Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Skynmi

0 bejegyzést írt és 44 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Futóblog Futóprofilok: Levente 2012.03.22 09:00:00
Néhány hete a "Bükki Hard" elnevezésű futóverseny után hallottam Leventéről először. Az igen embertpróbáló versenyen dobogós helyen érkezett célba. Az egyik futótársunk invitálására kapcsolódott be a terepfutó-topik közösségi életébe. A Naplás-tavi…..
Skynmi 2012.03.22 11:47:04
@Lockna: Spuri futóbolt, mindenféle cipő van és nagyon szakszerű, hozzáértő kiszolgálás:
Szűcs Csaba, magyar maraton csúcstartó :))) - 1138 Budapest, Váci út 152.
Futóblog Ezt nem lehet ellazsálni 2012.01.25 19:32:00
Sajnos csak a Oxygen-ben kezdtem el bosszankodni, hogy miért nem szóltam Winklernek. Biztos tetszett volna neki ez kombó edzés, és hát lehetőség szerint arra kell mindig törekedni, hogy ne csak magamat szívassam.  Mostanában tényleg kegyes az időjárás, olyan pocsék idő nincs,…..
A héten megvolt az első futás közbeni esésem. A Népszigetről épp a szennyvíztisztító felőli Duna-partra tartottam, egy nemrég ledózerolt mezőn át. Figyeltem, nem is volt gond. Visszafelé viszont elvonta figyelmemet a napkelte szépsége (negyed kilenc körül járt az idő), és nem…..
Alapszabály, hogy semmilyen kiállított terméket nem szabad megvenni, bármekkora a kedvezmény. Legfőképp azért nem, mert 500 %-al nagyobb az esélye, hogy valami létfontosságú alkatrész elkavarodik visszacsomagolásnál. Noémi a Baumaxban szembesült a jelenséggel, azóta még csak 2…..
Nem Ted Bundyról vagy Csikatilo elvtársról lesz szó a posztban, hanem azokról a színészekről, akiket többek között a Screenjunkies nevű oldal csak TV Cancerként (sorozatpestis, copyright by Sorozatjunkie) emleget, mert amihez hozzányúlnak, az az esetek kilencven százalékában gyors…..
Sárdobáló Fiatal orvosok 2010.03.04 07:00:00
Ez a vendégpost egy hatodéves, szigorló medikus írása. Írásom célja, hogy röviden betekintést nyújtson az orvostanhallgatók és a rezidensek-szakorvosjelöltek jelenlegi helyzetébe. Ezen keresztül szeretném a kívülállóknak megmutatni, miért volt tüntetésünk, miért lesz még…..
Skynmi 2010.03.04 10:35:52
@Jimbo75: Úgy értettem, hogy addig igen, van esélyem / el tudom kerülni, hogy orvos lásson. De a mai társadalomban, hacsak nem hirtelen szívhalál, agyvérzés nem végez veled, akkor bizony kórházban haldokolsz kiégett és fásult nővérek és orvosok kezei alatt.
Markos-Nádas termnészetesen nem maradhat ki egy tisztességes szilveszteri válogatásból. Mivel nem sikerült kinyomozni az első sugárzásuk évszámát, meg amúgy is egy blokkban akartuk olvasóink elé tárni ezeket a jeleneteket, ezért most megbontjuk az időrendet, és megszakítjuk…..
Skynmi 2009.12.31 23:37:22
Skynmi 2009.12.31 23:49:42
@manor: jaaaaaj, tényleg, ezen annyit röhögtem gyerekkoromban! :))))
Meg kellene azt is találni a jutyubon.
"Horváth Ádámot, épp most kérdem, milyen érzés egy nemzeti ügyet, egy össznépi újévet megrendezni. Nyomasztó - mondja. Rutin és a műfaj szeretete kell - és szervezés. Az idei szuperszilveszter két nagyszerű munkatársra épül: Szepesi Györgyre és Vitray Tamásra. Nyolcvan…..
Persze lehet erőlködni, hogy akkor ma este csak azért is, hú de nagyon, és amíg a feje tetejére áll a világ. Lehet arról álmodni, hogy konfettiben úszva, önfeledten hajnalig. De a valóság akkor is az, hogy a szilveszteri bulikon csak erőltetett jókedv, kínosan túlzásba vitt…..
Skynmi 2009.12.31 18:55:31
Újabb vígjáték érkezik a Viasat3 műsorára, és a csatorna ismét az olvasók segítségét várja a címadást illetően. Az alany a Rules of Engagement című CBS-sitcom, ami eddig három évadot és 35 epizódot ért meg, de jön belőle a negyedik is, valamikor tél végén-tavasz elején.…..
Skynmi 2009.12.01 18:12:49
Skynmi 2009.12.01 18:14:14
Skynmi 2009.12.01 18:17:40
Critical Miss Izmosító webkettő 2009.09.29 07:44:00
Tegnap találtam a Swissmissen ezt a vicces site-ot, ami arra az egyszerű elgondolásra épül, hogy irtózatosan fittek lennénk, ha minden egyes alkalommal, amikor új tabet nyitunk egy közösségi site-nak, sportolnánk egyet.Itt lehet megnézni, melyik site milyen mozgásnemet kíván meg, ha…..
A levélíró sem fordította le, és mi sem teszünk másként, mert így megmarad a sztori bukéja. A spanyolok győzelmével végződött az EB, de a fejekben még mindig ott vannak a gólok, gólörömök, és siralmak - a svéd fiúk is ott vannak a magyar lányok szívében, de szerintem már…..
A Tv2 ugyan mélyen hallgat, biztos negyven oldalas titoktartási szerződést kötöttek még a stúdió takarítószemélyzetével is, pedig egy marginális amerikai szaklap, a Variety már megírta: A Tv2 a Big Borthert is fejlesztő Endemoltól megvette a Divided című kvízshow formátumát.…..
Jó rész, bár nem tudom igazán eldönteni, ki idegesített jobban: az öntelt és hatalomittas Gabrielle, az önző és aljas Edie vagy a tizenötévest játszó Susan. A Lynette-száltól csak simán kikészültem. Kezdjük Miss Marquezzal. A szerénység korábban sem tartozott fő erényei…..
Jó az, amikor az ember a sajét idétlenségén tud röhögni, és nem frusztrálja, hogy közben ez a tévében megy okatató jelleggel - kábé ez jutott eszembe erről a videóról, amin japán diáklányok kínlódnak meg a "fridzsider" szó kimondásával, egy tévés angolra…..
Múlt héten (mikor a magyar reklámokkal foglalkoztam) már többször emlegettem pozitív példaként a britteket és íreket. Eljött az idő, hogy az ő közlekedés-biztonsági filmjeiket vegyük gorcső alá. Köztudott hogy a szigeteken nem vetik meg az alkoholt, sőt az ott élő népek…..
Skynmi 2008.02.22 16:17:23
Ezt csak egyszer lehet megnézni. Gondold el, hogy otthon ülsz, vacsi, pizsi, a pokolba kívánod a sok idióta reklámot, mikor jön már az esti film, erre ezt b@sszák bele az arcodba. Az biztos, hogy másodszorra, az első képkockánál elkapcsolnék. Biztos gyengeidegzetű vagyok, de nagyon megütött ez a spot.
Hát, akkor indítsuk a hetet egy zseniális levéllel, amit Cápalánytól kaptunk. Valami Demi Moore-os nőt képzelek magam elé, aki megkapja a cég Michael Douglasét. Ha lehetne osztályozni, amit hamarosan lehet, akkor most öt csillagot nyomnék. Üdv az olvasónak! :-) Nos a történet…..
Elkoptatott közhely, hogy házinyúlra nem, de mivan, ha éppen kilépőfélben vagyunk? És jön a csapatépítő-tréning a multi nyelven mondott osztálykirándulás? Bónusz: bosszúálló technikák.Üdv az olvasónak! :-)Nos a történet egy ifjúkori botlásom utórezgéseiről szól,…..
Benne lesznek a magyarok a tévében. A mali nemzeti tévé főműsoridőben ad hírt arról, hogy a ralisok adománykat hoztak Kalabankoro egyik iskolájának. A félórás műsor az Afrika Kupa után megy először, aztán még egyszer leadják. Egy iskola életében tényleg fordulat állt be,…..