Regisztráció Blogot indítok
Adatok
molnármari

0 bejegyzést írt és 10 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
  Mert a költség nem vész el, csak áttranszformálódik! A novemberi rezsivágás további 3,4 százalék emelést hozott a cégeknek az év elején már 4,7 százalékkal megnövekedett számlákon. Emlékeznek még arra a márciusi bejegyzésünkre, amiben azt tűztük célul magunk…..
A kezdeti óvatoskodás és útkeresés után a TV2 saját fejlesztésű (értsd: nem vették, hanem lemásolták a formátumot) sztárénekeses műsora, a Sztárban sztár (egy mondatban háromszor is sztár, sőt, négyszer, booyah) a legutóbbi adásban végre teljesen elengedte magát, és egy…..
Anyu meghalt szombaton,vasárnap az egyik szobatársa,majd a harmadik szobatársa. Tisztelt Praxis blog!Elküldeném azt az üzenetet, amit a dombóvári kórháznak is eljutattam.Tisztelt Belgyógyászat 1-es osztály!  Az intenzív osztályon az ellátás megfelelő volt,gyógytornász nem…..
molnármari 2013.10.30 11:29:03
@Sokorai_Atala: Mélységesen szégyellje magát mindenki, aki ilyen kommenteket ír, mert feltehetőleg a "brancsból" valók vagytok, ahol az utolsó vérig véditek egymást. A laikus csak hüledezik. És érdekes módon ki tudja hámozni a lényeget, mert akarja. Ti röhögcséltek csak, hogy nahát, jellemző..., milyen buták a betegek és a hozzátartozók! Igen. Buták. Ti meg erre tettétek fel az életeteket. Mármint a segítségre. Amit még egy frissen szívműtött sem kaphat meg tőletek, cak gúny és irónia formájában. Tisztelet a kivételnek.
A boncolásokról pedig szó se essék. Ha egyáltalán felboncolják a beteget, akkor ráírják a papírra olvashatatlan betűkkel: kardiogén sokk! (Ha jól olvastam, a férjem nyáron halt meg, ez volt a papírján...) Hát persze, mi más lenne, végül mindenkinek a szíve áll meg és attól hal meg... Undorodom az orvosoktól. Rendszeresen járok évente kardiológiai kontrollra, ahogy az elő van írva. Mi történik ilyenkor? A doktornő elkezd írni a számítógépén, közben kérdezget: hogy van? Minden rendben? Méri a vérnyomását? Elég a gyógyszer? És közben egyszer sem néz rám, sem a vérnyomásomat nem méri meg. Igaz, az asszisztensnő készít EKG-t, amiről megállapítják, hogy szívritmuszavarom van. Mintha nem tudnám! 15 éve van, kapok rá 2 fajta gyógyszert, aztán mehetek isten hírével. Mindig ugyanazt a 2 gyógyszert. Ezért járjak? Az első látogatáson kivül még egyszer sem vizsgált meg. Mikor befejezi a gépelést, elbocsáttatok. Ennyi a kontroll. Úgyhogy a posztolónak sajnos elhiszem, amit leírt. Orvosok! Tartsatok össze, tartsátok a zsebeteket, így szép az élet! Nektek... Szeretlek Magyarország.
molnármari 2013.10.30 11:47:40
@qbr: Már bocsánat, nem ez volt a kérdés. Egy kórházban, szívműtét után miért kell egyedül, orvos nélkül meghalni a betegnek? Ennyi volt az alaphelyzet. Senkit nem érdekel pillanatnyilag az idézett szöveged amúgy nagyképű orvos módra. Emberségről beszéltünk. Eddig, én barom, azt hittem, hogy az orvosok is emberek. Persze sokkal jobban kedvelek egy dr. House-féle morc fazont, aki meggyógyítja az embereket, mint egy amerikai, fehér fogú, vigyorgó senkiházit, aki elszúrja a betegeket. Megint csak tisztelet a kivételnek, sajnos nálunk nagyon sok az ápolatlan, rossz öltözékű, rosszfogú orvosfajzat, aki ráadásul sírba viszi a beteget.
molnármari 2013.10.30 11:52:20
@hüpike: Pontosan ezt mondtam én is. Hogy mindenki abban hal meg, hogy megáll a szive. Itt most nem arról volt szó, hogy az orvostársadalom részvétet nyilvánít avagy nem. Inkább éjjel 2-kor meg kéne nézni a frissen szívműtött beteget. Igen. Lehet, hogy meghal, de az is lehet, hogy nem. Már amennyiben segítenek rajta. A részvétnyilvánítást hagyjuk meg a temetkezési vállalkozónak. Az orvostól nem ezt várom/várnám. És nem vitát akartam provokálni, csak a véleményemet elmondani. De úgy látszik, azt sem tudjátok elviselni. Ráadásul logikusabb lett volna azt írnod, hogy 'addig él az ember...', amíg él. Gratulálok a szövegértéshez.
A divatvilág minden évben feszült várakozással figyeli, melyik modell viseli az éves Victoria's Secret divatbemutatón az aktuális Fantasy Bra, arról már nem is beszélve, hogy milyen lesz és mennyit ér maga a melltartó. Nos, az idei válasz röviden: Candice Swanepoel és 10 millió…..