Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Próbapipi

3 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Megvan a géntesztem eredménye. Ami azt illeti, jól megszívtam. Én szénhidrátra vagyok érzékeny. Ebből az eredményből az látszik, hogy 30-40% szénhidrátbevitel, kevesebb mint 40% zsír és több mint 20% fehérje kell hogy fogyjon. Magyarul sok zöldség, hús, kevés tészta, krumpli na és persze…..
Mint ahogy korábban beszámoltam róla, meghoztam azt a bizonyos döntést. Kezdenem kell magammal valamit. Azon dolgozom, hogy ne csak az én, hanem a jövőbeli kisbabám egészségét is megőrizzem a jövőben. Erre van segítségemre a Bodykey.  Mint az látszik is, kis dobozkában érkezett. A doboz tartalmaz…..
Életem egy töredéke Üdv 2018.07.01 20:31:55
Sziasztok! A nevem Kiss-Krékity Fanni. Jelenleg németországban élek a férjemmel, de az a célom, hogy pár éven belül haza tudjunk költözni és semmire ne legyen gondunk.  Ezért természetesen nagyon sokat teszünk. Két munkahelyen dolgozunk mindketten, megállás nélkül hajtunk.  Emellett rátaláltunk…..
Nogee Starbucks 2013.03.29 14:57:01
Hó vége van. Nekem ilyenkorra már rendszerint elfogy a pénzem. Persze ügyesebben is beoszthatnám a fizetésemet. De ezt inkább hagyjuk. Reggel történt velem egy kisebb csoda. Találtam egy ötszáz forintost a kabátom belső zsebében. Kerestem egy kis jegyzetet, ami egy füzetből…..