Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Vulpes vulva

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Dohányzásellenes kampányt folytató idős nénik, szittyalélek, közértben vásároló kalasnyikovos rendőrök, piroson áthajtó autósok, ujjlenyomatvétel és bodyscan. Csak néhány blikkfang második bemutató rövidfilmünkből, ezúttal a gyengébbik nem tolmácsolásában! Érzelmek,…..
A múlt heti Vikingek-poszt után ha jól emlékszem, egy kommentelő jelezte, hogy ha Hujber Ferenc lesz Ragnar Lothbrok szinkronhangja, akkor ő köszöni, de nem kér belőle. Ezen Hujber Ferenc annyira felbaszta magát, hogy írt egy levelet, aminek közléséhez is hozzájárult, így nem…..
Vulpes vulva 2014.08.26 20:15:57
Tegnap is sejtettük, hogy az MTVA sajtósai a seggükből húzták ki azt az indoklást, hogy Bajor Imréről azért nem emlékeztek meg az M1 esti Híradójában, mert nem volt Kossuth-díja, náluk pedig az a vízválasztó az ilyen témákban, de most van négy bizonyítékunk is. Ilyenkor…..
Vulpes vulva 2014.08.08 11:59:28
A budai rakparton feltűntek a kerékpározás ellenfelei. Bár fogalmunk sincs, hogy merre lehetne elvezetni az EuroVelo 6 nemzetközi kerékpárútvonal részét is képező Bem rakparti biciklisávot, ha ott megszüntetnék, a II. kerületi ittlakunk.hu szerint mégis vannak, akik ezt…..