Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Excelsior

0 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Hamarosan visszatérek! Nem volt sok időm internetezni, ezért tűntem el, de nemsokára új poszt és én is gyakrabban itt leszek. :) Addig is kitartás, kellemes lány látogatást; aztán csak ügyesen, okosan, kedvesen azokkal, akik megérdemlik! Kommentekre néha rálestem, személyes…..
Rövid poszt lesz, de csak úgy eszembe jutott egy gondolat, ötlet, amit megosztanék veletek :) Sokszor írtam már, hogy mi prostik az esetek 99%-ában nem élvezzük az együttléteket; se a nyalást, se a szexet. Azt is leírtam, hogy ez azért van, mert a legtöbb vendég nem tudja, mit hogy…..
Excelsior 2013.08.19 04:54:15
@Kaugár: És ha ez a vendég kívánsága? Én sem szoktam viszont masszírozni a masszőrömet, nem jellemző, hogy megcsinálom a fodrászom haját, és nem lakkoztam még ki a manikűrösöm körmeit sem.
De ha a kedves ügyfélnek ez kimondott kérése? A vendég szava parancs!

Egyébként megnyugtatok mindenkit, hogy a mai, sportoló vendégem speciel nem élt ezzel a lehetőséggel. Igaz, kerek 3 perc alatt végzett, de ez az általános tapasztalatom velük: a focisták gyorstüzelők. Hahha!
Excelsior 2013.08.19 05:16:51
@régebb óta vagyok Subban mint te: Azok gúnyolódnak ezzel, akik tudják támogatni a kedves csemetéjüket. Örülök, hogy Te ilyen jó helyzetben vagy:)
Ha belegondolok, hogy sokszor jobban megbecsülik a munkám és normálisabban viselkednek velem most, mint amikor átlagos, tisztességes munkám volt...

Van egy ismerősöm. Fiatal, értelmiségi családból való, a szülőknek vállalkozásuk van, a gyerekeknek külön lakás, nem gond nekik, hogy a lány felsőoktatásban tanuljon. Mégis kurva lett. Mondhatsz a kölöknek bármit, ha aztán meg a saját feje után megy! :D
Excelsior 2013.08.19 05:33:59
@Edgar The Bug: Én nem vállalok napi 2-nél több ügyfelet. Nálam napi egy vendég a jellemző, és inkább több órát maradnak. Így garantálhatom a minőséget, viszont sokkal magasabb összeget kérek.
Nem biztos, hogy a megszokott árakkal dolgozó lányok megtehetik ezt. Persze, ez nagyon jó lenne, csak anyagilag nem érné meg nekik. Legalábbis én így sejtem...