Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Bálint Daniel Pápics

0 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Hamburger-történelmi jelentőségű esemény történt: a Burger Blog ellátogatott Marika néni kávézójába. A csillagok megálltak egy pillanatra, a galaxis önmagába fordult, és a fény is megpihent a Tejút csúcsán. Révbe értünk, hazatértünk. Hat évvel ezelőtt szeles nyári…..
Bálint Daniel Pápics 2013.08.14 14:04:23
Bálint Daniel Pápics 2013.08.12 16:44:19
Nem értek egyet a cikkel, ugyan meg tudom érteni, hogyha valaki prémium kategóriás hamburgerek után tér be egy olcsó helyre, miért húzhatja le, de ez a rosszmájúság nem kellene. A kommentek különösen szükségtelenül és nevetségesen lenézőek. Le kell hülyézni a BME-seket, mert szeretik Marika néni hamburgereit? Komolyan itt tartunk, hogy embereket nézünk le az ízlésük miatt? És 1000 ft sok pénz egy 800 grammos hamburgerért? Tápérték? Ne nevettessetek már, hogy a tápértékért jártok hamburgerezni. Arra ott van a hús, köret, zöldség menü, amit nem ilyen helyen kell keresni. Marika nénit meg beállítani, mint valami pénzéhes nőt, hát ez nevetséges. Marikanéni 30 éve csinálja ezt. Minden nap ott van, kedvesen kiszolgál, ha kevesen vannak beszélget, ha ide betérsz, olyan, mintha a Nagymamád lenne (a cikk készítője azért nem találkozott Marika nénivel, mert kórházban volt és most otthon pihen, ezúton is Jobbulást neki!). Ezen a helyen az a lényeg, hogy olyan, mintha hazatérnél. Otthon a ti nagymamátok a Culinarisban meg a KNDRDY-ban vásárolja az ebéd alapanyagait? Erősen kétlem. Senki nem állítja, hogy ez a hely a minőség teteje. Ez a hely a kellemes környezetben való nagy evésekről szól. Ezt pedig az ember maradéktalanul megkapja. Nemtudom mekkora gyomrotok van, ha egy Békeburgertől nem laktok jól, de az nem Marikanéni hibája, mert még nem találkoztam emberrel, akinek ez kevés lenne, pedig én sem vagyok kisevő. Mellesleg a buci szerintem különösen finom. A tartalmát meg te választod, leszólni a Békeburgert, mert többféle hús van benne... Bakker, miért kértek akkor Békeburgert? Van marhahúsos, meg csirkés burger is, sőt a békét is kérhetnéd mással, ebben egészen biztos vagyok. Persze ettől nem gourmet, meg nem minőségi, meg nem mittudoménmi, hogy ennyire beleszólhatsz a dologba. De ezt a helyet teljesen felesleges Prémium helyekkel összehasonlítani. 1000 ft-ért meg nem tudom mit vártok. Bélszínsteaket? Királyrákocskákat? Gondoljátok, hogy azért adja Marika néni ennyiért a békeburgert, hogy Bentley-vel parkolhasson a tilosban? :D Ti tényleg egy szót sem beszéltetek vele soha.
Keveritek a szezont a fazonnal az a helyzet. Ha voltál már a Costesban, akkor a Friday's már csak egy szar sarkibüfé?
Hozzáteszem se nem vagyok BME-s, se nem vagyok Marika néni személyes ismerőse és ettem már prémium hamburgereket, amikben semmi sem volt mirelit. Ígyis tisztelem őt, a Kávézóját és imádom a hamburgereit.
U.I.: Ahogy feljebb írta más is: Nincs pörkölt, nincs főzelék és főleg nincs házhozszállítás. Nem értem pont Marika néni ellen minek ez a lejáratókampány...
Ha valaki a kommentek alapján bírálná el, hogy van-e értelme elmenni ide: Egyetek békeburgert, mert rohadt finom és ár/érték arányban zseniális.