Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Fidesznyik Magyar Polgár

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Szokásunktól eltérően ezúttal képes poszttal jelentkezünk. Annak idején, amikor a trafikmutyi gyakorlati megvalósulása még újdonság volt, bejárta a sajtót az alábbi kép: a pásztói dohánybolt-hegy, ahol négy trafikot is összezsúfoltak egy épületben. Azóta persze ennél…..
 Egyre inkább úgy tűnik, hogy Bajnai Gordon már csak valami csoda folytán válhat a baloldali összefogás miniszterelnök-jelöltjévé. A tavaly októberben berobbant Együtt 2014, amely akkor még a rajzolódó ellenzéki összefogás motorjának látszott, néhány hónap (hét?)…..
Megdöbbentő, de ha karakánul tárgyilagosak szeretnénk lenni, fenyegető kijelentést tett Magyarország felé a román államfő hétfőn. „Románia nagyon gyorsan lépni fog, más országokkal együtt, mert Magyarország az instabilitás tűzfészkévé vált a kisebbségi kérdésben (...)…..
AnyaMama Egészséges uzsi 2013.08.13 07:01:00
Ha már múltkor is a sulikezdést emlegettük fel, akkor most sem távolodunk túlságosan távolra ettől a témától, most éppen az étkezések kapcsán. Ha minden igaz a tanév folyamán (januártól fokozatosan) ugye változnak a közétkeztetés előírásai. Hát őszintén szólva…..
Fidesznyik Magyar Polgár 2013.08.13 19:20:01
@Köves D. Gábor:

Te mélyen magyargyűlölő balliba vagy. A hagyományosan tárolt hagyományos uzsonnánál nincs egészségesebb a magyar gyermek magyar gyomra számára! Éljen Magyarország!