Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Macskamama

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
„Jajj de fog ez holnap fájni” – mondta egy kígyómozgásban ide-oda tekergő nő a rogyasztott lábbal rugózó párjának a Papp László Sport Aréna küzdőterének leghátsó sorában, péntek este fél tíz magasságában. Közben a pultnál otthonról kiszabadult családapák próbáltak udvarolni a büfés lányoknak olyan…..
Fú, zsepit készítsétek be, mert ez a szép búcsú a beteg kutyustól nagyon meg fogja facsarni az arcotokat. Tehát Ő Dukey és az ő utolsó napja a Földön: Legszebb búcsú.      ..
Macskamama 2014.07.15 12:02:51
@pavor nocturnus: mennyire szomorú és sajnálatos, hogy a társadalomból nem lehet azonnal kiirtani azon tagjait akik az alapvető érzelmi intelligencia szinttel nem rendelkeznek. a hozzád hasonlóak sajnos csak szennyezik szegény Földünk amúgy sem túl jó légkörét.
Macskamama 2013.08.17 15:26:27
A cikk írójának teljesen igaza van. A magyar állatvédelembe befolyó támogatások 70%-a magánzsebeket gazdagít. A valóságos, igazi állatvédelmet pár szervezet és jó pár magánszemély csinálja. Azok viszont valóban belerokannak.
majdnem egy évtizede vagyok aktív állatvédő, és azóta mélyen beleláttam magam is a szégyenletes, alja magyar állatvédelembe. A nagy szervezeteknél valóban százmilliók tűnnek el, miközben a hozzájuk forduló segítség kérőket elhajtják, de a devecseri vörösiszap katasztrófánál a nagy menő szervezetek összeverekedtek egy-egy állaton, ki fogja meg és tűzze a lobogójára a nagy támogatások miatt.
Le van zsírozva a sajtó, hogy addig meg sem mozdulnak, míg nem áll ott a kamera. Hog yaz ország legmenőbb állatotthonában hátul, a süllyesztő kennelsorokban betegen halnak meg kutyák, és reggelente az alkalmazottak 4-5 tetemet húznak ki????
Hogy magán "állatvédők" élnek évek óta abból, hoyg rettentő, méltatlan körülmények közé, szutyokba, retekbe "összementenek" altatás előtt álló állatokat, és százezreket tarhálnak össze magánszámlára. Hol a NAV???
Hogy a gomba módra szaporodó, és egymásból a cirkuszok miatt kiváló állatvéfdő szervezetek nagy része dologtalan, senkiházi naplopók gyülekezete, akik semmire sem tudják vinni az életben, de villogni nagyon szeretnének valamivel, ezért kitalálják hogy mától állatvédők.... Mivel tudás nulla, szív-lélek nulla, csak a támogatók felkutatásában és a tarhálásban jeleskednek, minden potenciális támogatót elhappolnak a tisztességes, de a munkában megszakadó állatvédők elől, akiknek nincs idejük állandóan saját nagyszerűségüket hirdetni...
Én százezreket hagytam egy állati áruházlánc üzleteiben, soha egy konzervet sem kaptam adományba, de az újonnan alalkult PR szervezetet százezres nagságrendben tolták meg adománnyal...
Évekig voltam egy nagy menhely egyik vezetője. Mindig csak adtam a sajátomból - időt, és nem utolsó sorban pénzt. Mikor az szervezet ismert lett, és anyagilag stabil, és megindultak a támogatások, hirtelen megjelentek a kondér körül a hiénák....
És ez így van mindenhol....