Regisztráció Blogot indítok
Adatok
suz.zy

0 bejegyzést írt és 10 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Még tavasz folyamán tettünk látogatást a Bakonybélben található Pannon Csillagdába. Ismét egy családi kimozdulásra ideális helyet fedeztünk fel, ami ismeretterjesztő mivolta mellett az apróbbak számára is érdekfeszítő lehet. A kiállítások és távcsőpark elérhető közelségben tálalja a tudományt, míg a…..
Rusztot, ezt a sármos Fertő-tó melletti kis települést többször választották Burgenland legszebb városának. Amilyen picinyke, olyan gyönyörű és persze annyira híres is. Az osztrák borkultúra egyik fellegvára Ruszt, amiről az a közismert mondás járja, hogy minden házának kéményén gólyapár fészkel, s…..
Fotó: Krumpli Béla Egy ideje figyelem, hogyan lehet az, hogy sok sütő-főző barátnőmnek szinte üres a konyhapultja. A minap is alaposan szemügyre vettem Pankánál a konyhát, és nála egy kis kancsóban elférnek az akasztható, „kéznél kell lennie” cuccok. Nálunk az ilyen-olyan habverőkkel, dagasztókkal,…..
A kis piacoknak mindig akad valami külön bájuk, jól el lehet mászkálni, bámészkodni, beszélgetni bennük, és egyáltalán nem mellesleg az ember valahogy nagyobb bizalommal is vásárol az ilyen helyeken, talán éppen a személyes kapcsolat miatt. Kisrumpf posztjának azonban nem csak ez…..
Fotó: Krumpli Béla Arra az esetre, ha nagyon gyorsan kell kenyeret sütnünk. Mert ez olyan, hogy bejelentkeznek a vendégek, hogy fél óra múlva érkeznek, és mire feljönnek a lépcsőn, már veszem is ki a sütőből. Kicsit kell hűlnie, éppen annyit, hogy van idő levenni a kabátot,…..
Tyúkudvar Újévi kotlós 2014.01.03 06:56:00
Ez kész. 31-én kimentem kicsit rendet rakni a hátsó udvarba. Az volt a fura, hogy Kicsi rigó (tudjátok, szupertermékeny és szuperönálló japi tyúkocskám) felnövekvő jércéi a másik kis japi vezetésével kóboroltak, Kicsi rigó meg sehol. Nem így ismertem meg... Rosszat…..
suz.zy 2014.01.04 17:58:03
@Rosa Rugosa:
Igen, szerintem sem érdemes most bolygatni a tojásokat, de fel kell készülnöd a veszteségre. Ha kikelnek is, mindenképpen melegebb helyet kell keresned nekik. Még kb. egy hét a jó idő, aztán szembe kell néznünk azzal a ténnyel, hogy mégiscsak tél van. Jaj, tojások, pici csibék, mi vár rátok?
AZ AJÁNLOTT OLDALAKON ÁLTALÁBAN NEMCSAK AZ EGYIK TÉMÁVAL (PL. PHP) FOGLALKOZNAK, HANEM MÁS HONLAPSZERKESZTÉSSEL KAPCSOLATOS RENDSZEREKKEL IS, EZÉRT ÉRDEMES ÁTNÉZNI AZ EGÉSZ OLDALT, HOGY MÉG MI MINDENT TARTALMAZ.  FTP- Fájlok feltöltése FTP-vel   PHP-…..
suz.zy 2013.08.17 15:46:02
@hkriszta: A leendő új szolgáltatómnak kellenének a fenti adatok épp...:((
Azért átkattintok az általad ajánlott oldalakra, hátha kapok segítséget. Köszönöm.