Regisztráció Blogot indítok
Adatok
ilike

0 bejegyzést írt és 15 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Kedves Indamailesek!Zenét, filmet, vicces képsorozatot mailben küldeni és fogadni egyaránt jó móka, ám egy idő után a rengeteg nagyméretű csatolmány sokat foglalhat az egyébként nem kevés tárhelyünkből, és a levelek letöltését is lelassíthatja.Az Indamailben eddig is…..
A blogoláshoz hozzátartozik az is, hogy a bloggerek előszeretettel módosítgatják, csinosítgatják blogjukat. Ehhez pedig némi html/css ismeretre is szükség van. Összeállítottunk egy segédletet, melyben részletesen elmagyarázzuk, hogy hogyan működnek a blog.hu-s tagek. Tanulásra…..
A fotóséták után újabb közös fotózásra hív az Indafotó! Egy új közösségi eseményt próbálnánk ki - ez pedig a Timeshooting. A Timeshooting "előnye", hogy a résztvevőknek nem kell egy időben egy helyen lenniük, lehetnek bárhol a világon. A lényeg, hogy egy előre…..
Délelőtt írtunk arról, hogy ma hajnalban új webcímet kapott az Indapass: mától az indapass.hu címen érhető el az oldal (a korábban használt címet is átirányítottuk az új címre).A domainváltás miatt előfordulhat, hogy probléma merül fel, amikor először lépsz be a Vipmail…..
Mutasd meg fotóidat könnyebben, gyorsabban az Indafotóval! Ha például egy kirándulásról, családi eseményről vagy buliról készült képeidet szeretnéd ismerőseidnek, barátaidnak elküldeni, egyszerűbb és hatékonyabb, ha az összes kép levélhez csatolása helyett az IndaFotót, az…..
Tudomásunkra jutott, hogy az Indapasszal elérhető oldalakon kívül más helyeken is megjelentek olyan belépődobozok, melyek az Indapasshoz vagy azzal elérhető szolgáltatáshoz, például a VIPMailhez kérnek felhasználónevet és jelszót. Arra is volt példa, hogy egy felhasználónktól…..
A gépházblogban már írtunk róla, hogy térképen is megnézhetitek az adott szálloda vagy útitárs tartózkodási helyét. Fontos információ, hogy a térkép az általatok megadott paraméterek után keresgél, így előfordulhat, hogy egy rosszul feltöltött címet nem talál meg elsőre…..
Tegnap élesítettük az alábbi szolgáltatásokat az Ongo.hu -n: - a feltöltött képeidet forgatni tudod a kép felett elhelyezett ikonra klikkelve - a képek az eredeti méretben is megtekinthetőek, az albumon belül a képre kattintva - a legfrissebb oldalon a képek, videók,…..
Konkrétan rovat létrehozására nincs lehetőséged, de erre találtuk ki a menü szerkesztési lehetőséget, amit a Beállítások -> Tartalom menüpont alatt érsz el, ahol cimke alapján (Tag/Rovat) tudsz megadni menüpontokat. Ha a látogató arra kattint, akkor csak azok a posztok…..