Regisztráció Blogot indítok
Adatok
mdav

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
 A másikat ne nézzük hülyének, ez is egy alapszabály. Segget csinálni a szánkból, baromság. És amit a szakítóskönyv második kiadásába biztos felveszünk, hogy ne járjunk focistával, de tényleg ne, reménytelenek. Sziasztok! Ezek között a péntek délutáni hogy is…..
Sajnos ellent kell mondjak a levélírónak: a kapcsolatukat egyáltalán nem a mama robbantotta szét, hiszen eleve Géza rettenetes csúnyán evett, zabált, meg rendetlen is volt, talán még jobb is így, hogy elmarta őt a kedves mama. A fotó innen származik, Marion Cotillard imitálja a…..
Sűrű, fájdalommal átszőtt történet következik, amelyben ötödszörre döntenek úgy a felek, hogy elválnak. Már ha elválnak. Ha jól számolom, ma este (080128) találkoznak, hogy megbeszéljék, hogyan tovább? Kommentelésre fel: maradjon a lány az egészséges, de…..
Én például nem gondolom magamat régimódinak, de a vizespóló-versenyt én is rettentő cikinek tartom. Végigkattingattam ezt a galériát, ez valami szörnyűségesen torz műfaj, ez tényleg tetszik valakinek? (A fotót Huszti István készítette, köszönjük neki. ) A sok…..
A szerelem olyan, mint Rambo utolsó akciója. Nem akarsz bizonyos dolgokat megtenni, de szükség van rá. Ilyenkor mit csinál a férfi? Megélezi a harci kését, befesti az arcát és hosszú, loboncos fürtjeit piros kendővel rögzíti. Keveset beszél a férfi ilyenkor, főleg belülről fáj…..