Regisztráció Blogot indítok
Adatok
D.e.k.o.

347 bejegyzést írt és 14 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ezúton is szeretném megköszönni a közétkeztetésért felelős okos, felnőtt embereknek, hogy vigyáznak a gyerekeink karcsú vonalaira. Tényleg nem tudtam már mihez is kezdjünk abban a rengeteg szabadidőben, ami, kb. 5 és 7 óra között a családi élet színtereként szolgál, de…..
Over the Sea Takarívás 2014.08.24 19:05:53
Kb két napot töltöttem csak el takarítással amíg itthon voltam.Én nem akarok senkit minősíteni vagy ítélkezni dee... Hát őszintén szólva jó hülye vagyok hogy azt mertem mondani amikor otthon voltam az albiban, hogy rendetlenség meg kosz van... XDCsak azt nem értem, hogy ilyen…..
Heeeyyooo! :D Nos már egy ideje nem jelentkeztem és nem fárasztottam senkit az írásaimmal. Ebben az az érdekes, hogy tényleg, full nem beszéltem senkivel az elmúlt hetekben, max egy-két szót azt is facebookon vagy twitterren. Ez annyit jelent, hogy eléggé elfoglaltam magam az…..
Heyyyy :DAz elmúlt hetemben volt az úgymond "nyaralásom". Nem egyedül, nem családdal, hanem legjobb barátnőmmel és két fiú haverommal. Csilla, Viktor, - most már nem különösebben érdekel az álnév - Szabi, és én hétfőn elindultunk egy- egy hátizsákkal, egy kamerával és egy…..
Nos, természetesen ki mit csinálna amikor nem kell a suli padban ülni, mint hogy későn fekszik és délig alszik. Én azért nem olyan későn kezdem a szunyát, de reggel 10-ig biztos nem kelek fel. Néha elgondolkozom rajta, hogy milyen jó is lenna, ha erre a 2 hónapra elmenne a kutyusom…..
D.e.k.o. 2014.07.11 11:13:50
@Erendir: Hát, igazán büszke vagyok magamra, hogy egy ilyen bejegyzést hoztam össze. :DD Köszönöm. :D
Szerintem fantasztikus volt az az este, nem érdekel drága Péter kiakadása. :D
Nem tudod elhinni milyen fantasztikus érzés a zene tudása. Az, hogy hallok dallamokat, letudom szolmizálni, eltudom énekelni. Hogy hallok egy hangszert és tudom mi a neve, és esetleg meg is tudom szólaltatni, tudom melyik korszakban írtak rá a legtöbbet stb. Hogy tudok énekelni. Kórusban vagy egyedül. Ez egy fantasztikus dolog. :D
Mi tavaly a 120 fős kórus előtt énekeltünk hárman. Hatodikosan. Vagy 45-en énekeltünk egy egész város előtt, úgy, hogy megnyertünk egy nemzetközi versenyt. (szabadtéren, és tőlünk zengett minden) Szóval én szavakban sem tudom kifejezni mennyire hálás vagyok hogy egy ilyen iskolába kerültem.
Osztályközösség.... Hahahahahahahahahaahaha
Nem az, Öcsém és egy bátyám van. (+ egy fél báty aki mellesleg pontosan egyidős veled, de őt hagyjuk) és megkapom, hogy amikor t annyi voltál mint az öcséd ezerszer rosszabb voltál, vagy amikor a bátyád akkora volt mint te, ezerszer jobb volt nálad. Szóval...érted. :"""")
Nagyon szívesen, épp azt hallgattam és eszembe jutottál. :"D
Elkezdtem nézegetni a képeket amik ez évben készültek. A 7. osztályban. Vicces, hogy hány "korszakon" mentünk át. Hogy mennyire megváltoztunk. Mert igen, olyan szintű változáson mentünk keresztül, hogy már nem is tudtam már követni. Úgy látszik beigazolódott az a postom amit…..
Over the Sea Körülnéztem 2014.06.23 14:15:52
Mostanában az jutott eszembe, hogy mennyire igaz az életemre mostanában az a kép az idézettel, amit Tumblr-en találtam régebben. Az volt ráírva, hogy próbáld meg nem minősíteni az embereket két napig. Aztán két hétig. Aztán két hónapig. Aztán pedig figyeld a változást az…..
Hát ez már igazán röhejes. Ne nagyon. Kitört az osztályháború. Fantasztikus. Jelenjeg drága péterrel vívunk szócsatát. Míg én értelmes, élettel, osztályal, emberekkel, viselkedéssel kapcsolatos dolgokat osztok meg vgele nyugodtan, "leszaromm" módban, addig ő pattog mint a…..
Nahát... Elég régen nem írtam. Ennek megvolt az a nagyon nyomós oka is.Eltelt az utolsó hét is, amin megállás nélkül dolgoztunk valamin. Ez a nagy munkálkodás az a nyolcadikosok ballagtatása volt.Egyik délután ezt csináltuk, másik délután azt. Napközben is amikor lehetett benn…..
Szóval, boldog blogszülinapot!El sem hiszem, hogy már két éve folyamatosan ide írogatok.Nagyon szeretném megköszönni azoknak az embereknek a figyelmét és türelmét akik még mindenek ellenére is itt vannak és ugyan nem kommentelnek, de követnek. Sajnálatos módon szinte mindenkit…..
Igen, Itt az év vége. Hm..Gyorsan elrepült. Az igazat megvallva azért nem írtam, mert az egész hetem folyamatos tanulással telt. Meg olvasással. De szerintem meg lesz az eredménye. Még ha nem is változtat jegyet, de megnyugtat a tudat, hogy műveltebb vagyok egy átlag embernél. Ma is…..
Szívesen mennèk néha oda emberekhez lekiabálni a fejüket, hogy rohatul nem vicces az amit mondtak. Hogy nagyon nincs kedvem hozzájuk, hogy menjenek a fenébe,hogy viselkedjenek normálisabban. Ezek ellenében én folyamatosan hülyülök, folyamatosan rosszalkodok, és ugyan olyan…..
  Azóta kicsit felejtve lett minden. Én persze mint mindig semmit nem felejtettem, bár megbocsájtottam mindent. Hogy lehetek ilyen naiv és jó lelkű. Jó ez hülyén hangzik de igaz. Sajnos ez egy rohadt rossz tulajdonságom hogy mindenkinek megbocsájtok. Nem szólok semmit, csupán…..
Over the Sea Utálom. 2014.05.15 02:41:06
Soha, semmit nem szoktam utálni. De most utálok.Utálom az érzést, ami bennem van most. Maró düh, tehetetlenség, csalódottság, keserűség.Tanácstalanság.Szenvedés.Fájdalom.Düh. Nem voltam dühös, nem éreztem dühöt egészen eddig. Még akkor sem, amikor kellett volna, de most...…..
D.e.k.o. 2014.05.19 19:39:07
@Erendir: Igen. A blog erre való. ;)
Aaa kép pedig első közös fotóm az egyik fiúval aki még esetleg a normális csapatba tartozik.    Szóval ott tartottam az előző bejegyzésben, hogy Peti azt válaszolta: Idegesít engem is hogy bevették Viktort. Azóta ez van, az van. Nem nagyon akarta részletezni a dolgokat.  De…..
 Nos, nem ezt vártam. Teljesen máshogy képzeltem el, hogy milyen lesz ez a kirándulás. Oda út: Felszállunk a buszra, minden úgy lett ahogy gondoltuk. Liza a mellettünk lévő székre, Erika a másik mellettünk lévőre. Természetesen Csilla mellettem. Vikó mögénk. Szinte végig…..
  Szóval...Lássuk csak. Május 5-6 osztálykirándulás. A 7-es. A 7.@ osztálykiràndulása. Bizonyára azok az olvasóim akik már 6. év végén is olvastak, tudhatják hogy volt egy olyan témájú bejegyzésem, hogy 7. osztály, a változások. Igen. Észre vettem magamon és az…..
Kimondottan fura és rossz, hogy mikor kimondom a véleményem, még én akadok ki, hogy nem kapok választ. Bonyolult, mégis egyszerű. Utálom, mikor azt hiszik egy egyszerű kislány vagyok. Utálom ha alábecsülnek. Utálom, ha a véleményem olyan embert sem érdekel aki fontos nekem.…..