Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Tünde Makai

0 bejegyzést írt és 15 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A KARD Baj van Baján 2013.09.28 21:14:27
Meglepő hírt tudhattunk meg szombaton: a Kecskeméti Törvényszék felülbírálta a helyi és a területi választási bizottságok döntését - amelyek szerint nem történt törvénysértés a bajai időközi önkormányzati választáson - és egyetlen szavazókörben, az inkriminált…..
EZ az igazi dolce vita! :-)))) Eljött a szeptember és vele nyaralásom várva-várt egy hete. Mert naná, hogy én is megérdemlem. Az idén is Törökországban, abban a szállodában, aminek a konyhájáról tavaly terjedelmes cikket írtam. Ha érdekel, hogyan működig egy ötcsillagos…..
Tünde Makai 2013.09.21 13:28:59
Előrebocsátom, hogy nem olvastam "A szürke 50 árnyalata" vagy "A sötét 50 árnyalata" c. könyvet - nem vagyok mazochista háziasszony, és vak komondorom sincs - csak metaforaként használom az ismert könyvcímet, azt hangsúlyozni, hogy a mazochista magyar kétharmad (52 százalék), egy…..
A sajtóban részletek jelentek meg a három az ötödikes, tehát 11 éves gyerekeknek írt erkölcstankönyvek egyikéből. Ami ebből a könyvből kiviláglik az nem erkölcs, csupán erőszakosság, összeesküvés-elmélet, és gyenge minőségű sovinizmus. Nem akarom, hogy az én gyerekem azt…..
Vált az egyik módja én vigyázni magamra. Az elmúlt néhány évben már tele van sok személyes veszteségek és tragédiák. A sors iróniája, egy hatalmas különbség, hogy én már láttam ezeket életfeladatok tettem egészségre. Amikor a bőr fellángoló, tudom, hogy a dolgok az…..
Tünde Makai 2013.08.21 22:33:34
Jó cikk.
Ezt ajánlom előtte:
www.naturalhelp.hu
Jó cucc ez az új colonix méregtelenítő!
Ha már túl vagy a méregtelenítésen a búzafűlépor segítségével, indulhat a szervezet sav-lúg egyensúlyának helyreállítása. A következőkben kiderül, hogy ez miért fontos! A szervezet sav-lúg egyensúlyának helyreállítása elengedhetetlen, ez nem vitás. A túlzott…..
Tünde Makai 2013.08.21 22:32:32
 Sziasztok!   Újra a fedélzeten a kis csipet-csapat. Idestova 4. hete jött össze a kis kolóniánk tisztulunk együtt. A fenti idézetet Ilonka osztotta meg velünk nem olyan régen emailben, gyorsan le is csaptam rá és engedélyt kértem rá, hogy ezzel a mindent elmondó…..
Rezsicsökkenés: hiábavalóság. Egyszer már kifejtettem, hogy a Kádár-rendszer egyszer már belebukott a mesterségesen lent tartott árakba, családok ezrei buktak bele a rendszer bukása után a piaci árakra való át- (vissza-) térésre. Viszont vannak, akiknek nem számít, hogy a fiuk,…..
Az eltévedt demokrata Balkezek 2013.08.15 10:00:00
Hetek, hónapok, lassan egy egész év telik el, és sehol az ellenzéki összefogás. Kereshetjük az okokat, de igazából mindenki csak saját magát vádolhatja ebben. Oly ősi magyar virtus áldozatai lettünk mi, hogy csoda, hogy Orbán Viktor adminisztrációja ezt még nem tette…..
Tünde Makai 2013.08.18 12:44:37
 Sziasztok!   A kúra végeztével most már csak a rost maradt és a vitamin. Kicsit kiokosodtam a Colonix termékekből ez idő alatt, lássuk mire jutottam. Ilyenkor, tél beálltával különösen ajánlott szedni a detoxigreent. Hogy miért is ezt, miért nem a másikat? Mert…..
Tünde Makai 2013.08.18 12:39:17
Szia, huha jó a blogod. Én a www.naturalhelp.hu-t használom most, úgy tudom az van a colonix helyett, egyenlőre kb. ugyanaz a hatás, csak ebben vannak vitaminok is, és egy picit olcsóbb is. :)
Tünde Makai 2013.08.18 12:40:31