Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Erno Ellenrieder

0 bejegyzést írt és 10 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Bors mai számában ismét elővette, sőt címlapon tárgyalja a Havas-Friderikusz ellentétet, eszerint a két műsorvezető még mindig azon vitatkozik, kinek a műsora volt előbb. A Havas-féle Szorító, vagy Friderikusz Sándor BOX című műsora? Havas Henrik már több ízben…..
Urbán József piarista szerzetes néhány hónapon belül megnyilatkozott a homoszexuálisok keresztény megítélése ügyében, kritikával illette a bevándorlási kormánykampányt, az egész tetejébe – mindezek ellenére – rangos állami kitüntetés kapott. Aki ilyen magas labdákat dobál, azt előbb vagy utóbb…..
További hiánypótló írásokért látogass el a Médiavadász megújult oldalára! Alább összefoglaló elemzés olvasható a „Hit Gyülekezete” nevezetű pszeudokeresztény vonulatról. A szekta a vallási tanok kiforgatása által véghez vitt folyamatos szellemi rombolása mellett erőteljes befolyással rendelkezik a…..
Amikor Papp Zoltánt az általános iskola végén megkérdezték, hogy mi szeretne lenni, akkor azt felelte, régész vagy operatőr. Apja hallani sem akart ilyen haszontalan szakmákról, így a fiú a műszaki pályát választotta, csak több évtizedes kanyar után a…..
Polgárda Az igazság Kishantosról 2013.11.25 12:38:35
Egy fél ország figyeli aggódva, miféle elvetemült ügy zajlik Kishantoson. Lelki szemeinkkel látjuk a földjétől megfosztott, fizimiskájában leginkább Bálint gazdára emlékeztető, jóságos parasztembert és nincstelenné lett családját, ugye? Még véletlenül sem sejlenek fel…..
Erno Ellenrieder 2014.04.18 10:44:33
@Kovács Ivett: Mondottam ember Küzdj és Bizva bízzál!Igy vetette papírra Madács örökérvényű szavait! A lesz pedig nem hosszú,kedves Ivett!Megéri átvizsgálni a szavakat amit elküldesz az éterbe,hogy hiteles légy.....
Az MSZP elnöke és tegnapig miniszterelnök-jelöltje elmondta: vállalja a felelősséget a bukásért és levonta a konzekvenciákat. "Képtelen voltam megszólítani és elfogadható alternatívát nyújtani a Fidesz politikájából és arrogáns hangvételéből kiábrándult magyar…..
Emelje fel a kezét az, aki, hallott már Rogán Antalról. Most azok engedjék le, akik nem hallottak a vagyonnyilatkozatáról. Jól van, Obersovszky fiam, kimehetsz. És ha lehet, a büdös életbe' a lábadat be ne tedd egyetlen olyan intézménybe se, aminek bármilyen köze is van a…..
Erno Ellenrieder 2014.04.08 10:46:52
@kovi1970: igazi barom vagy nem a kormányátalakítás érdekel,
mert egy pöcsög vagy Mit nyom a latba egy Rogán ahhoz képest
Dinamó Műhely Ha itt hibázol… 2013.12.19 15:04:27
Egyszer volt, hol nem volt, volt egy nagyon szegény leány. Nehéz élete volt, nem tudott jobbat, elment egy időre pornózni. Később egy tehetségkutató versenyen kiderült tehetsége, és láss csodát: az X-faktor dobogóján végzett. Ez még nem egy igazi tündérmese, de a magyar…..
Üzenőfüzet Az utód 2013.08.15 12:08:26
Tényleg rosszul eshetett Lázárnak a Csányi-féle szűkkörű sajtóbeszélgetés. Nem is az, amit mondott a bankvezér, hanem az a szűkölő kacaj, amit a meghívott újságírók hallattak a trafikos utalás után. Tudom, sokan eljátszottak már a gondolattal: mi lesz a Viktor nélküli…..