Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Továrisi, konyec!

0 bejegyzést írt és 52 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Vannak egy kormány tevékenységének objektív és szubjektív mércéi. Utóbbiak közé tartozik, hogy mennyire ért egyet például az állampolgár egy adott kurzus szimbolikus- vagy kultúrpolitikájával. Előbbiek közé pedig mondjuk az, hogy mennyivel tud kevesebb vagy több ember…..
Miért gyűlöljük Alföldit és a liberálisokat az István, a király kapcsán? Alföldi Istvánt, a keresztény Magyarország megteremtőjét többször igen negatív színben tüntette fel. További magyarázat nem szükséges. Alföldi Koppányt, a független Magyarország harcosát…..
Továrisi, konyec! 2013.08.21 16:10:28
@nandras01:

Mert nem állami csöcsön lóg Alföldi? Miért nem a piac dönt róla is?
Továrisi, konyec! 2013.08.21 16:12:31
@mojoking77:

Bizony, a fején találtad a szöget, ha kivonjuk a hozzászólásodból a személyeskedést.

A nagykanizsai minimálbéres pénztáros is fizeti Alföldi Roberta ámokfutását, holott az életében nem fog eljutni nemhogy színházba, de Budapestre vagy Szegedre sem.

Az álliberális álértelmiség miért csak az állami csöcsön lógva tudja elképzelni magát és a magukfajtákat?
Jelentős kárörömmel figyelem, hogy az egykor szuperradikális Fidesz mit kezd a magyar nép "hagyományos" ünnepeivel. Nem mondhatni, hogy semmit, mert ez nem igaz. És éppen ez a szórakoztató. Részben a praktikum szolgálatába állítja az ünnepi megemlékezéseket - megmutatja, hogy az…..
Továrisi, konyec! 2013.08.21 10:14:07
@csakhalkanszólok:

Az államalapítás ünnepe hazug, mivel Árpád fejedelem alapította Magyarországot, amit legkésőbb a pozsonyi csata után a ránk rontó szomszédok is felfogtak.

Augusztus 20. az új kenyér ünnepe. Lehet ilyenkor persze más is ünnepelni, csak azt nem kéne államalapításnak hívni.
Továrisi, konyec! 2013.08.21 13:20:59
@eßemfaßom meg áll:

Jól tolja Töcsi, már geszthi is bepróbálkozott egy topiknyitással a fórumon. Borsosalmákokhoz viszont nem jutott el a levél.
 foto: ustream A legviccesebb mindig az, amikor a hibát keressük. Sajnos kismagyar valóságunkban ez jellemzően mindig meg is van. Most éppen itt van: A'lmos. Tényleg egy percig sem tűnt fel senkinek, hogy az egésznek semmi értelme? Miért erőltetünk valamit, ha nem is figyelünk rá?…..
Továrisi, konyec! 2013.08.19 12:24:58
@ursus artos:

Na meg Kun-Kohn Béla, Sámueli Tibor, Rákosi-Rosenfeld Mátyás és a többi kibaszott elvtársuk, akik - most a terrorra nem is térnék ki, csak a demokráciához való hozzáállásukra - csalással és hazugságokkal jutottak mindig hatalomra, szabad választásokat, ha módjuk volt rá, soha nem rendeztek, és még elmenekülni sem hagyták az embereket.

A dögkútra kellett volna dobni a fajtájukat már a rendszerváltáskor, de most sem késő!
Továrisi, konyec! 2013.08.19 12:28:27
@Lent es fent:

Az hozzá a közük, hogy magyar neve van, és ez borzasztóan bassza a csőrüket. Az idegösszeroppanás szélén állnak.
Továrisi, konyec! 2013.08.19 12:31:36
@tobeor:

Talán nem patkányok a bolsevikok?
Az Index írta meg tegnap délután, hogy a köztudottan baloldali, de elvileg pártfüggetlen Egyenlítő-blog több alkalommal kapott szerkesztői utasításokat Török Zsolt MSZP-szóvivőtől, akinek szavait Oroszvári Péter, a párt ifjúsági tagozatának egykori elnökhelyettese…..
5 nap, 8 halott koraszülött, az NNI foglalkozás körében elkövetett veszélyeztetés gyanúja miatt ismeretlen tettes ellen nyomoz. Ez nem egy készülő Robin Cook regény vázlata, hanem a miskolci valóság. Hipotézisek és felfüggesztett kórházigazgató már van, tények,…..
Továrisi, konyec! 2013.08.14 07:26:46
@Kis ember:

Kisember, már a premissza is hibás, hol világítottál rá te vagy az elvtársaid a Fidesz hibás döntésére?

Mert én arra rávilágítottam, hogy a fajtád hogyan viszonyul a magzatkárosítókhoz és az ellenük fellépő _emberekhez_!
Továrisi, konyec! 2013.08.14 07:32:47
@a kormány embere:

Mi van ebben a rendeletben, hogy így tukmálod? Képtelen vagy 1 mondatban összefoglalni, "elvtárs"?