Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Leo, a profi

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Betegként számos lelet, ambuláns lap, zárójelentés, orvosi feljegyzés kerül a kezünkbe. Megőrzésre, továbbításra bízzák ránk őket. Ki ne lenne kíváncsi a tartalmukra? Ám, laikusként többnyire csak elolvasni tudjuk ezeket, értelmezni egyre kevésbé. Ennél is nagyobb gondot okoz, ha a dokumentumot a…..
Lory megfázott, fájt a torka, náthás volt, és elég vacakul érezte magát. Persze röpi edzésre ment, de itthon inkább ágyba bújt és itta a teákat meg a neo-citránt. Másnap még rosszabbul nézett ki, így előkerestem az apartmanban talált lázmérőt, és megmérettem a lázát. Te…..
Nagy izgalommal vártuk, hogy végre meglássuk Bostont. Egy külvárosi vasúttal mentünk, hogy ne kelljen a parkolással bajlódni. A vonat érdekessége, hogy néhány kocsi kétszintes, mint Angliában az emeletes buszok, csak itt nem nyitott a teteje. Az állomásig kevesebb mint 20 perc alatt…..
Norwood egy barátságos utcácskájában lakunk, egy tipikus amerikai faházban. Igazándiból nem tudom, hogy tényleg fa, vagy csak a borítása az, mindenesetre a mennyezet biztosan, mert az összes lépés jól hallatszik. Itt minden ház hasonló, kerítés többnyire nincs, egy kis előtető,…..