt. És kifelejtettem én hülye.
Ráadásul addig jutott a memóriaszintem, hogy a Muzsikás nevét el is felejtettem. Szóval ezt a "duót" majd felfedem, ha eszembe jut.
Köszi a választ egyébiránt Sztui, minden jót!
Császtok lószar arcúak! ..vagy ez a megszólítás még tőlem is durva vót? Nem baj, remélem nem sértődik meg egy lókaki képű olvasóm sem. Szóval újra értékes tartalommal jelentkezem. Megláttam, hogy a Barom Kérdések rovat egy nagyon kerek évfordulóhoz érkezett, ugyanis…..
Dr.Chester Barack Boldizsár 2019.09.28 11:28:44
@Sztui: Igen Sztunya, még tart a nyár! Vagy tévednék? Na mindegy, mindenesetre nem akarlak FUSZtrálni, biztos dolgozol az új cikk(ek)en.
Végső soron pedig még mindig nem sikerült a felhívásodnak eleget tenni, miszerint jöhetnek ide komiba a kedvencek.
Bírtam azt amikor furcsálltad, hogy már 5 napja nem kommentolok. Nagyon lelkesnek tűntél Sztui. De ez nem kérdés.
Érdekes, hogy a Pepsi 2017-ben 58%-ot csinált a Coca Colával szemben, idén pedig 56-ot. Ezt is egy korábbi kérdésemből tudhattam most meg.
Tetszett a "mesterhármasos" kérdésem, amit most még ki is tudnék egészíteni a 2018.09.30-ai állapothoz képest, hiszen a Muzsika TV-nek köszönhetően megismertem a Felvidéki Mesterhármast is (Felvidéki Mulatós Sanci, Judith, Vivien).
Nosztalgiával töltenek el úgy ánblokk a Sláger Tv-s kérdéseim, hiszen itt már nem fogható a csatorna. Nagy sajnálatomra. Tehát ezeket a kérdéseket különösen elérzékenyítő olvasni Sztúman.
De ha egy konkrét kedvencet kéne mondanom Sztui a Barom kérdések kérdései közül, azt mondanám, hogy a következő!
DRCBB voltam, béke!
Dr.Chester Barack Boldizsár 2019.10.27 17:41:32
@Sztui: De én igenis nézem. Azt hittem te nem nézed, te lennél a "kutya", Sztui? Egyébként üdv újra itt!
Szurkolunk Sztui, nem kell itt stresszelni. Nem szeretnénk újra átkozni, gyászolni Gesztus, ne tedd ezt velünk! Elég volt egyszer!
A Juventus tegnap kihirdette keretét a Bajnokok Ligája csoportkörére, s mivel a zebramezes csapat játékosai erős ragaszkodást mutattak a klub irányában, így végül Gonzalo Higuaín, Mario Mandžukić és Blaise Matuidi sem fogadta el a kérők ajánlatait, a klubnak pedig több játékost is ki kellett hagynia…..
Dr.Chester Barack Boldizsár 2019.09.04 20:14:45
@Contelegend: Canra lehetett volna építeni, így már elcsesztük a francba. Ő egy igazán nagy fogás volt tavaly. Viszont, ha arról kérdeztek, hogy Ramsey 1 év múlva hol lesz, én egy angol középsapat pl. a Crystal Palace egyletét tippelném. Persze ne legyen igazam, de sajnos én személy szerint ennyire rossznak tartom Ramseyt.
Szóval az első megérzésed volt a helyes, nem ironizálásnak szántam.

Üdv Győztesek!
Sztunyablog Dr. Dr. Lufi 2019.02.24 08:50:15
Császtok Csótányok!!! Egy roppant humoros témával jöttem, ezzel a cikkal igyekszek minden félnótás Sztunyablog olvasót megnevettetni! Természetesen ismét Lufi kerül előtérbe, nála röhejesebb személyt nem ismerek. Amikor csak rágondolok elkap a nevetőgörcs, annyira szánni való egy figura! Na persze…..
Dr.Chester Barack Boldizsár 2019.04.29 09:11:21
@Sztui: Filmekben még látni olyat, hogy valakinek csak egy vizsgája maradt, biztos találkoztál már a jelenséggel Sztui. Azt hittem nagyon elrugaszkodott az egész. Mondjuk nekem a vizsgáim talán meglesznek azért, csak a szakdoga lesz még hátra évek múlva is valószínűleg. Vagy az amerikai rendszer más felépítettségéből adódhat a nagy különbség, mégis kicsi hasonlóság? Ha érted a fejtegetésemet Sztui.
Köszi egyébként a választ Sztúman, és hogy kinézed belőlem a történelem írást!
Dr.Chester Barack Boldizsár 2019.06.11 16:31:34
@Sztui: Kösz Gesztus a bőbeszédű választ! Egyébként ha nem találsz számomra valakit, aki értene a témámhoz, akkor lenne még egy esetleges munkaközvetítési feladatod Sztui! Hátha az jobban testhezálló, vagy éppen ismersz valakit. Szóval teniszkommentátor kerestetik sürgősen az Eurosportra! Megesett az a szégyen, hogy egy Hajdú B. Pista szerencsétlenkedett egy Roland Garroson! Megáll az ész, hogy itt tartunk 2019-ben. Azt az embert a futballtól is el kéne tiltani, mert már úgy vettem észre ott se nagyon van képben. Nemhogy egy Grand Slamre berakni. Ráadásul az Eurosporta, nem is a színvonaltalan M4-re. Sztui, valami megoldás erre?
Dr.Chester Barack Boldizsár 2019.06.24 12:00:23
@Sztui: Adom Sztui! Úgyis járatos vagyok már az Eurosport stúdiójában. Csak még a kertész diploma kéne Sztuikám, de nem akaródzik.
Há' szevasztok vadbarmok! Idén sem jelentkeztem karácsonyi cikkal, nem akartam megzavarni Lufi parányi agyát! Há' tudjátok, hogy egyfolytában azt kérdezi tőlem, hogy zsidó vagyok-e, hiába írtam pont emiatt egy cikkot, a felfogó képessége egy havasi cincérével vetekszik! Ami egyébként az év rovara…..
Sztunyablog Hóv ar jú? 2018.12.05 20:35:31
Csősztök poszáta arcúak! Hát fingom nem vót' miről fog szólni ez a cikk, de hát olyan jópofa köszönést pötyögött le az imént Sztúmester, hogy erről be is ugrott egy sztori. A poszáta az egy madár, nem? Most má' lesz@rom, lényeg, hogy egy madaras sztori jutott eszembe, még úgy egy hónappal…..
Dr.Chester Barack Boldizsár 2018.12.31 17:13:30
@Sztui: Aha, világos vazze Sztui! De figyi már, te vagy a varjú szedtetek óssze végül bármilyen kisebb-nagyobb sérülést az eset kapcsán? Volt pofonváltás azt írtad Sztú, ennek apropóján kérdezek rá.
Sztunyablog Dzsipszi All-star 2018.08.24 16:15:34
Szevasztok Bélsárarcok! Felkészültetek az újabb cikkra a blogcsászár Sztúcsászár tollábú? Persze az utolsó cikkom csupán 1 hónapja íródott, de ez van, most nagy sűrűségben jönnek a tirpákság-dózisok. Ahogy azt már az egyik legfrissebb és legropogósabb cikkomban beharangoztam (mindössze 3 hónapja…..
Sztunyablog Szolgálati közlemény 2018.07.29 14:45:04
Csősztök tirpákok! Kénytelen vagyok írni pár sort, mert Sztúmester életkörülményei visszazuhantak. Sajnos azt kell mondani, hogy ez a zuhanás egészen a nulla szintig meg sem állt. Há' élvezhetetlenné vált az Alapozó Falatozón kívül töltött pihenésem. Lényeg a lényeg, muszáj voltam menekülőre fogni…..
Dr.Chester Barack Boldizsár 2018.08.09 16:03:39
@Sztui: Mizu Sztui? Há figyelj már mikor jössz vissza? Mostmár gondolom különösen jó a közérzeted. Ennyire bírod a görögöket vagy mi Sztúman? Egyébként bocsi a késôi kommentolásért.. Habár te se panaszkodhatsz; a Barom Kérdések topik fellendítésének kísérletét alaposan megtorpedóztad. Persze nem kritikaképpen mondom Dani. Na minden jót Sztú!
Dr.Chester Barack Boldizsár 2018.08.14 08:18:52
@Sztui: Szerintem tovább fognak az életkörülményeid javulni Sztúmanus! Ha mégse, és ez miattam lenne (amit kétlek) akkor szóljál már légyszíves Geszt!
Jó kikapcsolódást!
Üdvözöllek titeket ismét a Sztunyablogon Tajparasztok! Akadt egy kis szabadidőm két Trabi látogatás között, miért ne ülnék neki cikkot írni? Há' mer senki nem olvassa? Nem baj az! Mehet is! Öninterjú Sztuival! Sztui kérdezi Sztuit! Sztuman vs. Sztuman! Nehogy felrúgd már a Sztunyablogos…..
Csumi marhapofák! Hát beszartam a mai napon. Akár hiszitek akár nem, Sztúmester akaratán kívül belecsöppent a Barátok Közt legújabb epizódjába. Legalábbis úgy érezte magát, mert szarkavarásból több itt volt mint a Rózsa kávéházban a legnagyobb forgalma idején. De lássuk akkor a részleteket.…..
Hellósztok Kutyakakik! Nem véletlen ez a köszönés Sztúmestertől, ugyanis a több, mint 2 hónapos cikktelenséget egy kutyás cikkel töri meg a blogolás császára. Le van szarva a világrekord kísérlet, úgy döntöttem végül mégse térek el a szokásos 2-3 hónapos kihagyástól, nehogy Lufi rosszakat…..
Helósztok bélgázképűek! Az előző cikkom alatt Lufika rájött az ördögi tervemre: Egy friss cikk mentes rekordra hajtottam. Szerintem ez össze is jött és, hogy ne legyen olyan nehéz dolgom megdönteni legközelebb, gondoltam megerőltetem a különböző kábítószerek által jelenleg úgyis csúcsformában lévő…..
Dr.Chester Barack Boldizsár 2017.11.25 12:18:53
@Sztui: Világos, köszi Sztui! Szóval nem vagy egy hithű buddha Sztuddha.
A Fôsulit meg nem késô még most se elkezdeni, persze érettségi kell hozzá.
Azt nem értem, hogy a fotosoppolást hol sajátítottad így el. Önképzô szakkör? Nagyon szuperek az ábrák most is.
Dr.Chester Barack Boldizsár 2017.12.08 16:22:49
@Sztui: Helló Sztú!
Félreértés ne essék nem tűntem el, csak elvonultam kicsit magamba nézni, és valószínűleg igazad van Sztui a csôdtömegségemet illetôen. Csak meg kellett mégiscsak emészteni, köszi Sztui, hogy felhívtad rá a figyelmem. A cikk nagyon tetszik még mindíg.
Csősztök Csülkök! Mi a helyzet veletek? Hát nem lesz@rom? A lényeg az, hogy Sztui mester sorsa jobbra fordulni látszik. Már több mint egy hete a Balaton népének árulom az árumat, és elég jó itt a kereslet. A kínálat meg olyan híg mint a friss libafos. Ezt Sztui kíméletlenül ki is használja. De ami…..
Dr.Chester Barack Boldizsár 2017.10.07 11:36:13
@Sztui: Nem, nem tűntem el Gesztus, már régóta észrevettem a hozzászólásod, és nem, nem akarlak kinyírni Sztui! Remélem élsz és virulsz, de szerencse, hogy megnyitott azért a Trabi.
Dr.Chester Barack Boldizsár 2017.10.07 18:54:34
@Sztui: Héjj Sztui!
Fel a fejjel Sztú, igenis szükségünk van a blogra. Remélem kezdek visszatalálni a megszokott sztunyablogozási szokásaimhoz, én úgy érzem talán igen. Úgyhogy az utolsó kérdésedre a válasz egy IGEN.
Egyébként pont a ma délelôtti bejegyzésem után fogalmazódott meg bennem, hogy mit írok legkózelebb Sztuinak (de megelôztél): "Ugye nem valami friss cikk mentes rekordra törekszel Gesztus? Ez már így is olyasmi, több mint 3 hónap. Mikor lesz friss cikk Geszt?"
Dr.Chester Barack Boldizsár 2017.10.14 08:59:06
@Sztui: Szóval dec.3-ig lesz új cikk. Jól van Gesztus! Remélem nem kell majd addig várni. Mégiscsak ebben a cikkben a vízben akartál még csobbanni júniusban, kéne valami átmenet mostmár. Hajrá Sztui! Ha kéne ihlet szóljjá!
Szevasztok tirpákok!!! Már majdnem megrohadt a Sztunyablog, ezt egy felelősségteljes frissőr nem nézheti tétlenül. Szerencsétekre Sztui mester pont ilyen, ezért most ír valamit, hogy ne járjon le a blog szavatossága. Történt ez-az két hónap alatt, csak az a gond, hogy leöntöttem minimum egy…..
Dr.Chester Barack Boldizsár 2017.05.29 20:12:15
@Sztui: Te már csak tudod milyen a függôség nem Sztui? Ezt a dohányzásra írtam, a mosogatószer nélküli semmittelen mosogatása az nem tudom minek a jele. Fôleg amikor vendégek vannak a házban. Nem is tudom hova tenni.
Dr.Chester Barack Boldizsár 2017.06.11 19:19:26
@Sztui: Helló Sztú!!! Üdv itt újra! A helyzet az, hogy az összetett mondatok jobban mennek, de így kifejtve már értem, köszi! Tanítsd már meg az öreget a fortélyokra Sztui, szerintem azt se tudja melyik szekrénybôl tud zöldséget szüretelni. :-)
Csősztök bélsárosak! Itt Sztui mester beszél, és a szokásos témával jelentkezik: Ismét vendégségben az aljanép! Tudod Ki születésnapját ünnepeljük (Isten éltesse az öreget!)  és mint minden évben ilyenkor, jön a haspók banda kienni minket a vagyonunkból. Gondoltam, hogy mindenki jobban át tudja…..
Dr.Chester Barack Boldizsár 2017.03.25 14:57:20
@Sztui: Ugyan dehogy Sztui! Csak elolvastam szokás szerint a cikkot, és láttom a kommetszekcióban, hogy a képeket még nem dícsértem. Ezt igyekeztem pótolni. A cikk *****-os Sztunya!
Csősztök marhatrágyák! Először is Tirpák ünnepeket kíván a Sztunyablog stábja (azaz egyedül Sztuman, mivel egyes egyedül cipeli a hátán ezt a szarrakást)! Remélem mindenkinek tirpák volt a karácsonya és még a mostaninál is tirpákabb lesz az újéve! Biztos csodálkozva nyitotta meg mindenki pár a…..
Csősztök Ökörmajmok, Sztui újra a fedélzeten! Mindenki láthatja az előző cikkomnál, hogy a kommentszekció telis-tele van Luffancs barom kérdéseivel. Én nem tudom, hogy jut eszébe olyan marhaságokat kérdezni, minthogy mennyire érdekel engem a herpetológia (Honnan a szaromból kéne tudnia egy…..
Csűsztök Alpáriak! Újabb cikkel jelentkezik Sztuman. Mostanában csak úgy fosom a cikkokat, még 2 hónap se telt el az előző óta. Jár a taps a blogger királynak! Szerintem elkezdek szedni tagdíjat is, annyit melózok a bloggal mostanában, és a tippmix tippjeimből úgyis mindenki megszedte magát.…..
Sztunyablog Kasar-e vagy? 2016.07.21 16:21:50
(Nagyon gonosz lesz most Sztui bá', rögtön egy trükkös szójátékkal kezdünk) : Cső-cselék! A szemfüles olvasók nyilván felfigyeltek a blog legújabb elemére, a bal oldalon elhelyezkedő "IDE FIGYELJÉ'"-re. Ebben olvashattok (ha persze tudtok) arról, hogy a blog a színvonal emelésének érdekében…..