Regisztráció Blogot indítok
Adatok
kikicsoda

0 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Volt,hogy kiszakadt a katéteres zacskó,folyt a pisi mindenfelé a földön. Felkutattam a felmosó szettet,és felmostam. 2003-ban sem volt jobb a helyzet. Nagymamámat az Erzsébet kórházba kellett vinni (ez a Péterfy Sándor u-i kórházhoz tartozik)a belgyógyászatra. Megkapta az…..
Az orvosi társadalom olyan, mint a családom, vannak benne szeretem-nemszeretem, magasztalom, leköpöm személyek, indulatosan rosszat mondhatok róla, de nagyon nehezen viselem ha idegen ugyanazt teszi. Most lesz a 30 éves évfolyamtalálkozónk ....  A magyar orvosi társadalom olyan mint…..
kikicsoda 2013.11.15 08:35:03
@Braincelle: Egyetértek.
kikicsoda 2013.11.15 08:44:50
@mig54: Nekem mindig ezekkel a "túl"dolgokkal van bajom,akár a rugdosásról,akár a "könnyeit nyeldeső" szülészről,vagy a posztban ecsetelt jelenetekről van szó.Nem a megtörténtét vitatom,csak sok és olyan értelmetlen.De persze valószínű,hogy ez az én defektem.Azért kíváncsi vagyok a folytatásra.
Fontoljuk meg, mielőtt az orvosokat okoljuk mindenért, amiről talán nem is ők tehetnek, becsüljük meg azt, aki jól végzi a munkáját. Tisztelt Praxis Blog! Nem rég találtam rá a oldalra, és kissé ledöbbenve olvasom a sok negatív hangvitelű, az orvosok "kegyetlenkedéseiről"…..
Kezdeném azzal, hogy a nőknek azért van mellük, mert az igen fontos alkatrésze a női szervezetnek.De! Ahogyan bármilyen más emberi testrészben úgy itt is nőhetnek olyan dolgok, amik hosszútávon a teljes élet elvesztését okozhatják. Kezdeném azzal, hogy a nőknek azért van…..
Arra hivatkozhatnak,  hogy azért nem érnek rá  a csengetésre reagálni,  mert olyan kevés a pénz  és azért ilyen fáradtak, kedvetlenek, türelmetlenek,  faragatlanok.  Nem először történt velem hasonló eset a Nyírő Gyila kórházban. 2013. április 6.…..
kikicsoda 2013.08.14 19:26:46
Egy ideje olvasgatom a blogot és meg kell mondjam,hogy elkeserítőek és kiábrándítóak a posztok,ezzel az élen.Tisztelet a kevés kivételnek.
@Antalbaba: Azért az nem egészen igaz,hogy nincs ilyen jellegű oktatás.Én OKJ ápoló képzésre járok költségtérítéses felnőttoktatásban.Eleve érettségire épül,3 éves.2300 óra gyakorlatunk van,javarészt betegágy mellett és mi is csináljuk mindazokat,amiket leírtál.Persze más egyebek mellett.
Amúgy néha már kezdem érteni,hogy egyes nővérek miért néznek szó szerint hülyének ,amiért még jókora összeget ki is fizetek azért,hogy ezt a szakmát tanuljam.Lehet oka van annak,hogy ők már nem olyan lelkesek?
kikicsoda 2013.08.14 19:30:22