Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Home Style

1 bejegyzést írt és 15 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Most van kedvem és időm is írni. Megpróbálom összeszedni, hogy mennyi egy pörgősebb prosti kiadása és bevétele. Fontos kiemelnem, hogy ezeket a számokat nem feltétlenül kell szó szerint érteni, hiszen embere válogatja, hogy ki, mire, mennyit költ. Lehet, hogy valaki belvárosi…..
Home Style 2013.09.24 23:06:55
@Hátrányos helyzetű kaviár: ja, ezt mindig elfelejtem, Ikea-szint ide vagy oda, még mindig mérföldekkel jobb, mint a kínairól beszerezni a műszálas, foszlós dolgokat.
Home Style 2013.09.25 15:35:55
@rpflora: Engedelmeddel, inkább nem vállalok Veled semmilyen közösséget.
Home Style 2013.09.24 23:05:35
@Hátrányos helyzetű kaviár: No para, nincs gondom a piaci pozicionálással, a középmezőnyben jól elvagyok.
Ha már stílus, akkor (leszámítva az András-kereszteket és egyéb SM dolgokat) nekem a kölni Divas Dome lenne a cél, de ahhoz, amit én képviselek, az nem illik, sokkal inkább a mediterrán színek és dolgok.
A melós textilek fogyó eszközök. A poszterina kalkulációja pedig... kevés olyan szolgáltatóról hallottam, aki ezt tudja teljesíteni. Akik pedig igen, azok már katalógus lányok.
Jesszus, mekkora fejszébe vágtam a fámat - oh pardon, mekkora fába vágtam a fejszémet! Na, azért most már nem hátrálok meg, kihívás elfogadva és hasonló közhelyhegyek! :D Az alábbi témákra számíthattok: - gasztro: nem vagyok nagy konyhatündér, de azért tudom, hol kell…..