Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Mária Naszvadiné Vécsey

0 bejegyzést írt és 9 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A nyakkendőkkel kapcsolatban vegyesek az érzelmeim, ezért tudtam már egy ideje, hogy új értelmet kell adnom számukra. Első ilyen reinkarnációs projektem pénztárca alakban öltött testet.  A vegyes érzelmek oka, hogy funkciójában negatív, formájában és anyagában pozitív…..
Mária Naszvadiné Vécsey 2014.09.15 16:19:37
àlabeck Nézzétek, hogy jártam! 2011.03.07 17:42:00
Talán akad valaki, vegyész, élelmiszervegyész, aki meg tudja magyarázni, hogy ez mitől, miért történt. Gondolom, nem is nagyon kell magyarázat a mellékelt „képregényhez”. Röviden, az történt, hogy mivel a fokhagyma mostanában – már eléggé régóta – meglehetősen drága, nagyon bosszant, hogy ráadásul…..
Valamit nagyon alaposan elszúrt ez a társadalom, ez az ország. Mi nagyon elszúrtunk valamit. Egyre értetlenebb vagyok. Az a benyomásom, két Magyarország van. Az egyikben minden szuper, tökéletes és rohamtempóban javul. A másikban minden bűnrossz és folyamatosan romlik. Az egyik…..
A KARD Leves előtt túrórudi 2013.09.22 09:42:17
“Aki szerint a rezsicsökkentés rossz dolog, az meg egész egyszerűen hülye”Nem, a fenti idézet nem Arany Jánostól, sem József Attilától vettem, az egyik korábbi cikk alatti kommentekből mazsoláztam, és az hiszem, emellett nem tudok elmenni szó nélkül - pláne most, mikor…..
Nagyon. Itt van bevezetőnek Orbánnak a Mikrofonállvány Rádió 1-es csatornáján adott szokásos heti interjúja: A kötcsei beszédével kapcsolatban Orbán megjegyezte, Magyarországon olyan a politikai kultúra, hogy az emberek nehezen mondják ki, hogy jól mennek a dolgok. "Ha ezt…..
Aczél elvtárs szelleme megjelent Kiskunhalason és suttogni kezdett: ha komolyan gondolod ezt az Orbán ellenes koncertet, akkor jól meg kell kapaszkodnod, mert egyesek ki fognak csinálni ...mire a rendszerváltás után 23 évvel egy "szabadság" nevű helyen sikerült annyira betojni,…..