Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Telehajó

1 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Szuper videókat „kaptam”. Pár hete kerültek föl a honlapjukra és a YouTube-ra: a The Art of Shaving készíttette őket, három epizód A Borotválkozás Testvérisége című ciklusból. Tökéletesen passzolnak a márka modern közképéhez, és mindegyik igen élvezhető alkotás. A…..
#359 Az IMAX-ek technológiai jellemzői egészen elképesztőek: eleve az, hogy nem az átlagos moziknál megszokott 35 mm-es filmre forgatnak, hanem hetvenesre, lehetetlenné teszi az új tekercsek kézi beemelését, egy átlagos film így van vagy 200 kg. Mozis átbaszós vagányság a…..
Andrew Vajna filmipari kormánybiztos jó hírnév megsértése miatt kétmillió forintra perelte be Farkasházy Tivadart, amiért a Heti hetesben azt mondta, hogy Vajna még sosem készített művészfilmet és nem véletlenül nem megy vissza Amerikába. A Bors szerint Farkasházy Tivadar ugyan…..
Az olvasói kérdésre válaszolva: szerintem nagyon nem normális. De persze nem vagyok statikus... Hello! Szerintetek mennyire normális, hogy miközben szakad az eső, itt-ott kifordult a föld a beton alatt, megjelent egy hosszanti repedés a rézsün keresztbe a 4 m es munkagödrün,…..
Telehajó 2013.11.05 13:57:39
Kérem, felejtsük el, hogy milyen politikai viharok közepette tengetjük napjainkat. Ne gondoljunk arra, hogy közeleg a választás, amit egy kettészakított ország vár. Nézzük meg józan fejjel, pusztán logikánkra, értelmünkre hagyatkozva ezt a hírt az ország egyetlen…..
A nemrég újra elfogadott, a hajléktalanságot kriminalizáló törvény ellen tiltakoznak nyomasztó utcai akciójukkal művészek. Egy belvárosi aluljáróban rajzoltak fel ,,filmekből jól ismert hullakörvonalakat". Ezt mondják az akcióról honlapjukon: A 'Tetthely' egy olyan…..
Nem könnyű úgy dolgozni az egyszeri médiaszakmunkásnak, hogy a tévés piacon jelen lévő tévék közül az egyik a közmondásos hisztispicsa és a homokozóban műanyag traktortól erőszakkal megszabadított óvodás szerelemgyermekének szintjén viselkedik. A Tv2, oppardon, TV2 (ebből…..
Telehajó 2013.10.09 12:22:22
@ethan blow: A lakásod minden HELYSÉGÉBEN van egy tévé? Mekkora lakásod lehet, ami több települést foglal magába, tejóisten?!
Telehajó 2013.10.09 15:55:04
@ethan blow:
Ez csak repisegítség volt, a továbbiakban kemény valutáért dolgozok.
Egy Mini kalandjai Első 2013.08.14 13:40:41
2011 végén vettünk egy 1989-es 1000cm3-es Austin Minit közel egymillió forintért. Hej, ha tudtuk volna, hogy mennyi gond van vele, nem adtunk volna érte ennyit. A Mini kiválasztott minket, apránként rendbe fogjuk hozni.  Ez a blog arról szól, hogy teljesen amatőr és naiv módon…..