Regisztráció Blogot indítok
Adatok
TML

0 bejegyzést írt és 22 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Több kommentárt nem is fűznénk hozzá, hiszen mindenki látja, hogy elrontják a körét az aljas BMW-sek, Octáviások és különben is. Nem szabadna így hozzáállni egy pályanaphoz, pláne akkor nem, ha tulajdonképpen szándékosan nem tartotta fel őket senki. Mindenkinek egyformán…..
TML 2012.10.04 18:20:13
@djsilas: abszolút... ugyanezt reméltem... :-D
Aúú, ne, már megint korán kelünk? Csak még egy kicsit, hadd, na jó, keljünk, kávé, zutty, ébresztő zuhany, most minek szárítod olyan kunkorira a hajad? Mikor három napig bukósisak lesz a fejeden? És különben is, nem azt terveztük, hogy ez a hétvége egy kellemes itthon ülős…..
  A citrusfa levelestől ágastul, kis angyalom, hogy váljunk el egymástúl – ezt tanította nekünk másnap reggel a mama az iskolába menet, ezt énekelgettük, mert csak harminc napunk maradt a költözésig. Az első nap beültünk a diófa alá, hogy megtervezzük azokat az élményeket,…..
TML 2012.05.19 17:33:21
Virágéknál ég a világ, sütik már a rántott békát, zimmezumm - ezt kezdtük el  tanulni az ének órán, amikor belépett az igazgató bácsi a terembe, és csak leült hátul, de én tudom ám, hogy miért jött, a mama elárulta, mert ő is itt tanít az iskolában, a felsőben magyart,…..
csipke és fazék sárga tenger 2012.05.14 17:00:00
Néha nekiállok, és súlyos homokzsákokat kötözök az álmaimra. Az álmokkal nem lehet fizetni a közértben, az álmok nem cserélik le végre a téli gumikat, nem hintőporozzák be a bárányhimlő-kiütéseket, nem utalják a közös költséget. Már a lottószámokban sem reménykednek.…..
csipke és fazék Mrs. Bond 2012.05.12 17:38:00
  Gyakran közlekedem autóval keskeny utcákon, hegyen-völgyön, kerülőutakon, csak a dugóban ne kelljen vánszorogni, álldogálni. Fogalmam sincs, ezzel időt spórolok-e meg, netán kilométert, abban sem vagyok biztos, hogy ez vérnyomáscsökkentő vagy idegrendszer-kímélő technika-e.…..
TML 2012.05.13 09:36:30
Orgona ága, barackja, virágja, öltözzetek új ruhába, anyák napja hajnalában, illatosan, ezt akkor kellett mindenkinek nagyon hangosan énekelni, amikor elkezdődött a nagy ünnepély a gyárban, amit a Marika néni rendezett a szülőknek, vagyis pontosabban csak az anyukáknak, akik ott…..
Itt van május elseje, elseje, énekszó és tánc köszöntse! - daloltuk ezt nagy lelkesen az ének órán, merthogy én arra nem emlékszem, hogy a Felvonulási téren is zengtük volna, csak volt a sör, a virsli, és a lufik, Városliget, iszonyú tömeg, a papám fogta a kezemet, mikor…..
Hurrá, éljen! Hajrá, ez az! Szuper! Meg tudod csinálni! Kis krapekok, lengessétek a mini zászlókat az út szélén, amerikai pom-pom lányok, dobjátok a szaltót! B-közép, teli torokból! Ranschburg Jenő, Gary Chapman, Vekerdy Tamás könyveit meg hova is pakoltam a legutóbbi…..
TML 2012.04.24 22:43:42
@csipke és fazék: Szerintem ugyanannyit írtam - negyedórán át néztem a sasszememmel, hogy el ne rontsam...
A témához illő állapotot találtam: alig négy óra alvás, reggeltől rohanás, még a Budai Gyermekkórházat is megjártuk egy röpke vérvételre, rendkívül érdekes adminisztrációs munka jutott ma, és dél felé a gyomrom kitűnő memóriájával emlékeztetett az előző esti több…..
TML 2012.04.21 07:19:40
Ez most csak egy röpke bejegyzés, mert este baráti sörözés lesz egy új, házi sörökkel foglalkozó vendéglátóipari egységben, onnan elő tudósítást - egyelőre - nem vállalok. Kedves Mindenki! Alig indult a csipke és fazék, máris kapott reflektorfényt, sőt egyenesen…..
Szent Kristófnak van egy jó kis legendája, pedig ő egy olyan alak, akinek nem is tudjuk biztosan a létezését. Az utazók védőszentje lett hajdanában danában, a XX. századtól már kibővült védelmi területe, a járművel közlekedők segítését is bevállalta. Ererdetileg úgy…..
TML 2012.04.20 17:43:47
Van egy klasszikus Leiter Jakab a magyarítások történetében, a Roger kapitány, ami az évek során egyre kevesebbszer, de kitartóan felbukkan a tévékben-híradásokban. Az eredete a jóég tudja mikorra tehető, mindenesetre az oridzsinál elkúrást elkövető fordító annak idején a…..
Megtorpant az Iowa Stars, Lencsésék még mindig az utolsók. Az élre ugrott a Briancon és Ligakupa-döntőt játszhat. Csúcsrangadót bukott a Milano Vipers. Jól megy juniorjainknak az osztrák Nationalligában. Idegenlégiósaink az elmúlt héten. Egyesült Államok AHL Vas Jánosról…..