Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Katona Sanyi

0 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Hogy ne csak a kutyásokat szidjam... Van ugye nekünk két cicánk, az utcában van még három, a mezőn van még vagy öt. Sok bosszúságot okoztak az idegenek nekünk is, akár a jelölgetéssel, akár a kajalopkodással, de a legkomolyabbat azzal, hogy bántották a mi fekánkat. Pár napig…..
Katona Sanyi 2013.08.13 09:04:44
Üdvözlöm !felháborító milyen sok idióta él a földön.
Az állattartó felelős az állat által bizonyíthatóan okozott kárért, és igen, meg kell azt előzni.
Egyikőjükkel sem értek egyet mivel ,igen is a tulajdonos a felelős minden olyan kárért amit a szomszédnak vagy egy másik személynek okoz egy állat ,lehet ez macska is. Hiszen azért is lehet ilyen állatott tartani, hogy a szomszédot bosszantsuk!!!!!(nekem itt inkább ez áll az igazsághoz közel)Mondván a macskának nem lehet parancsolni mivel egy önfejű állat (mint a tulajdonosa)
Ha idáig jól megvoltak?! ahelyett hogy ilyen fars dolgokat tesz ,mint a henger ami önmagában is nevetséges és azt jelzi hogy mekkora idióta vagy ami a legegyszerűbb inkább kötné a macskáját hosszú pórázra (ha a kutyákat lehet akkor a macskával is lehet), hogy ne okozzon több gondot másoknak!Lehetséges ,hogy maga pont ezt élvezi végre van valami izgalom az életében és szívathatja a szomszédját?!. Ahelyett, hogy a problémára megoldást keresne , ilyen hülyeségeket írogat ki és tömi a fejét az unatkozó háziasszonyoknak(barátainak) a maga sanyarú lelki nyomorával zsibbasztja az épp elméjű emberek agyát! Szörnyű, hogy ez a legfőbb gondja és nem az hogyan is hozhatná ezt rendbe(ha elvileg olyan jó szomszédok voltak!!) Maga szerint nem ez lenne az elsődleges?!
Nem hiszem mert blogot kellet gyártania, hogy a hülyeségét mások is olvashassák. Gratulálok mindenkinek aki ebben partner! Szerintem igen türelmes a szomszédja és maga egy pszichopata !

Hozzáteszem, imádom az állatokat anyukámnál nekünk is van kutya is ,macska is, de úgy vannak tartva ,hogy másoknak ne csináljanak kárt,ne zavarjanak másokat!
Katona Sanyi 2013.08.13 12:56:58
@kreatívkertész: nézzen mélyen magába és kiderül mennyire igaz amit ide le irkált !!