Regisztráció Blogot indítok
Adatok
n.ritus

0 bejegyzést írt és 19 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A férfiak hajlamosak kihisztizni, hogy együnk hamburgert, pizzát, gyrost meg ezekhez hasonlatos szuper, fincsi persze kurvasokkalóriás kajákat, naná, hogy este 10-kor szeretnek leginkább rázendíteni, amikor az ember már lusta felemleni a telefont, hogy rendeljen, mert éppen egy sorozat előtt döglik,…..
Egy lelkes vasútbarát, Kocsis Attila mert nagyot, igazán nagyot álmodni és 2012 augusztusában elkezdte megtervezni Budapest új látványosságát, a 300 m²-es Miniversum terepasztalt. A cél az volt, hogy egy olyan…..
n.ritus 2015.08.07 17:36:04
:)
Ezzel a cikkemmel egy régi adósságomat törlesztem az egyik igen kedves barátom, Tibor felé. Tibor még a nyáron járt Hamburgban, ahonnan rengeteg szép élménnyel és sok-sok fotóval tért vissza. Többek között felkereste a világ legnagyobb terepasztalát is a kikötőben, a 2004 óta…..
Bajorországban, Münchentől 70 km-re, közel az Alpok nyugati lábánál, a Kochel nevű tó partjánál található a majdnem 4000 fős lakosságú Kochel am See település. A kicsiny város kedvelt kirándulóhely a közelben található kisebb Kochelsee és a jóval nagyobb és magasabban…..
Most már két hete itt vagyunk Ausztriában, de az időjárás nem sokszor kényeztetett minket napsütéssel, amolyan igazi nyári idővel. Ahogy hallom, ez otthon sincs másként. Ezért a látogatást Hellbrunn kastélyába mindig csak halogattuk. Ez a 17. században épült palota a vízi…..
n.ritus 2014.08.26 12:55:40
@fannie: Még Magyarországon :) de remélem ez rövid időn belül változni fog :)
n.ritus 2014.08.26 13:52:55
@fannie: Nem teljesen két éve vagyunk együtt, volt egy kisebb szünet, nehéz, de azért hála a modern technikának sokkal egyszerűbb mint évekkel ezelőtt lett volna. :) Nagyon sok magyar van kint valóban, főleg a vendéglátásban (de nagyon sok a turista is). És igen vicces sztorik vannak, mi is múltkor jöttünk haza valahonnan az S-Bahnon a párommal, leszálltunk ott ahol lakik beszélgetünk ugye magyarul, egyszer csak elénk ugrik egy srác, hogy jaj sziasztok, előtte pedig az S-Bahnon egy néni hallotta hogy magyarul beszélgetünk, ő belül ült az ablaknál és le akart szállni, mondta, hogy elnézést, kiengednétek? :) Szinte bárhova megyünk magyarral biztos összefutunk.
Salzburg Ausztria legrégibb városa, lakosainak számát tekintve pedig negyedik a sorban. A Salzach folyó két partján terül el az Alpok északi vonulataitól övezve. Alapvetően barokk hangulatú belvárosa 1997 óta az UNESCO Világörökség része. Ezek után nem csoda, hogy úgy…..
n.ritus 2014.08.19 12:45:04
@Kínai cuccok blog: Bookingon elég sok szállás van (főszezonban mindenhol drágább sajnos, így érdemes azon kívüli időpontot választani). Én is ott nézelődtem, a Központban lévő szállodák a drágábbak viszont ha a város széle felé nézelődsz (ha van buszos elérhetőség a Központ felé), akkor lehet találni olcsóbb fogadókat, és szállásokat. Vagy lehet akkor olcsóbb, ha nem Salzburgban foglalod a szállást, hanem mondjuk egy közeli városkában. Nekem végül úgy alakult, hogy a páromnál meg tudtam szállni, így mentem el Salzburgba :)de azért elég sokat nézelődtem az interneten ez miatt.
n.ritus 2014.08.19 18:19:07
@Kínai cuccok blog: sokat esik valoban :-) de azert ki lehet fogni gyonyoru idot is. En most 4 napot toltottam Munchenben a paromnal ket nap esett az eso ket nap meg gyonyoru verofenyes napsutes volt :-) attol fugg hova mesz igazabol...a hegyekben nagyobb az eselye az esonek, meg a rosszabb idonek. Amikor Salzburgban voltam hol esett egy picit hol csak borult volt, hol pedig sutotr a nap :-) ;-) kicsit kiszamithatatlan...de legyen szo esorol vagy napsutesrol erdemes menni!!! Csak ajanlani tudom Nemetorszagot es Ausztriat egyarant :-) en imadom:-)
Ezt a cikkemet B. Adriennek ajánlom! Még januárban kaptam egy e-mailt egy kedves olvasómtól, melyben megírta, hogy a tavasszal Münchenbe látogat, de sok mindenben bizonytalan és szüksége lenne egy kis segítségre. Néhány gyakorlati jótanács és sok-sok levélváltás után végül…..
Október 28. és 31. között Magyarországra látogattam, és az út során több, számomra érdekes fotótémába is botlottam. Talán ezek csak nekem, a messziről ismét Magyarországra tévedt utazóknak különlegességek, mindenesetre ha már a szülőhazámban jártam, fotóztam is!…..
n.ritus 2013.11.04 02:33:32