Regisztráció Blogot indítok
Adatok
kovareg

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Budapesten a jelenlegi fejpályaudvari rendszerből való továbblépés lehetősége mintha egyre távolabb kerülne tőlünk, eközben Bécsben épp a vasút hőskorát idéző léptékekben készül annak betonból öntött emlékműve, az új főpályaudvar. Bizonyos nézőpontból három…..
- Ez a hátulgombolós villamosok világnapja. - 1877. október 8-án tartották az első lomtalanítást a Versailles-i Tükörpalotában. - Pontosan 100 éve tiltották be Magyarországon a zokni és a szandál egyidejű viselését, de azóta sem sikerült háttérbe szorítani ezt a fajta…..
"A határokon átívelő szeretet és a sportszerűség lángja ez" - nyilatkozta Putyin elnök Moszkvában, miután elindult a 2014-es Szocsi Téli Olimpiai Játékok lángja. A melegek jogaiért szervezett moszkvai tüntetést az Orosz Olimpiai Bizottság tagjai borították lángba, a…..
Az állampolgári bejelentések miatt módosul a törvény, így nem lehetnek oktatási, egyházi és egészségügyi intézmények a Nemzeti Dohányboltok 300 méteres körzetében. Számos ellenőrzés tapasztalatából okulva a kiskorúak fokozott védelme az intézkedés célja. Amennyiben…..