Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Katalin Haaz

0 bejegyzést írt és 15 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Előző héten a fiús családoknak ajánlottam játékokat a Játéksziget kínálatából, most a kis királylányok következnek!:) Én alig tudok választani, rengeteg szuper terméket találtam, ezek a kedvenceim, amik közül nálunk biztosan lesz majd a karácsonyfa alatt…..
Szerintem sok Hölgy számára ismerős ez a dilemma...Nekem szög egyenes szálú hajam van és mindig göndört szerettem volna, ám minden olyan barátnőmnek, akinek göndör van, egyeneset. Mostanában rengeteg fotózásunk van és a szuper hajápolási termékek mellett, kreatív…..
Katalin Haaz 2014.10.20 14:26:38
Nem tudom, hogy Ti észrevettétek-e, de én azt tapasztalom, hogy a cégek már hónapokkal a karácsonyi őrület előtt kiállítják/bemutatják az új termékeiket. Sokan nem szeretik a decemberi shopping lázat, ezért Nekik is ajánlom a következő kis anyagot, melyeben a LUSH legújabb…..
Katalin Haaz 2014.10.14 14:36:34
Az Allee Bevásárlóközpontban sétálgattam, amikor megpillantottam, egy nagyon dizájnos és színes standot a Marcha Ballerina-t, ahol stílusosan sorakoztak a szebbnél szebb balerina cipők! Nem is tétlenkedtem sokat, gyorsan elkezdtem próbálgatni őket. Egyik szebb volt, mint a másik,…..
Katalin Haaz 2014.07.16 09:30:51
A görögdinnye és a sárgabarack világszerte nagy favorit, ráadásul 2014-ben mindkét gyümölcs színe visszaköszön a színtrendekben is! Ha szeretnéd, hogy ajkaid mindig csókolnivalóan ápoltak legyenek, válassz a Labello Fruity Shine kollekciójából! A divatos színek, a csalogató…..
Katalin Haaz 2014.06.26 12:01:24
Kislányommal minden nap rengeteg időt töltök a szabadban és a játszótereken, ahol folyamatos kísértésnek vagyunk kitéve a különböző rollerek, motorok és biciklik láttán! Tudtam, hogy egyszer elérkezik az ideje, amikor be kell, hogy adjam a derekam egy-egy újabb kiegészítő…..
Egy újabb  fantasztikus céget szeretnék Nektek bemutatni, a Monkie-t, akik kizárólagos forgalmazói a Skip Hop, Franck&Fischer , Store !T valamint a Yeominis termékeknek. Ha még nem hallottál Róluk, akkor most bemutatom Őket Nektek, az első kiemelt választásom a Skip Hop…..
Ma már egyre kevesebb idő marad a kézzel készített különlegességek és meglepetések kivitelezésére, mégis fontos, hogy ne hagyjuk elveszni ezeket a különleges hagyományokat! Nem kell kétségbe esned, ha nem érzel magadban kellő kreativitást vagy nincs elég időd, hogy saját…..
Lassan megérkeznek a tavasz első fuvallatai, ezért már most érdemes felkészülnünk az első napsugarak érkezésére is! Az IsaDora Ray of Light kollekciója is a fény játékán alapul, hiszen megváltoztatja az árnyalatokat és ezzel új divatot teremt. Finom textúrák, világos színek,…..
Katalin Haaz 2014.02.19 18:05:43
Kedves Háziasszonyok, eljött az ideje, hogy a bevásárlás ne egy macerás és körülményes napi teendőnk legyen, hanem egy divatos, praktikus és örömteli szórakozás! Nemcsak rábukkantam a REISENTHEL márkára és zseniális táskáira, hanem igen gyorsan hű rajongója is lettem minden…..
Katalin Haaz 2014.02.08 06:49:32
Rengeteg szuper ajándékcsomaggal találkozom és remélem Nektek is hasznos ötletekkel tudok szolgálni ezáltal!  Egy krémdezodor kapcsán ismerkedtem meg a z Olivia Natural termékeivel, melyet a mai napig használok és nagyon szeretem! A márkáról és a termékeiről érdemes…..
Katalin Haaz 2013.12.16 10:50:20
Katalin Haaz 2013.12.16 10:51:00
Ugye drága Hölgyeim Ti is úgy gondoljátok, hogy karácsonykor, az öröm, az ajándékozás pillanatai lehetőséget adnak rá, hogy a tökéletes kiegészítőben fejezzük ki a stílusunkat és mi is ékszerként ragyogjunk az ünnepi hangulatban! A Swarovski kollekciója minden nő…..
Nem tudom, hogy Ti hogy vagytok Vele, de nekem a hajvágás egy kuriózumnak számít, nemcsak azért, mert olyan, mintha újjászületnék, hanem azért is, mert nehezen tudok elszakadni a már megszokott hajhosszomtól és fazonomtól! A Toni&Guy termékei és szakemberei minden szempontból a…..
Ha Neked fontos a gyermeked egészsége és szeretnéd, hogy a divatos gyerekcipők ne csak a jól nézzenek ki, hanem anatómiailag is megfelelőek legyenek, akkor bemutatom Nektek a Dr.Monte Bosco lábbelijeit! A cég olyan szakmailag válogatott cipőket forgalmaz és gyárt, melyek teljes…..
Katalin Haaz 2013.08.14 11:13:32