Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Évalány

0 bejegyzést írt és 12 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A földkerekségen rengeteg cikk szól arról, hogy miért kell lefogyni, milyen problémákat okozhat a túlsúlyosság. Régóta készülünk egy olyan cikkel, ami - elsősorban a lányoknak fog szólni - és azt mutatja be, hogy az elhízás, aztán a lefogyás milyen nyomokat hagy a testen. A…..
Nők, régi fotókon. Sokat láttunk már és bevallom sokszor felmerült bennem, hogy vajon akkoriban mindenki csúnya volt? Most nemcsak a mai szemmel nem túl szép frizurákra és sminkekre gondolok. Mintha minden hölgynek egészen taszító lett volna az ábrázata. Lássuk csak például Ő, Ő, vagy Ő. Ugye? Nos…..
Évalány 2014.11.07 08:09:34
Drága Naplóm! Ma nagyon rossz napom volt. Pisti azt mondta, hogy undorító vagyok. Nem vagyok szép, mert tele vagyok látványos szépséghibával. Kérdeztem tőle, hogy mi a baja velem, erre azt mondta, hogy szőrös az alkarom. Nyakig vörösödtem, lehülyéztem, erre megmutatta a biológia…..
Az alábbi lakásról mindössze annyit tudni, hogy Koppenhágában van és elképesztően jól néz ki. Kívülről is nagyon romantikus a ház, de belül sikerült igazán nagyot alkotni.   Imádni való, eklektikus részlet a nappali faláról. A régi és az új, ipari, rusztikus, modern…..
A Ténytár folyamatosan nyomon kíséri a munkaerő-piaci folyamatokat, így ezek között azt, hogy Magyarországon mely ágazatokban jobb és rosszabb a munkavállalók sorsa. Ha házunk táján körbenézünk, nem lepődhetünk meg azon, hogy az állami szektor bérszínvonala jóval alacsonyabb…..
Rábukkantunk Győr legmenőbb házára. Medence, francia-szalon, karibi hangulat és szerencsét hozó, potencianövelő hatású aranyelefántok. Sokszínű pompa, luxus és pózolás. Itt ki van téve a csizma az asztalra. Fut a szekér Nyugaton. Az ország motorja már Európában…..
Évalány 2014.10.17 10:09:14
Szombaton a miniszterelnök úr átadta a szolnoki Vízilabda Arénát, és mi persze nagyon örülünk, hogy nem megint valami focistadionról szóltak a hírek. Bár ez is elég drága volt, és csodás pillanatokat hozott a megnyitóünnepség. Olyan képeket, amiken sokkal több van valójában,…..
Praxis 150 ezret követelt az orvos 2013.09.08 08:49:12
Odaadtam neki 70 000-et. Megszámolta, felháborodott, mindenféle aljasnak elmondott. Azt is mondta, hogyha bezzeg baleset okozása miatt elvették volna a jogosítványát, akkor arra nem sajnáltam volna a pénzt. Tisztelt Praxis blog!2003-ban a férjem elment tüdőszűrésre.…..
Sorra jelennek meg cikkek az ötödikes erkölcstan-könyv rémségeiről. A szerző, Bánhegyi Ferenc, gyakorlott történelemhamisító, összeesküvés-elmélet gyártó, lelkes jobboldali. Akkori botránykönyvének kiadóját 2004-ben az Oktatási Ombudsman törvénysértéssel gyanúsította.…..