Regisztráció Blogot indítok
Adatok
praudi

11 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A komplett, 2015-ös kérdéseket és válaszokat tartalmazó tananyag már elérhtő: cscskerdesek@gmail.com A CSCS kártya megszerzéséhez szükséges Health, safety and Environment teszt 45 perces és 50 felelet-választós kérdést tartalmaz, amiből 12 kérdés az úgynevezett viselkedési…..
Re:Zugló Jó példa: Bajcs utca 2014.11.19 14:20:00
Bár nagyon rövid, de annál szebb és ápoltabb a Bajcs utca. Látszólag mindennek van gazdája, mindenki igényes a portájára, öröm végigmenni rajta. Csak így tovább!  ..
Helyszín: Ajtósi Dürer sor - Zichy Géza utca Nem tudom, hogy van-e egyáltalán ebből a típusú gyalogátkelőhelyből megfelelően működő bárhol az országban... én még nem találkoztam vele. A lényege talán az lenne, hogy feleslegesen ne váltson a lámpa, főleg ha nincsen…..
Azzal nem foglalkozunk, hogy Zugló lakói a saját kerítésükön belül mit csinálnak (pedig sok esetben ez sem magánügy), de ha azon kívül teszik azt, akkor az már mást is érint. Az alábbi érdekesség a Szomolány utca 31. és 40. szám előtt látható. Gyaníthatóan azért kellett…..
Az okát nem sikerült megfejteni, viszont annyi biztos, hogy nagyon okos módon eső után közvetlenül a felázott talajra sikerült ráhajtani, hogy végképp minden borda látszódjon a talajszerkezeten. Várjuk a tippeket, hog ennek vajon mi célja volt... ..
Vannak olyan helyek, ahol nem érdemes foglalkozni a taggeléssel (autópályák zajvédői, néhány romkocsma wc-je, stb), de ez a példán nem egyszerűen egy utcanévtáblán van (ami már önmagában is elegendő lenne), hanem egyben a Kála utcai óvoda kerítésén is. Globálisan nézve én…..
Most figyelmen kívül hagyjuk, hogy a tér milyen állapotban van és csak a biztonságos gyalogos közlekedés szemszögéből vizsgáljuk azt. Gyorsan megállapítható, hogy legalább kettő - de inkább négy - zebra hiányzik a biztonságos közlekedéshez. Ebből az egyiknek a helye szinte…..
A Rákospatakot egy kis hídon szeli át az Egressy út. Ennek a korlátja valaha biztosan hófehéren csillogot és valószínűleg sokkal egyenesebben is állt, de mára ebből már nem látszik semmi. Még néhány ilyen esős év és nem két doboz festék fog kelleni, hanem új korlát. ..
Subba Barlangrajz: Kódfejtő 2014.09.11 09:47:12
  ..
praudi 2014.09.11 10:18:53
@abc józsi:
1. butaság
2. valóban lehet
3. attól, hogy nem érted a poént valamiért, attól az még poén, csak nem neked.
Az internet igen kegyes ma hozzánk: "Az a szóbeszéd járja, hogy az évi 500,000 eltűntnek nyilvánított gyermek Amerikában a  McDonald’s húsgyáraiban végzi. Először  egy élő rádió interjúban Abe Finkelstein rabbi vallotta be a következőket, és ezek az ő szavai:  ”…..
Itt próbálunk segíteni a CSCS kártya kiváltásához szükséges munkavédelmi vizsga (HS&E) előtt állóknak: Mi szükséges a CSCS kártya kiváltásához? Teljesített Health, Safety & Environment test (munkavédelmi vizsga) Bizonyítvány másolata + hivatalos fordítása 1 db…..
A CSCS kártya megszerzéséhez szükséges Health, safety and Environment teszt 45 perces és 50 felelet-választós kérdést tartalmaz, amiből 12 kérdés az úgynevezett viselkedési esettanulmány része, 38 kérdés pedig a 16 témakörből álló komplex kérdéssorból van. A komplex, 411…..
A CSCS kártya megszerzéséhez szükséges munkavédelmi vizsgán van lehetőség "voice-over-hungarian", azaz magyar hangalámondást kérni, de leírva sehol sincsenek magyarul a kérdések és válaszok. Letölteni nem lehet a tesztsort, ráadásul mindig vannak benne újak is. A vizsgához…..