Regisztráció Blogot indítok
Adatok
droidvadász

0 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Szögezzük le, a kormányt rohadtul nem érdekli az acélipar, még akkor se, ha jövő héten megint a vas és acél országának víziója merül fel Varga Mihály kopaszodó fejében. Ha düznigyárból, stucnicsiszolóüzemből vagy pöcökfröccsöntő vállalattól akarnának 1500 embert…..
droidvadász 2013.08.25 20:24:16
@Sexual Harassment Panda: Jól van, nem kicsit vagy ostobenkó. Pont arról van szó, hogy ha érdekelné a nemzeti tolvajbandát az 1.500 ember (és család) sorsa (meg mondjuk a másik tízmillióé), akkor olyan gazd. politikát kellene folytatni végre, aminek az eredménye nem a gödör alján való tapicskolás. (2013 GDP=0,5%, ami a merci és az audi nélkül vastagon mínuszos lenne) Tényleg azt gondolod, hogy úgy kell segíteni a zembereken, hogy amikor a hülye politikájuktól már bedől egy cég, akkor iszonyatos pénzből megmenteni? Remélem jó példával jársz elől, és MINDEN NAP adsz az utadba eső koldusnak 1.000,-ft-ot. Ugye? Ha nem, akkor ne álszenteskedjél itt, hogy a szegény 1.500 ember meg mifene. De lehet, hogy csak szimplán nem érti az 1 bites agyad ezt az egészet. Válassz!
Leülhetsz fiam, egyes!
Fodor Gábor Tusványtól keletre 2013.08.17 13:32:45
Orbán Viktor Tusnádfürdőn elindította a 2014-es választási kampányt. Azt is elmondta, mi lesz a választások tétje. Csak éppen az ellenzéki oldalról nem vette észre senki. A miniszterelnök az Európai Unió elhagyására készül. Mint azon kevesek egyike, akik személyesen is elég…..
droidvadász 2013.08.17 22:46:40
Nem volt idegem végig olvasni a sok mélymagyar nyüsszögését, de két dolgot le kell szögezni:
1. Akik azon vergődnek, hogy Fodor Gábor valami ballibsi hatalom zsíros állásában reménykedve írja blogját, azok indirekt módon elismerik, hogy a mostani 2/3-os félnáci képviselőjük és a körülöttük lebzselő siserehad is zsíros állásokban van. És ez még rendben is van az kommentelők agyában. Nálatok nincs butább nép!!!
Nem mellesleg, azért nézzétek meg, hogy Fodor Gábor (vagy akár Demszky és a többiek) mekkora offshore lovagok lettek, hány milliárdot szakítottak ki a közösből és milyen nagylábon élnek? Marhák!!! Még senki nem tudott előásni olyan dokumentumot, hogy Fodor Gábor milliárdos és kurva nagy lézerblokkolóval felszerelt audi s8-al jár. De tudom, hogy a tények nem zavarnak benneteket, ha a ti fajtátok rabol ki benneteket, az nektek teljesen rendben van. Orbánnak rátok van szüksége.
De nem is ez a lényeg, hanem:
2. 2010 óta tudni lehet, hogy orbán forgatókönyvében az ue-ból való kilépés a legfőbb motívum. Minden cselekedete ebbe az irányba tart. Hely hiányában eltekintek ezek felsorolásától, de tökéletesen áll össze a kép. És Fodor Gábornak minden szava igaz ebben a témakörben. Persze a következményekbe ne gondoljatok bele, mert az nektek fáj, de biztosak lehettek benne, hogy a szabadságharc eljut arra a pontra, hogy felfalja saját gyermekeit (örök hatalom még senkinek sem sikerült a világtörténelemben), és a legszarabb az lesz, amikor esetleg rátok mutatnak, mint ellenségre. Ja, hogy akkor már késő lesz bedöbbeni?
És tudjátok, ki lehet lépni az eu-ból, akkor majd mennek a bankok és megint jönnek a tankok.
Az értelmesebbje ezt már nem várja meg, de ti, kínotokban irthatjátok majd egymást a sötét magyar ugaron.

Kedves Gábor! Köszönöm a blogot, sajnos lassan megint eljön a bátorság és a szamizdat ideje.