Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Andzséla

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Egy Anyukának sajnos nagyon ritkán van lehetősége igazán magával foglalkoznia és a divatozás is sokszor háttérbe szorul, hiszen sokkal fontosabb a gyermekek körüli teendők ellátása – ami sokszor egész napos kemény munka. Azt gondolom, hogy nem szabad háttérbe szorítanunk a…..
Andzséla 2013.12.02 09:19:51
A múlt héten a lányoknak ajánlottam szuper ajándékokat, most a fiúk jönnek! Sok fiús Anyukát ismerek, ezért egy piackutatást követően készítettem el a TOP 5-ös listámat, melyben csupa izgalmas játék kap teret! 1.Trask Pack - kukabúvárok Minden családban óriási kedvencek a…..
Andzséla 2013.11.20 17:07:19
Első ránézésre nem nagyon tudtam, hogy mivel is állok szemben, amikor megpillantottam a Geomag KOR játékait, de rövid tanulmányozás után sikerült megfejtenem a játék lényegét és fontosságát! Ez a vadonatúj, innovatív mágneses építőrendszer elmossa a határokat a népszerű…..
Andzséla 2013.11.20 11:06:53
A Neroli parfüméria jóvoltából egy szuper ajándékcsomag keresi gazdáját, mely egy klassz, rózsaszín konnyaku szivacsot tartalmaz francia agyaggal, továbbá egy vele színben harmonizáló FNUG körömlakkot. Mit kell tenned, ahhoz hogy Tiéd legyen az…..