Regisztráció Blogot indítok
Adatok
MagnesPeti

0 bejegyzést írt és 15 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Brooklynban járunk, egy újabb ismeretlen tag pakolászik a kis műhelyében, jelvénye is van. Alapvetően szimpatikusnak is tűnhetne, mert bírja a macskákat, csak ne mondaná olyan élvezettel telve, hogy ő is vadászni indul, miközben egy nagy piszkavassal csapkodja a tenyerét.…..
MagnesPeti 2014.12.11 08:33:48
Hát nem ez lesz minden idők hogyvoltja, mivel a tegnapi sem volt minden idők VV összefoglalója. Ilyen ez a tematikus munkahét: nem történik lófasz se. Konkrétan az egész adásidő erre a szépen ívelő struktúrára lett felépítve: munka, gyász, fizetésnap. Hajnalban, vagy isten…..
MagnesPeti 2014.12.11 08:22:29
Na, lement a nagy tetemre hívás, ami szokás szerint, már ami az eddigi VV-s struktúrát illeti újfent dögunalomba fulladt. Persze könnyen beszélek, mint egy féllábú foci drukker a tévé előtt üvöltve, hogy bezzeg ha én ott lennék, akkor az összes labdaérintésem a jobb felső…..
MagnesPeti 2014.12.04 08:29:53
A 23. játéknapon informális bajnokavatásra kerülhet sor a Mennyei Bajnokságban Bohócligában, ha szombat este a Debrecen legyőzi az ETO-t, akkor a Loki előnye minimum 10 pont lesz az őt üldözőkkel szemben. Hét körrel a vége előtt ez még önmagában nem jelentene behozhatatlan…..
Épp most ért vége az ETO – MTK kupavisszavágó. Mit akartok? 23 kapura lövés, hat gól, köztük két olyan Kanta-találat, amire Pelé is csettintene a budaörsi Tescoban. Aztán a héten kiderült Völgyi Dánielről, hogy ordas bebaszás után lett száműzve az NB3-ba, Véber közvetve…..
Emlékeztek, az Egervári-korszakban a szerethető, a Pinyő érában az összefogás az a szó, amit mantráztak a játékosoktól kezdve az MLSZ-en keresztül egészen Pietsch Tiborig. Ezekből épültek fel az olyan klasszikus mondatok, amik miatt nem tudunk komolyan venni egy Sanyi bácsit vagy…..
Rendhagyó hétvégével folytatódik a honi pontvadászat. Mivel a sportörvény szerint nemzeti ünnepen nem lehet mérkőzni, a fordulót pénteken, vasárnap és hétfőn rendezik. A szombati ünnepen a szónokok a nemzeti egység jegyében a szokásos hevülettel sajátítják majd ki ’48…..
Egy egészen durva történetet osztok meg ma veletek, melynek írója és elszenvedője, Annamária, akinek egy szép nap az az ötlete támadt az Egyesült Államokban, hogy egy évre Magyarországra költözik a már ott született fiával, hogy a gyerek is megismerhesse édesanyja hazáját és…..
Elérkezett hát az utolsó őszi forduló, de jönnek a pretavaszi-őszi fordulók, nyugi! Lepörgött a Ligakupa csoportkör, rosszmájúan idebökhetjük, hogy például Zalaegerszegen összetippelték már az öltözőből a karácsonyi ajándékok költségeit és bár már a Gyirmóton…..
Amszterdam óta valami megváltozott. Az emberekben, az eddig látens módon szunnyadó szakértő feltört, és eget kért. Most már mindenki sporttévés szakértőnek érzi magát, és a fodrásztól a trafikosig mindenki megmondja a tutit. Megtudom ki az ideális szövetségi kapitány, kit…..
A beharangozó címe kettős célzattal született. Egyrészt arra utal, hogy a fordulóval lemegy a bajnokság harmada, másrészt kellően figyelemfelkeltő ahhoz, hogy a Klubrádió és az Echo TV rajongóinak becsatornázásával növelje oldalunk látogatottságát. A részleteket lásd alább,…..
8. forduló, itt az őszi idény közepe, a nyári forróság és az abban bágyadtan ténfergő játékosok képe a múlté, az idény eleji formára való hivatkozásokat kezdi felváltani az "erős terhelés alatt állunk", "látni kell, hogy ez egy kemény sorozat", "az utolsó pillanatban…..
Túl az egy hetes válogatott szüneten, és ennek velejáróiként a menetrend szerinti szurkolói és sportújságírói önbepörgetésen, szokásunkhoz híven irdatlan méreteket öltő hype-on, majd természetesen a rideg valóságot megtapasztalva a selejtező-sorozatok végi aktuális…..
Lada negyedik fordulós beharangja után a képzeletbeli lécet jóformán senki nem képes meg sem közelíteni, de még tán a lécet lelökni sem, így a szokásos stílusgyakorlat helyett, elkezdtem a Bohócliga elmúlt hetének híreibe ásni magam és a Néger Emerson legyek, ha tíz…..
Az örökrangadónak már az említésétől is megrészegülünk, mint Paul Gascoigne a szénsavas limonádétól - magyar játékossal nem tudtam példálózni, mert igazi sportember révén már a kisfröccs illatától is átmennek a túloldalra. Párás szemmel ülök, melynek oka lehet a…..